Сигнализатори, станции и обтегачи за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Сигнализатори, станции и обтегачи за риболов на шаран

СИГНАЛИЗАТОР CARP PRO ESCOL WRS 3+1
 Комплект сигнализатори Carp Pro Escol WRS 3+1Последния модел сигнализатори за риболов на шаран от марката, модел 2021г.Нов, отличаващ го дизайн на корпуса и на централата, със специално гумирано покритие, водоустойчиви, IP66 клас.Всеки сигнализатор е с възможност за регулиране звук, тон и чувствителност на магнитния ролер. С вградени гнезда за снаг-барове, които са включени в комплекта на всеки индикатор. На лицевата страна има голям, 8мм Led диод, който може да бъде настроен да свети в 12 различни цвята по избор на риболовеца.Централата е с възможност за регулиране на сила на звука, индикация със звук + светлина, звук + светлина + вибрация. С вграден LED диод във върха на антената, изпълняващ функцията на малко фенерче. С връзка за носене на врата в комплекта
204,17 лв.
СИГНАЛИЗАТОР CARP PRO ESCOL WRS 4+1
Комплект сигнализатори Carp Pro Escol WRS 4+1Последния модел сигнализатори за риболов на шаран от марката, модел 2021г.Нов, отличаващ го дизайн на корпуса и на централата, със специално гумирано покритие, водоустойчиви, IP66 клас.Всеки сигнализатор е с възможност за регулиране звук, тон и чувствителност на магнитния ролер.
С вградени гнезда за снаг-барове, които са включени в комплекта на всеки индикатор. На лицевата страна има голям, 8мм Led диод, който може да бъде настроен да свети в 12 различни цвята по избор на риболовеца.Централата е с възможност за регулиране на сила на звука, индикация със звук + светлина, звук + светлина + вибрация. С вграден LED диод във върха на антената, изпълняващ функцията на малко фенерче. С връзка за носене на врата в комплекта.
239,17 лв.
Сигнализатор CARP PRO RAM XD 4+1
RAM XD - модерни висококачествени сигнални устройства за ухапване от ТОП сегмента от марката Carp Pro. Изработен в дискретен стилен черен цвят от висококачествена пластмаса и аксесоари. За по-лесно транспортиране и съхранение, електронните сигнални устройства се доставят в полутвърда кутия, която ги предпазва от повреда. 
287,00 лв.