Повърхностни примамки за морски риболов ✔️ nikulden.com

Повърхностни примамки за морски риболов

Воблер Rapala Precision Xtreme Pencil Saltwater
Precision Xtreme Pencil Saltwater е повърхностна примамка с Walk the Dog стил на игра, предназначена за риболов на агресивни хищници. Оборудвана е с Dual Frequency Knocker система със сачми, която продуцира уникален звук и осигурява дистанция и точност при замятане. 
20,90 лв.
Realis Popper 64
Realis Popper 64 е малък попер от серията Realis на DUO International. Дълъг е 64мм и тежи 9 грама. Лети като куршум и има различни приложения. Това не е просто поредният малък попер, а повърхностна примамка с характер, която ще Ви донесе много адреналин.
Realis Popper 64 има специфична форма на тялото, която до голяма степен определя и поведението му във водата. Задната част на воблера е силно изтънена, като в коремната област има издутина, подобна на кил. Главата му е масивна, завършваща с добре изразена пльокаща част. В долната част на главата има устна, която му помага едновременно да загребва повече вода, и да се плъзга по повърхността при walk-the-dog проводка. Да! С този попер може "да се разхожда кучето"!
Realis Popper 64 е направен от здрав материал с дебели стени и прегради вътре в тялото, които подсилват цялата конструкция. Утежнен е с едно по-голямо фиксирано топче и 5 по-малки движещи се топчета, които се удрят едновременно едно в друго, и в голямото. Това е и акустичната система на поперчето, която привлича хищниците от разстояние.
Воблерът е оборудван с две тройни куки, като на задната е добавен допълнителен атрактор - перушина и ламе. Цветът на перушината може да бъде бял, жълт или кафяв, в зависимост от цвета на примамката. При морската серия с цветове перата на задната тройка са само в жълто и са по-къси.
Realis Popper 64 е страхотна примамка, която всеки любител на повърхностния риболов трябва да има в кутиите си. Лети добре, издава силен шум и може да се води по различни начини.
27,40 лв.
Realis Fangpop 120
Realis Fangpop 120 е уголемена версия на Realis Fangpop 105. Това е голям попер за повърхностен риболов, който е част от Fang-Ops концепцията на DUO за риболов на големи речни риби. Воблерът се използва успешно и за морски риболов на трофейни лефери, лаврак, лица, дорадо и други. Дълъг е 120мм и тежи 30 грама. Има много звучно пльокане, дори и при минимална анимация с въдицата. Има няколко особености, които го отличават от други попери с този размер:

Тялото е подсилено, като стените са оставени по-дебели. Така воблерът може да издържи на много свирепи атаки, без риболовецът да се притеснява за последствията за примамката.
Арматура на Realis Fangpop120 е цяла, по дължина на тялото. Допълнително е подсигурена и с метални щифтове. "Очите" за куките са оставени по-големи, така че да могат да се ползват здрави куки. Самият воблер е оборудван с такива, с размер #1X.
Освен, че е цяла, арматурата минава почти по повърхността на "корема", като по-този начин се подобрява и плаваемостта на воблера.

Realis Fangpop 120 е утежнен с фиксирани плочки тежест, като по-голямата част от утежнението е концентрирано в задната част. Така воблерът заема вертикална позиция при пауза и по този начин рибите се закачат по-лесно, когато атакуват в този момент.
Нещо интересно за тази повърхностна примамка, е че освен със стандартното пльокане с бързи или бавни туичове с паузи, можете да я водите и с walk-the-dog. При движението си попера изплисква и вода, което прави проводката много атрактивна. Ако го водите с типичните пльокания, също може да се направят две различни проводки - с високо вдигнат връх, или с наведен връх. При първия начин, воблерът пльока и остава над повърхността, а при втория след пльокането се потапя леко и след това застава във вертикално положение. Страхотна примамка, която ще Ви донесе много адреналин!. Подходяща е не само за речни хищници, като щуката и сома, но и за морски риболов.
39,20 лв.
Realis Fangpop 105
Realis Fangpop 105 е попер от серията Realis на DUO. Примамката следва изцяло Fang-Ops концепцията на DUO за риболов на речни чудовища, като успешно се използва и в морския риболов. Поперът е дълъг 105мм и тежи 24.5 грама. Има много отчетливо и звучно пльокане, и може да се води на различни проводки. По-характерните неща за Realis Fangpop 105 са:

Стените на тялото са оставени по-дебели, за по-голяма здравина. Така воблерът може да се използва в риболова на наистина мощни риби със свирепи атаки, без риболовецът да се притеснява за последствията за примамката.
Цяла арматура по дължина на тялото, която е допълнително подсигурена и с метални щифтове. "Очите" за куките са оставени по-големи, така че да могат да се ползват подсилени и здрави куки. Самият воблер е оборудван с такива, с размер #2X.
Освен, че арматурата е цяла, тя минава почти по повърхността на "корема", като по-този начин се подобрява и плаваемостта на воблера.

Realis Fangpop 105 е утежнен с фиксирани тежести, като по-голямата част от утежнението е концентрирано в задната част, така че воблерът да заема вертикална позиция при пауза. По този начин рибите се закачат по-лесно, когато атакуват на паузата.
Нещо интересно за тази примамка, е че освен със стандартното пльокане с бързи или бавни туичове с паузи, можете да я провождате и на walk-the-dog проводка. Късото тяло на попера позволява това да се случва, като при движението си той изплисква и вода. Ако го водите с типичните пльокания, също има два варинта на проводка - с високо вдигнат връх, или с наведен връх. При първия начин, воблерът пльока и остава над повърхността, а при втория след пльокането се потапя леко и след това застава във вертикално положение. Изключително интересна примамка, която ще Ви донесе много адреналин в повърхностния риболов. Подходяща е не само за речни хищници, като щуката и сома, но и за морски риболов на лефер, лица, дорадо, лаврак, и дори и на по-екзотични хищници като тревалито.
37,20 лв.
Realis Pencil Popper 148 SW LIMITED
Realis Pencil Popper 148 SW Limited е лимитирана морска серия на повърхностната примамка Realis Pencil Popper 148. Това е хибрид между попър и уолкър, който има много добър кастинг, силна тракалка и различни приложения в повърхностния риболов.
Realis Pencil Popper 148 SW Limited цели да предизвика наистина големите морски хищници със зрелищна игра и суматохата, която създава. В задния край на тялото има малък улей, с две фиксирани метални топчета в двата края, а помежду им има трето, което е подвижно и се удря в тях при проводка, издавайки силен шум. Този отчетлив звук, в комбинация с разплискванията на вода с главата, и плъзгането на апетитното тлъсто тяло по повърхността, не могат да останат незабелязани.
Освен атрактивната игра, друго характерно за Realis Pencil Popper 148 SW Limited е добрият кастинг. 40-грамовото аеродинамично тяло, удебелено и утежнено в задната част, лети като куршум. Освен това, вътрешността на тялото е разграфена диагонално на отделни секции, подобно на пчелна пита, което подсилва структурата на воблера, така че да издържи и на атаките и на най-силните риби.
Предната тройка е закачена на вграден в тялото вирбел, който се върти на 360 градуса и не позволява на рибите да усукват тройката и да се откачат лесно.
Realis Pencil Popper 148 SW Limited е примамка, която няма да Ви разочарова!
37,20 лв.
Realis Pencil Popper 110
Realis Pencil Popper 110 е повърхностен воблер с двойно приложение. Тази примамка може да се води и като попър, и като уолкър, като може да се ползва и в "по-накъдрено" море.
Най-характерното за Realis Pencil Popper 110 са формата на тялото и главата. "Устата" на примамката е скосена навътре. При туич воблера навлиза във водния слой под ъгъл от 45 градуса и изплисква вода. Тялото е удебелено в задната част, като утежнението е разположено в опашката. За разлика от Realis Pencil Popper 148, който е утежнен с подвижни и фиксирани тежести и има звучна тракалка, 110-ятката е утежнена с една плочка тежест и няма акустична система. Друга разлика между двата размера е, че коремната тройка при по-големия е закачена на вирбел, докато при по-малкия арматурата е цяла по-дължина на воблера.
Тялото на Realis Pencil Popper 110 е подсилено отвътре, за да издържа и най-зверските атаки. Разграфено е на малки сегменти, по диагонал, подобно на пчелна пита. Куките също са здрави и надеждни, подходящи за борба с трофейни риби.
Realis Pencil Popper 110 е подходящ воблер за риболов на различни речни и морски риби. С него се постигат добри дистанции при замятане с лекота. Разцветките са разнообразни, като в гамата има както естествени, така и по-крещящи цветове. На него можете да хванете, както трофейни костури и распер, така и щука или сом. Морски видове (лаврак, лефер, дорадо и други) също няма да му останат длъжни.
31,30 лв.
Realis Pencil 85
Realis Pencil 85 е умалена версия на успешния Realis Pencil 110. Това е повърхностна примамка, тип уолкър (walker), с която винаги ще изпитвате адреналина от атаката.
Характерно за Realis Pencil примамките е малката издутина на "брадичката". Тази особеност позволява дори на начинаещ риболовец да направи с лекота walk-the-dog проводка, като плавно плъзга примамката наляво-надясно. А, при по-рязко издърпване на свободната линия, при обиране с макарата, Realis Pencil 85 се потапя леко, изплисквайки вода напред.
Друго много характерно за Realis Pencil 85, както и за по-големия Pencil 110 и по-малкия Pencil 65, е добрата дистанция, която се постига при замятане. В задния край на воблера има фиксирано топче тежест. Пред него има канал с още едно подвижно топче в него. При замятане подвижното топче се удря във фиксираното и дава мощен тласък на примамката. Същата тази система от топчета издава звучно тракане и при проводка, което допълнително настървява хищните риби.
Realis Pencil 85 е една от най-успешните повърхностни примамки при риболов на распер, бас лаврак, дорадо, щука, и други хищници, които ловуват по повърхността. Добавете я в кутиите си и усетете адреналина!
27,40 лв.
Realis Pencil 65
Realis Pencil 65 е умалена версия на по-големите си събратя Pencil 85, 100, 110 и 130. Това е повърхностен воблер, тип уолкър, с няколко интересни конструктивни особености.

Това, което е най-характерно за Realis Pencil е издутината на долната "устна", която го прави изключително лесен за ползване, дори за начинаещи спинингисти. Без много усилие с въдицата ще му придадете ефектна walk-the-dog игра, а при по-резки придърпвания и обирания с макарата, воблерът се потапя леко и изплисква вода напред.

За разлика от по-големите модели, които са утежнени с едно фиксирано и едно подвижно топче, Realis Pencil 65 е утежнен с две подвижни стоманени топчета, които издават силен шум при проводка, и спомагат далечните замятания.

С Realis Pencil 65 ще усетите истински адреналин от риболова на повърхността с лайт такъми. Примамката е много подходяща за риболов на костур, щука, распер, лаврак, меланури, кокали и други дребни морски хищници, които ловуват по повърхността. Има дори специална лимитирана серия на този размер с морски цветове - Realis Pencil 65 SW Limited.

Ако сте фенове на лайт риболова на повърхността, трябва да имате този уолкър в кутиите си!
27,40 лв.
Realis Pencil 130 SW LIMITED
Realis Pencil 130 SW Limited е морска версия в лимитирани цветове на Realis Pencil 130. Това е повърхностен воблер, тип уолкър, с добре балансирана аеродинамична форма, който лети далеч и се води с лекота по повърхността на водата.
Най-характерната особеност на Realis Pencil 130 SW Limited е издутината на "брадичката", която присъства при всички размери Realis Pencil на DUO. Този елемент от примамката обуславя нейното безпроблемно и лесно водене във водата. Силата и е walk-the-dog, но при по-резки придръпвания ще забележите, че може леко да се потапя и във водата, изплисквайки вода. Може също да се води и с високо вдигнат връх, с бързи къси туичове.
Realis Pencil 130 SW Limited е утежнен с две подвижни стоманени топчета, разположени в задната част на воблера, също като базовия модел. И също като базовия модел има много балансирана плаваемост, която позволява използването на по-големи куки, когато е нужно.
Това е воблер, който ще Ви донесе много адреналин от повърхностни атаки на едри риби. Подходящ е за риболов на лаврак, лефер, дорадо и други морски риби, които ловуват по повърхността. Можете да разчитате на него и в риболова на по-екзотични океански хищници.
33,30 лв.
Realis Pencil 130
Realis Pencil 130 e повърхностен воблер, тип уолкър. Това е най-големият размер от всички Realis Pencil-и на DUO. Дължината му е 130мм, а теглото 31.6 грама. Формата и теглото му предразполагат за постигането на много добри дистанции при замятане. Лети като куршум, движи се гладко и издава оглушителен шум. Този воблер е създаден да създава хаос. Повърхностните атаки ще Ви накарат да настръхнете.
Realis Pencil 130 има, характерната за всички пенсили от серията, издутина под "брадичката". Тя е основната причина за плавното и безпроблемно движение на воблера при проводка. С тази примамка се прави walk-the-dog с лекота. Дори и начинаещи риболовци ще се справят.
Воблерът е утежнен с две подвижни стоманени топчета, които се движат в задната му част. Плваемостта му е много балансирана, така че примамката може да се ползва и с по-голям размер куки, без това да нарушава позицията ѝ във водата и играта ѝ.
Realis Pencil 130 е страхотен уолкър за риболов на щука, распер, бас, сом, а също и за морски хищници като лефер, лаврак, дорадо и много други. Конструкцията и куките са изключително здрави и издържат на напъните и на трофейни хищници.
Тази примамка се произвежда и в лимитирана серия морски цветове - Realis Pencil 130 SW Limited.
31,30 лв.
Fang Stick 150 SW LIMITED
Realis Fang Stick 150 SW Limited е серия морски цветове на повърхностния воблер Realis Fang Stick 150. Това е воблер за риболов по повърхността с много мощна акустична система и много забележимо движение във водата.
Realis Fang Stick 150 SW Limited има същите характеристики като базовия модел и е оборудван по същия начин. В задната част на воблера има 4 стоманени топчета, които са акустичната система наречена от производителя "Quattro Knocker". По цялата дължина на тялото, по корема, е прокарана цяла здрава арматура, допълнително укрепена и с метални щифтове. Тялото е кухо за по-добра плаваемост, но стените му са подсилени, така че да устояват на зверски атаки. Подсилените стени подобряват и акустиката на тракалката.
Realis Fang Stick 150 SW Limited e е воблер, с който директно да атакувате най-бруталните морски хищници. Лефер, дорадо, туна и по-екзотични видове като тревали и уаху, не биха издържали на изнервящото движение на тази примамка по водата. Независимо, дали я водите с walk-the-dog или с по-дълги придърпвания, хаосът на повърхността е гарантиран.
Пригответе се и влезте в "Beast Mode" с Fang Stick 150 SW Limited още сега!

49,00 лв.
Fang Stick 150
Realis Fang Stick 150 е повърхностен воблер, който е част от Fang-Ops концепцията на DUO, таргетираща трофейни екзотични речни риби. Примамката е дълга 150мм и тежка 40 грама. Има обемен профил и мощна тракалка в тялото, които я издават от километри.
Най-характерната особеност на Realis Fang Stick 150 е акустичната система. Тя се състои от 4 подвижни стоманени топчета в задната половина на примамката, които произвеждат оглушително и дразнещо тракане. Шумът на примамката допълнително се усилва от специфичната структура на тялото и подсилените му стени. Тракалката е кръстена от производителя с атрактивното име "Quattro Knocker".
Стените на примамката са подсилени, за да устояват на мощните атаки на големите хищници. Арматурата е цяла, по цялата дължина на тялото, като минава под повърхността на воблера в коремната област, за да бъде оставена голяма кухина в тялото за по-добра плаваемост. Арматурата е допъпнително законтрена в тялото и с метални щифтове.
Realis Fang Stick 150 е голям и шумен воблер, който има много отчетливо движение по повърхността, изместващо много вода и създаващо истински хаос. Примамката не само се плъзга по водата, но и прави характерен плясък, който допълнително привлича хищника. Освен с walk-the-dog, воблерът може да се провожда и с дълги придърпвания по водата. Подобно поведение на воблер е много атрактивно не само за екзотични речни хищници, но и за сом, лефер, туна, тревали, уаху, дорадо и други морски риби. Примамката се произвежда и в морски цветове - Realis Fang Stick SW Limited.
Подгответе се добре, защото с Realis Fang Stick 150 наистина ще влезете в "Beast Mode"!
49,00 лв.
Rough Trail Hydra 220
Едва ли има по-спиращо дъха усещане за един риболовец от това да види повърхностна атака върху примамката си. Rough Trail Hydra 220 ще Ви осигури множество такива моменти в риболовите Ви! С хипнотизиращата си игра по повърхността, Hydra 220 имитира перфектно паническо движение на заргана. И именно това движение е ефектът, който ще провокира хищническите инстинкти на големи лефери, лаврак и други големи морски хищници.
Rough Trail Hydra 220 е бавнопотъващ воблер, тип пенсил, който е създаден за брегови риболов на големи пелагически хищни риби. Дългото тяло не позволява на зъбатите риби да нагълтат цялата примамката и намалява шансовете за случайни прегризвания на флуорокарбоновия повод. Също така, слабото и издължено тяло, позволява акуратна анимация на примамката без да се налага усилена работа с въдицата. Можете да придадете walk-the-dog игра на Hydra-та с много леки туичове с въдицата, които няма да Ви натоварват при по-продължителен риболов. Скипинг акцията на воблера се придава още по-лесно, само с равномерна проводка.
Rough Trail Hydra 220 реагира изключително бързо на анимацията от страна на риболовеца, без да се налагат много усилия и в същото време има изключително привлекателна игра за хищниците хранещи се на повърхността.
49,00 лв.
Rough Trail Hydra 175
Тялото е издължено, с малка глава и удебелена задна част, с идеята когато бъде нападнат от по-едри хищници да се избегнат доколкото може прегризвания на повода. За разлика от по-големия вариант, който е утежнен с 3 топчета, 175-тицата е утежнена с две стоманени топчета.
И при Rough Trail Hydra 175, също както и при 220-ката, не се изискват кой знае какви усилия от страна на риболовеца, за да се придаде игра на воблера. С леки туичове с върха може да се води на walk-the-dog проводка, и тогава воблера се движи наляво-надясно. На бърза равномерна проводка Hydra 175 започва да подскача по повърхността, имитирайки панически бягаща заргана. Перфектната примамка за повърхностен риболов на трофеи от брега!
47,00 лв.