Проходилки за риболов ✔️ nikulden.com

Проходилки за риболов

Проходилката е малка лодка - вид личен плавателен съд, използван за риболов или развлекателни цели. По същество това е малка надуваема лодка, която е проектирана да се задвижва от краката на потребителя, които са окачени във водата, докато седи на седалка, която се намира в центъра на лодката.

Белли лодките обикновено са изработени от издръжливи материали като PVC или найлон и разполагат с различни функции, предназначени да подобрят тяхната производителност и комфорт. Тези функции могат да включват джобове за съхранение на риболовни принадлежности или други предмети, държачи за въдица, регулируеми позиции за сядане и дори вградени крачни помпи за надуване на лодката.

Едно от предимствата на използването на лодка за риболов е, че тя позволява на риболовците да имат достъп до зони от водата, които може да са трудни за достигане с други видове плавателни съдове, като плитки зони или зони с гъста растителност. Освен това, тъй като краката на потребителя са окачени във водата, е възможно да се движите тихо и скрито, което може да бъде предимство при риболов на определени видове риба.

Коремните лодки също са относително леки и компактни, което ги прави лесни за транспортиране и съхранение. Те често се използват в езера, реки и други водни тела, където по-големите лодки може да не са практични или разрешени.

Savage Gear High Rider V2 Belly Boat 170 Проходилка
 Перфектна проходилка за риболов разработена от риболовци за риболовци! В HighRider V2 ще стоите доста над водната повърхност на много удобна седалка, която лесно може да се регулира. Лодката е лесна за маневриране и се плъзга с лекота по повърхността на водата. 4 камерната конструкция дава на риболовеца допълнителна сигурност. 
1100,00 лв.
Проходилка Nomura Belly Boat 145

Материалите от последно поколение, новите концептуални технически чанти, пневматичната седалка с държачи за пръти и много други детайли не оставят място за компромиси. Малкият размер (145 см дължина и 110 см ширина) ще позволи лесно транспортиране. Просто трябва да опитате.Наслука!
800,00 лв.
Savage Gear High Rider V2 Belly Boat 150 Проходилка
Перфектна проходилка за риболов разработена от риболовци за риболовци! В High Rider V2 ще стоите доста над водната повърхност на много удобна седалка, която лесно може да се регулира.Лодката е лесна за маневриране и се плъзга с лекота по повърхността на водата.4 камерната конструкция дава на риболовеца допълнителна сигурност.
990,00 лв.