Въртящи блесни ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Въртящи блесни

Въртящите се блесни са вид риболовна примамка, която използва въртящо се отразяващо листо, за да създаде проблясквания и вибрации във водата. Листото често се комбинира с влачеща се стръв или примамка за допълнително примамване на хищната риба. Въртящите се блесни обикновено се използват при спининг и тролинг- риболовна техника, при която примамката се изтегля през водата зад движеща се лодка. Те са особено популярни за ловене на клен, пъстърва, щука, сом и други хищни риби, както в солена, така и в сладководна среда. Въртящите се блесни се предлагат в различни размери, форми и цветове, което позволява на риболовците да изберат най-добрата опция за видовете, към които се насочват, и условията, в които ловят.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Блесна SPRO TROUT MASTER La Tournante 5г.
Блесните са може би най-старите и доказани изкуствени примамки за риболов на пъстърва. За съжаление те са все по-забравени през последните години, но все още се хващат! Те могат да се използват отлично в тихи води, но също и при силни течения и създават изключително силни вибрации, които подлудяват всяка пъстърва. La Tournante се предлага в различни грамажи и особено атрактивни цветови варианти, които са разработени специално за пъстърва. Убедете се сами.
7,70 лв.
Блесни за риболов EFFZETT SPINNER STANDARD Black Red
Блесните са с месингово тяло и чувствително въртяща се, заоблена лопатка. Богат спектър от оцветявания. За риболов в сладка вода за бас, щука, костур, кефал, пъстърва и сом
5,40 лв.