Въдици за риболов на фидер ✔️ nikulden.com

Въдици за риболов на фидер

Направи своят избор от желаният модел фидер въдица

Нов
47,42 лв.
COMPETITION EMBARKER FEEDER
Фантастичен, лек и изключително чувствителен карбонов прът, предназначен за фидер риболов. Той е изработен от висококачествен карбон и е оборудван със SiC водачи, класически макародържач с резба и дръжка от EVA и корк. С този модел се доставят 3 върха с различна чувствителност, направени от карбон.  
85,83 лв.
SHADOW FEEDER
SHADOW FEEDER предоставя избор от две дължини фидер въдици, с прецизна изработка и отлична цена. Нов дизайн, иновация и високо качество. И двата варианта са добре балансирани и предоставят завидна чувствителност на върха, спрямо акцията си. Имат конструкция от тънка и здрава HMC карбонова бланка, която осигурява по-добра прецизност при засичане на кълването. С модерна и елегантна визия и дизайн, SHADOW FEEDER е оборудван с надежден макародържач и коркова дръжка, за удобна работа при замятане и засичане.  
87,62 лв.
AVATAR NG FEEDER
Formax Avatar Feeder е нова серия висококачествени фидер пръчки, с модерен, красив и елегантен дизайн. Серията предлага различни по дължина и акция модели. Пръчките са изработени от високомодулен IM8 карбонов материал и благодарение на атрактивната си и достъпна цена са чудесен избор както за начинаещи, така и за напреднали риболовци.Всеки модел от серията е оборудван с натурална коркова дръжка (ръкохватка), в комбинация с EVA материал и декоративна предпазваща тапа в основата, класически винтов макародържач и SIC водачи с крачета. 
62,50 лв.
FORCE ACTIVE FEEDER
Карбонова фидер пръчка,снабдена със SIC водачи,държач с резба,дръжка в комбинация с EVA материал и корк.  
41,25 лв.
FORCE CARP FEEDER
Карбонова фидер пръчка,снабдена със SIC водачи,държач с резба,дръжка в комбинация с EVA материал и корк. 
43,14 лв.
46,25 лв.
MAGNUM BLACK PICKER
Въдица от фибростъкло с два резервни върха. EVA дръжка.
21,88 лв.
VISAGE ELITE POLE
Директна въдица с много високо качество на използваните компоненти, осигуряваща тотален контрол и прецизност по време на риболов. Въдицата е изработена от високомодулен японски карбон, съчетаваща качества като отличен баланс, лекота и надеждност. 
449,70 лв.
RIVERCRAFT FEEDER
RIVERCRAFT FEEDER е много тънък и лек, изработен е от високомодулен карбон и е снабден със SiC водачи и специалено ергономично оформен държач. 
69,00 лв.