Проходилки за риболов ✔️ nikulden.com

Проходилки за риболов

Savage Gear High Rider V2 Belly Boat 170 Проходилка
 Перфектна проходилка за риболов разработена от риболовци за риболовци! В HighRider V2 ще стоите доста над водната повърхност на много удобна седалка, която лесно може да се регулира. Лодката е лесна за маневриране и се плъзга с лекота по повърхността на водата. 4 камерната конструкция дава на риболовеца допълнителна сигурност. 
1208,33 лв.
-76,30 лв.
Проходилка FilStar Discovery
Удобна проходилка за мухарски риболов от FilStar. Разполага с две странични отделения за съхраняване на аксесоари, а също така и със сваляема мрежа с борд и метър, играеща ролята на работен плот.
178,03 лв.
254,33 лв.
Надуваема единична лодка/проходилка Nomura Belly Boat 145

Материалите от последно поколение, новите концептуални технически чанти, пневматичната седалка с държачи за пръти и много други детайли не оставят място за компромиси. Малкият размер (145 см дължина и 110 см ширина) ще позволи лесно транспортиране. Просто трябва да го опитате.
666,67 лв.
Проходилка с гребла DSV-3
Няма как да не харесате DSV-3 от пръв поглед, тя предлага всичко необходимо за една проходилка, а като добавим и перфектното качество и безупречната визия, несъмнено ще завладее сърцата на риболовците...
900,00 лв.