Сигнализатори, станции и обтегачи за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Сигнализатори, станции и обтегачи за риболов на шаран

Стойка/Buzz бар за шаранджийски въдици - DAIWA BSB

Buzz баровете от серията B-Series Barz са изработени от висококачествен алуминий с прецизност към всеки детайл. Предназначени са за шаранджии, които обичат кратки излети, мобилността и бързото разставяне на въдиците в работно положение. Резбите за колчета или стойки са покрити с алуминиеви капачки, които просто трябва да свалите и да монтирате Buzz бара на 1 или 2 точки по Ваша преценка. Предлагат се в четири варианта: 15/18 см с 2 позиции и 24/28 см с 3 позиции.
28,00 лв.
Колчета за дистанция MAVER Reality Bank Stick Combo 3m

Това са висококачествени колчета за измерване на дистанция, с които си гарантирате максимална точност и прецизност при риболов от брега.
В комплект с въже 3 метра.
42,00 лв.
Сигнализатор Mini Micron
Сигнализатор Mini Micron е нова, модерна преработена версия на класическия модел Mini Micron Bite Alarm, снабдена с доста нови екстри. 
59,00 лв.
Регулируем клипс за въдици Fox Black Label Adjustable Rod Clip
Fox Black Label Adjustable Rod Clip представлява комплект от два броя регулируеми клипсове за въдица, с които може да държите линията между сигнализатора и обтегача опъната.
18,60 лв.
Аларма PRO CARP X-8000 Bite Indicator

X-8000 Alarm PRO CARP 
Превъзходен индикатор с всички необходими функции. Напълно водонепроницаем.
36,00 лв.
Сет сигнализатори 3+1 - Cormoran PRO CARP F-4000

PRO CARP F-4000 безжичен индикатор за ухапване Пълен комплект
Професионален безжичен индикатор - пълен комплект с регулируема чувствителност, сила на звука и височина на тона. Тонът на приемника се съпоставя с индикатора както по отношение на звука, така и по отношение на светлината - височината на тона се предава автоматично от индикаторите за ухапване, докато силата на звука на приемника може да се регулира ръчно.
Спускането на гърба и бяганията се показват по различен начин в звук и светлина чрез светодиодния индикатор за захранване и LED лентата, което също отразява настройката за чувствителност. С регулируема функция за нощна светлина (интегрирана на волана) и функция за заглушаване. Индикаторът за ухапване и приемникът могат да се включват и изключват чрез бутон. С напълно запечатана електроника. По този начин индикаторът за ухапване е перфектно защитен от вода.
Разполага с индикатор за ухапване
Интегриран предавател Контрол на чувствителността Високопроизводителни високоговорители Регулируем обем - може да бъде намален до нула Бутонът за заглушаване измества силата на звука на нула Регулируема височина на тона Превключвател за включване/изключване LED светлина служи като индикатор за захранване / 20 сек. последващо сияние LED светлина в червено, синьо, зелено и жълто, в зависимост от комплекта LED лента като дисплей на интервала на захапване (отстъпленията и бяганията се показват по различен начин), светещ в червено Нощна светлина се регулира отделно Изходен контакт Отделно отделение за батерии Връзка за 9V моноблок батерия Характеристики приемник
Показва до 4 индикатора Превключвател за включване/изключване Регулируем обем Високопроизводителни високоговорители Тоналната височина се поема от индикаторите Отделно отделение за батерии Връзка за 3x AAA-1.5V батерии
(Батериите не са включени в доставката)
200,00 лв.
Сигнализатор Cormoran PRO CARP X-5000 Bite Indicator

Сигнализатор Cormoran PRO CARP X-5000 Bite Indicator
Професионален индикатор за захапка с топ оборудване: регулируема чувствителност, сила на звука и височина на тона. Спускането на гърба и бяганията се показват по различен начин като звук и светлина чрез LED лентата, която също отразява настройката за чувствителност. С регулируема функция за нощна светлина и функция за заглушаване.
Благодарение на напълно запечатаната електроника индикаторът за ухапване е перфектно защитен от вода.
Разполага с индикатор за ухапване
Контрол на чувствителността Високопроизводителни високоговорители Регулируема сила на звука, може да се обърне на нула Регулируема височина на тона Превключвател за включване/изключване LED светлина служи като индикатор за захранване / 20 сек. последващо сияние LED лентата служи като индикатор за интервал на захапване (показва връщане назад и работи по различен начин), свети в червено Нощната светлина може да се включва/изключва отделно Бутонът за изключване на звука нулира силата на звука Високопроизводителни високоговорители Меко докосване покритие Изходен контакт Отделно отделение за батерии Връзка за 9V батерия
36,00 лв.
Prologic C-Series Receiver Red/Green/Yellow/Blue Приемник

Компактен приемник за алармите Prologic C-Series. Може да сигнализира със светлина, звук и дори вибрация. С шест нива на звука, включително тихо.

Сигнали чрез светлина, звук и вибрация
Приемникът изисква три батерии 1,5 V AAA (не са включени)
CE сертифициран
Устойчив на атмосферни влияния
Ред на цветовете: червено, зелено, жълто и синьо

69,00 лв.
Prologic C-Series Pro Alarm 1pcs Сигнализатор


Гумиран корпус
Регулируема сила на звука, тонове и чувствителност
Нощна светлина
Алармата изисква 9V батерия (не е включена)
CE сертифициран
До 100 м обхват (в зависимост от терена)
Устойчив на атмосферни влияния
2,5 мм гнездо за светещи обтегачи или суингери

75,00 лв.
Prologic SNZ Bite Alarm Сигнализатори

 Серията сигнализатори SNZ е наследник на славната Senzora. Използван е нов модерен облик и модернизирани вътрешни компоненти, за да се осигури максимална надеждност. SNZ има всички функции, необходими на съвременния шаранджия: тон, сила на звука, регулиране на чувствителността и широка, но фина нощна светлина с три различни конфигурации. Доставя се с пластмасови защитни капаци. Приемникът има вградена светлина, която може да се включва и изключва ръчно.

Напълно водоустойчиви
Сигнализатори и централа работят с по една 9V батерия (не е включена)
Настройка на тона с врътка
Регулиране на силата на звука с врътка
Безшумен режим
7 настройки за чувствителност
Функция за нощно осветление
xx Db високоговорител
Защитни протектори
Индикация за ниско ниво на батерията
150 m обхват
Безшумен и вибрационен режим на централата
Включена предпазна торбичка
Функция за нощно осветление
Връзка с включен карабинер

469,00 лв.
BAT Bite Alarm Сигнализатор

 Този компактен и елегантен сигнализатор е перфектен избор за всеки риболовец. Предлага се с гумен защитен калъф за лесно и безопасно транспортиране и съхранение. Червен LED диод за светлинна индикация при кълване и нощна светлина. BAT предлага всички най-важни функции необходими на модерните шаранджии, като регулиране на силата на звука и регулиране на чувстителността.

Регулиране на силата на зука 
Безшумна опция
Регулиране на чувствителността 
Водоустойчивост
Работи с две AAA батерии

49,00 лв.
BAT+ BITE ALARM SET Сигнализатори

 Стилни, надеждни и голяма точност при отчитане, новите BAT+ комплекти сигнализатори с централа са създадени да бъдат издръжливи. Вътрешната електронна система е тествана за повече от една година в цяла Европа, изправена пред всякакви риболовни и метеорологични условия. Модерният дизайн включва много дълбока вдлъбнатина за пръта, която дава възможност за риболов на екстремни ситуации, без да се използват допълнителни snag bar-ове. Алармите работят с батерии AAA, докато приемникът работи с 9V батерия, това създава най-добрия възможен компромис между консумацията на енергия и безжичен обхват. Новите BAT + комплект сигнализатори са налични в във варианти 3+1 и 4+1 с многоцветни диоди.

5 настройки за чувствителност
6 нива на силата на звука + безшумен режим
100 метра обхват
Ръчна нощна светлинна функция
Светодиод с висока видимост при кълване
Водоустойчиви сигнализатори и централа
Транспортен калъф + предпазни гумени протектори за сигнализатори и централа
Флуоресцентен калъф на централата и връзка за носене

299,00 лв.
K3 BITE ALARM Сигнализатор

 Алармите Prologic K3 са резултат от 2-годишен проект, в който са проведени безброй тестове, подобрения, повече тестове и допълнително подобрения. Целта беше да се създаде компактна, водоустойчива аларма с ненадминат живот на батерията, като в същото време остане пълна с функции и приятна за окото. Премахването на тоновата функция ни позволи да инсталираме по-малък, по-малко мощен, с по-ниска консумация на енергия високоговорител за много по-компактен блок с превъзходен живот на батерията. Корпусът се отличава с кросоувър конструкция, състояща се от висококачествен алуминий, 3K карбон и много здрав найлон, намалявайки теглото, където е възможно, като същевременно поддържа общата здравина и издръжливост.Макар и малък K3 е снабден с функции, включващи 30-секунден безшумен режим за закрепване на индикатори и двойни слотове за изотопи за тези, които желаят да персонализират настройката си още повече. K3 алармите са напълно водоустойчиви (с оценка IPX6) и се доставят със защитни капаци.

Четири нива на силата на звука (включително безшумен режим)
Пет нива на чувствителност
Водоустойчиви (с оценка IPX6)
Временен безшумен режим (30 секунди)
Два слота за изотопи
Машинно нарязано 3K карбоново тяло и алуминиева основа от висок клас
Безжичен обхват до 150 м
Работи с една CR2 3V батерия (не е включена)
Включен защитен калъф

109,00 лв.
K3 BITE ALARM RECEIVER Приемник


Може да се свърже с до 6 аларми (зелена, жълта, червена, синя, лилава и бяла)
Карбонов "кожух"
Вградено фенерче с 3 режима - 1.OFF - изключено постоянно; 2. ON/OFF - включване/изключване ръчно; 3. AUTO - автоматично светва след 4 последователни сигнала в рамките на 3 секунди
Защитно калъфче
Магнитна стойка
4 различни тона
5 степени сила на звук (включително безшумен и вибрация)
Обхват до 150м
Машинно нарязано 3K карбоново тяло
Антена на винт с възможност за сваляне
Захранва се с 3бр баттерии ААА (не са включени)
Бутон V - продължително натискане включва режим Тон; кратко натискане регулира силата на звук
Бутон M- продължително натискане включва режим Регистриране; кратко натискане запомня последното кълване
Бутон On/Off- продължително натискане включва режим ON/OFF; кратко натискане, след като е включен приемника, сменя режимите на фенерчето
Сигнализация при нисък заряд на батериите (под 2.4V) - в продължение на 1ч, през 10мин издава 3 последователни сигнала

230,00 лв.
PROLOGIC BAT MULTI-COLOUR BITE ALARM Мултиколор сигнализатор

 Стилна, надеждна и с голяма точност при отчитане, новият BAТ сигнализатор е създаден да бъде издръжлив. Вътрешната електронна система е тествана за повече от една година в цяла Европа, изправена пред всякакви риболовни и метеорологични условия. Модерният дизайн включва много дълбока вдлъбнатина за пръта, която дава възможност за риболов на екстремни ситуации, без да се използват допълнителни snag bar-ове.

On/Off бутон - включване и изключване чрез задържане на бутона за 3 секунди
V бутон - 6 нива на силата на звука, включително и безшумен режим 
S бутон - 5 нива на чувствителност 
Опция за избиране на цвят от четири възможни 

69,00 лв.
PROLOGIC CUSTOM SMX MKII Сигнализатори

 Класически стил, комбиниран с голяма практичност. Следвайки успешната SMX гама, от Prologic сега ни представяят изцяло новите къстъм SMX MkII. Тази елегантно оформена изключително компактна версия е напълно водоустойчиви и разполага с модернизирани предавател и приемник, черен анодизиран високоговорител и телескопични уши. Захранват се използвайки 2бр батерии AAA 1,5 V. Класическото бяло PTFE магнитно колело е с цветово координирано осветление и нощна светлина. Работи по много проста магнитна ролкова система, отчитайки всички издърпвания напред или отпускания назад на линията, като предлага повече сцепление с линията. Насочените напред светодиоди са монтирани в телескопичните уши, което дава повече възможности на риболовеца, които вече могат да бъдат напълно покрити / изключени чрез прибиране. Икономична електроника от високо качество и 100% водоустойчивост с гарантиран обхват от 150м.

490,00 лв.
Prologic R2L Bite Alarm Сигнализатори

 Алармата R2L (React to light) работи точно както предполага името й. Целта на този 3-годишен проект е да разработи съвсем нова система за засичане на кълването, която да предлага ненадмината надеждност, точност и благодарение на минималистичен списък на компоненти, много по-превъзходна енергийна ефективност за увеличаване живота на батерията и производителността. Напълно новата аларма е първата по рода си на пазара, която разполага с инфрачервен сензор за движение, за да открие всякакви по-финни движения по линията. Сензорът за движение, комбиниран с нова ролка с малък диаметър, осигуряват максимална надеждност и чувствителност.Характеристики на алармите: 

Инфрачервен сензор за движение
Твърда ролка с малък диаметър
150 метра обхват
10 настройки за сила на звука, включително безшумен режим
10 настройки на тона
10 настройки за чувствителност
Интегрирани регулируеми снаг барове против изпадане на въдицата
Функция за нощна светлина
Ултра ярък светодиод
Специализирана индикация за обратно падане
Система за пестене на енергия
100% напълно водоустойчив
Захранва се от батерия 1 х 9V

 
Характеристики на приемника:

10 настройки за сила на звука, включително безшумен режим
Обхват 150м
Фенерче
Връзка за носене
Захранва се от батерия 1 х 9V
Система за пестене на енергия
100% напълно водоустойчив
Доставя се със защитен капак в куфарче

790,00 лв.
SNZ Bite Indicator

Елегантни и функционални, гамата SNZ регистрират и най-малките движения на линията. Благодарение на новото решение на скобата за линия можете да използвате традиционна скоба за линия от неръждаема стомана, ако искате вашата линия да се плъзга свободно или можете да фиксирате линията наполовина чрез щипката за долна линия. Корпусите на Allbobbins са направени с помощта на прозрачен акрил с висока видимост за подпомагане на визуализацията при слаба светлина. Всички единични индикатори се продават с резервна глава и допълнителна тежест, докато комплектът от 3 и 4 обтегача се доставя с допълнителен комплект изцяло сини бобини.
• Двойна линия скоба система
• Доставя се с резервни калерчета
• Включено допълнително утежнение
• Верижка „змия“ с черно покритие
• Изключително ярки акрилни тела
• Може да поеме бета светлина
• Винтова връзка

123,00 лв.
PROLOGIC K3 BITE INDICATOR Обтегачи

 Специален индикатор за сигнализатори с красив дизайн, 3k високомодулно карбоново тяло и с черни тефлонови (PTFE) клипсове за влакното.Предлага се в комплект от 3 и 4 броя в луксозно куфарче.
66,00 лв.
Prologic P.A.C. Swing and Hang Indicator Kit Обтегачи

 Като традиция в Prologic, ние предлагаме пълен асортимент от цветове и допълнителна тежест върху този компактен и стилен обтегач. Регулируемата метална щипка и връзката с винт правят този индикатор изключително здрав и надежден, а допълнителното тегло е изключително полезно при риболов на дълги разстояния или през по-ветровитите дни.      
23,90 лв.