Клипс за олово
С гордост ви представяме едни от най-добрите клипсове на пазара днес. Дизайнът на клипсовете MAD® Safety Lead Clip е компютърно проектиран, което им дава гаранция за 100% устойчивост при всякакви условия. Могат да се комбинират перфектно с нашите MAD® вирбели и шлаухи.
6,00 лв.
Клипс за олово - SLR LEADCLIP GREEN
MAD SLR Lead Clips е предназначен за замятане на големи тежести на далечно разстояние и за силни теения. Металната част е със специално покритие против отблясъци.
10,58 лв.
Монтаж Fox Curve Short Fluoro D-Rigs
Fox Curve Short Fluoro D-Rigs е отличен монтаж за презентация на топчета тип wafter, в който се използва флуорокарбон Trans Khaki Illusion.
9,58 лв.
KODEX Kick-Off Line Aligners 10броя в опаковка

Предлагат се за приспособяване на кука с размери 2-6 или 7-10 в полупрозрачни кафяви и зелени цветове, подравняващите линии Kick-Off са лесни за избутване над ухото на куката и създават агресивен ъгъл, който ще гарантира, че вашата кука се включва, като намалява издухването и дава гарантирано закачане. За използване на множество типове връзки за куки и монтажи, не само на монтажа с обратно издухване.
8,33 лв.
Малки ластици MIDDY Small Pellet/Bait Bands 6mm - 18бр. в опаковка

Предлагат се за приспособяване на кука с размери 2-6 или 7-10 в полупрозрачни, кафяви и зелени цветове, подравняващите линии Kick-Off са лесни за избутване над ухото на куката и създават агресивен ъгъл, който ще гарантира, че вашата кука се включва, като намалява издухването и дава гарантирано закачане. За използване на множество типове връзки за куки и монтажи, не само на монтажа с обратно издухване.
2,33 лв.
KODEX Zig Beasts 10s Microbarb Kit (Foams, Tops, Hair-Stems and Hooks)

И така, какво е толкова трудното в завързването на зиг риг, нали? Е, за да се получи всичко перфектно и да се постави куката под правилния ъгъл, са необходими време, умения и знания. Новият Zig Beasts bitz прави всичко идеално всеки път и позволява двойни цветови комбинации, които са доказали, че улавят повече риба. Нашият консултантски екип дори добави опции за летене и грешки към тази много умно обмислена система. Куката е разположена под правилен ъгъл и можете да сменяте комбинации мигновенно. Проектиран за използване с куки размер 10, но стеблото може да се удължи, ако се използва размер 8. Уникална система, която улеснява настройването на перфектните зиг монтажи всеки път. Променяйте цветовете и комбинациите по желание и привличайте повече хапки/хапки. Имайте предвид, че ако използвате кука с размер 8, не използвайте влакна, по-дълги от шест фута. По същество те са проектирани да се използват с кука с размер 10.
16,67 лв.
KODEX Titanium Flexi Bait Screws (15бр в опаковка)

Тези гъвкави винтове за примамка са направени от лек титан и позволяват пълна гъвкавост на монтираните примамки за естествено представяне. Те също се възползват от гладко матово черно неотразяващо покритие за прикриване от предпазливи шарани. Част от огромната гама принадлежности от Kodex.
6,67 лв.
Повод CZ FC Power Gum 10m.

CZ FC Power Gum обира перфектно шоковите удари и предпазва линията от късане. Поводът е с висока абразивна устойчивост и е прозрачен на цвят
6,25 лв.
Карабинка Daiwa PROREX SNAP - размер S / M 10бр.

PROREX SNAP
Закопчалките Prorex са изработени от изключително дебела и здрава „неръждаема стомана“ и се отличават с изключително висока линейна якост. Тези закопчалки не се огъват дори при най-високи натоварвания и предлагат оптимална безопасност. Поради матовата черна повърхност отраженията и по този начин се намалява плашенето на рибите под вода.
Предлага се в 4 размера.
2,50 лв.
DAIWA NZON POWER GUM LINK

Ready-to-fish, shock absorbing feeder link. Ideal as a connection to braid bmainlines. Available in two lengths and two diameters.
 

Pre measured / tied feeder links
Incorporating tried and tested N'ZON links and swivels
Size 12 Rolling Swivel
10cm Power Gum
Size 14 Quick Link
All crimps with Black shrink

5,00 лв.
Клипсове DAIWA NZON LEAD CLIP SYSTEM

Daiwa N'Zone монтаж за безопасно освобождаване от оловото при риболов на дъно или фидер. Отлично качество на изработка. Предлага се с бърза връзка за монтиране на повода.
8,33 лв.
DAIWA NZON LOOP TYER

Уверете се, че всяка примка, която завързвате, е точна с този лесен за използване инструмент за връзване на плаваща примка. 
1,25 лв.
DAIWA NZON PASTE/CORN SCREW

Тези винтове за примамка могат да се завържат на вашият монтаж на "косъм" и да се използват за закрепване на примамки като царевица или паста, която може да се увие около тях.
2,00 лв.
DAIWA NZON POWER GUM BOOM


15cm
0.8mm
12lb/6kg
15cm - Straight - право
23cm - Part twisted - частично усукано

5,00 лв.
Бургия Daiwa NZON Baiting Drill

Бургия Daiwa N'ZON

Уникален, ергономичен дизайн от Daiwa с излята ръкохватка от щампован полимер. Приятно и сигурно застава в ръката.
Бургията е изработена от висококачествена карбонова стомана
25mm дължина на пробивното острие
1.5mm диаметър на пробивния край
45mm дължина на дръжката
Инструмента е направен така, че да плува във водата ако го изпуснете.

4,17 лв.