Клещи и ножици за спининг риболов ✔️ nikulden.com

Клещи и ножици за спининг риболов

Клещи MADCAT UNHOOKING PLIERS 28см
Изключително дълги клещи за откачане (28 см), изработени от високо въглеродна стомана, с PTFE покритие. С извити челюсти, идеални за достигане и завъртане на куки дълбоко в устата на рибата. Изпълнен с дръжки против хлъзгане.
22,42 лв.
Mustad Small Braid Scissor Eco MTB003 Ножица
Компактна ножица за рязане на влакна. Мекият захват и тъпият връх осигуряват комфорт и безопасност, докато сте във водата.
7,42 лв.
Mustad Straight Nose Plier Green MT117 Клещи
Тези клещи са изработени от кована високовъглеродна стомана и завършени с черен PTFE за голяма устойчивост на корозия в солена вода. Издръжливите двойно формовани дръжки добавят комфорт и сигурен захват.
49,17 лв.
Mustad Aluminium Fishing Plier MT111 Многофункционални клещи
Многофункционални клещи от неръждаема стомана с алуминиева основна рамка. Тефлоновото покритие осигурява голяма устойчивост на корозия в солена вода.
82,50 лв.
Риболовни клещи SPRO Pistol Grip Splitring Pliers
Тези клещи с пистолетна дръжка са огънати под оптимален ъгъл, което позволява удобна употреба. Главата на клещите също разполага с множество инструменти.
32,42 лв.
Клещи - Daiwa PROREX "LONGNOSE" Pliers, (извити) 28cm

Клещи PROREX "LONGNOSE", извити Модел 15409-015
Изключително дълги и много издръжливи клещи, изработени от неръждаема стомана с извити челюсти. Идеален за разхлабване на дълбоко погълнати примамки и куки. Тефлоновото покритие намалява опасността от корозия.
20,00 лв.
Кохер - Daiwa PROREX Unhooking Pliers, curved 20cm

Кохер PROREX, извити Модел 15409-040
Премиум клещи за откачване за освобождаване на куките. Благодарение на фиксиращия механизъм можете да хванете дълбоко погълнати куки и след това да натиснете по различни начини, за да освободите куката внимателно.
20,00 лв.
Клещи PROREX Multifuntion Pliers - 23см

Мултифункционални клещи. Могат да се използват за отваряне на сплит пръстени от 5 мм до 12 мм. , за рязане на стоманени и монофилни линии. Челюстите са оборудвани с допълнителни точки на натиск, както при конвенционалните клещи за пресоване Тефлоновото покритие намалява опасността от корозия.Дръжките са ергономични и противоплъзгащи.
15,00 лв.
Yarie Splitring Pliers 2 M Клещи за халки
Клещи за халки Yarie Splitring Pliers, предлагат се в три цвята, от неръждаема стомана, подходящи за различни размери халки. Челюстите отварят халки от #1 до #3 и режат всякакви плетени влакна с лекота.
24,92 лв.
Yarie Split Ring Pincette Пинсета за халки
Тази пинсета със зъбче за отваряне на халки е направена от много висококачествен материал. Благодарени на този аксесоар може да отваряте най-малките халкички на воблери и блесни и безпроблемно да подменяте куките на вашите примамки.
12,08 лв.
Scierra Scissor/Forceps Straight Кохер ножица
Риболовен аксесоар за ценители! Тази страхотен кохер а е направена от висококачествени материали и е с позлатен захват. Допълнителна екстра е режещата част. Супер компактен 2 в 1 инструмент.
30,42 лв.