Проходилки за риболов ✔️ nikulden.com

Проходилки за риболов

Savage Gear High Rider V2 Belly Boat 170 Проходилка
 Перфектна проходилка за риболов разработена от риболовци за риболовци! В HighRider V2 ще стоите доста над водната повърхност на много удобна седалка, която лесно може да се регулира. Лодката е лесна за маневриране и се плъзга с лекота по повърхността на водата. 4 камерната конструкция дава на риболовеца допълнителна сигурност. 
1450,00 лв.
Проходилка Nomura Belly Boat 145

Материалите от последно поколение, новите концептуални технически чанти, пневматичната седалка с държачи за пръти и много други детайли не оставят място за компромиси. Малкият размер (145 см дължина и 110 см ширина) ще позволи лесно транспортиране. Просто трябва да опитате.Наслука!
800,00 лв.
Проходилка с гребла DSV-3
Няма как да не харесате DSV-3 от пръв поглед, тя предлага всичко необходимо за една проходилка, а като добавим и перфектното качество и безупречната визия, несъмнено ще завладее сърцата на риболовците. Списъкът с полезните екстри е дълъг - като започнем от удобната надуваема седалка, преминем през гумираната мрежа с риболовен метър, двете просторни отделения за аксесоари и завършим с комплекта алуминиеви гребла. Ще отнеме само миг, преди да пожелаете да изпробвате DSV-3! 
1080,00 лв.
Savage Gear High Rider V2 Belly Boat 150 Проходилка
Перфектна проходилка за риболов разработена от риболовци за риболовци! В High Rider V2 ще стоите доста над водната повърхност на много удобна седалка, която лесно може да се регулира.Лодката е лесна за маневриране и се плъзга с лекота по повърхността на водата.4 камерната конструкция дава на риболовеца допълнителна сигурност.
1300,00 лв.