Кастингови въдици за спининг риболов ✔️ nikulden.com

Кастингови въдици за спининг риболов

Savage Gear SG4 Crankbait Specialist BC Кастинг въдица
Мощна, добре балансирана и много здрава бланка в окомплектовка с  удобна дръжка правят тази кастинг въдица отлична за риболов с малки до средно големи примамки.
255,00 лв.
Tactica Bass Casting 2.29m 12-25g fast Tica


Кастингова спининг въдица

Дължина: 2.29м
Транспортна дължина: 1.18м
Тегло: 156г 
Брой секции: 1бр
Акция: 12-25г (бърза)
Материал: Лек и чувствителен карбон ТС3
Дръжка от EVA с удобен палец
Водачи: 11бр FUJI
174,00 лв.
Savage Gear SG2 Jerk Specialist Trigger Кастинг въдица
 Savage Gear SG2 Jerk Specialist Trigger е серия въдици, които са  разработени за риболов с тежки и големи примамки като джъркове. Много мощна бланка и супер удобна цяла дръжка са на ваше разположение за риболов на най-големите хищници обитаващи водоемите в България и не само.  
169,00 лв.
Savage Gear SGS2 Jigging Trigger Кастинг въдица
Ловете безупречно с всички видове примамки с ненадминатата мощност на гамата въдици SGS2 Jigging Trigger. Създадени, за да отговарят на съвременния стил на джигиране, тези въдици имат уникален строй , за да придаде наистина „живо“ действие на вашата примамка и да ви помага да усетите всяко движение на примамката, независимо дали е метално или меко. Въдицата е достатъчно мощна и силна за да се справите с големите морски хищници.
185,00 лв.
Savage Gear SG2 Medium Game Trigger Кастинг въдица
 Savage Gear SG2 Medium Game Trigger е серия кастинг въдици предназначени за риболов с малки до средни примамки. Перфектно балансирана, бърза и много чуствителна бланка, която сработва отлично при улов, така че рибата да не се откача по време на вадене или да се разкъсва нейната уста. Страхотна медиум въдица подходяща за риболов на костур, бяла риба и щука с всякакъв вид примамки. Въдицата има достатъчно мощ, за да се справи с улов и на по-едри хищници.
175,00 лв.
Savage Gear SG4 Jerk Specialist Trigger Кастинг въдица
 Savage Gear SG4 Jerk Specialist Trigger е серия въдици, които са  разработени за риболов с тежки и големи примамки като джъркове. Много мощна бланка и супер удобна цяла дръжка са на ваше разположение за риболов на най-големите хищници обитаващи водоемите в България и не само.  
239,00 лв.
Savage Gear SG2 Vertical Specialist Trigger Кастинг въдица
Savage Gear SG2 Vertical Specialist е серия кастинг въдици подходящи за риболов от лодка, каяк или проходилка поради късата си дължина. Отлично балансирана бланка с много добра чуствителност прави тази въдица за едно добра решение за риболов с всякакви примамки в посочените работни диапазони.


Японска Toray бланка
Seaguide CCS водачи с SIN ринг 
Двойно заключващ карбонов механизъм на макародържача
Вградена закачалка за примамки
Страхотен дизайн
155,00 лв.
Savage Gear SG4 Crank - Vib Specialist Trigger Кастинг въдица
Savage Gear SG4 Crank & Vib Specialist Trigger e серия кастинг въдици, които са разработени за риболов с воблери, цикади и като цяло активни примамки издаващи силна вибраци. Мощна, добре балансирана и много здрава бланка в окомплектовка с  удобна дръжка правят тази кастинг въдица отлична за риболов с малки до средно големи примамки.

 


Японска Toray бланка
Seaguide CCS водачи с SIN ринг 
Seaguide Alien заключване на макародържача
Вградена закачалка за примамки
Страхотен дизайн
249,00 лв.
Savage Gear SG2 Power Game Trigger Кастинг въдица
Savage Gear SG2 Power Game е серия мощни кастинг въдици предназначени за риболов с големи примамки. Перфектно балансирана, бърза и много чуствителна бланка, която сработва отлично при улов, така че рибата да не се откача по време на вадене или да се разкъсва нейната уста. Страхотна въдица подходяща за щука и сом с всякакъв вид примамки. Въдицата има достатъчно мощ, за да се справи с улов на много големи хищници.  
215,00 лв.
Savage Gear SG4 Power Game Trigger Кастинг въдица
 Savage Gear SG4 Power Game е серия мощни кастинг въдици предназначени за риболов с големи примамки. Перфектно балансирана, бърза и много чуствителна бланка, която сработва отлично при улов, така че рибата да не се откача по време на вадене или да се разкъсва нейната уста. Страхотна въдица подходяща за щука и сом с всякакъв вид примамки. Въдицата има достатъчно мощ, за да се справи с улов на много големи хищници.  
265,00 лв.
Savage Gear SGS6 Slow Jigging Кастинг въдица
SGS6 Slow Jigging са технически фини въдици, които са направени така, че да отговарят на бавното джигане в японски стил. Те разполагат с изключително бързи бланки, които са в състояние да доставят и най-малкото движение на върха си към примамката, дори и в най-дълбоките води.


Водачи SiC K от неръждаема стомана Fuji
Fuji макародържач
Изключително мощна бланка
Toray 40T карбон
Висококачествена дръжка от EVA
505,00 лв.
Tailwalk Outback Light Casting Травъл кастинг въдица
Tailwalk Outback Light Casting е серия травел кастинг въдици, които са създадени да се наслажавате на лайт спининг риболова навсякъде където пътувате, било то по-работа или на почивка. Въдиците са многофункционални, с плътен връх, подходящи за сладководен и морски риболов с всякакъв вид примамки до опоменатият тест на въдицата, която може да бъде навсякъде с вас благодарение на компактната транспортна дължина.
570,00 лв.