Калъфи за живарници ✔️ nikulden.com

Калъфи за живарници

Чанта за живарник Daiwa NZON EVA Keep Net Bag

Чантата за живарник N'ZON  предлага място за два живарника и глава за кеп. Елиминира миризмите и влагата по време на транспортиране.
Размери: 60cm / 55cm / 20cm
100,00 лв.
Prologic Waterproof Retainer and L/Net Stink Bag Водоустойчива чанта

Напълно водоустойчива торба, която може да побере две прашки за фиксатори или дори комбинация от глави и фиксатори за мрежи.Гладкото и хлъзгаво покритие помага да се елиминират остатъците от риба за залепването им, което от своя страна помага, като предотвратява натрупването на бактерии, която е основната причина на миризми. Отличава се с лесен вход със сигурна закопчалка, която предотвратява навлизането на мокро съдържание по време на транспортиране.
55,00 лв.
-40%
Чанта Preston Monster Eva Net Bag
Чанта / сак - MONSTER EVA NET BAG е изработена от напълно водоустойчива материя (ева), снабдена с дренажни отвори. Има включена презрамка.
92,40 лв.
154,00 лв.
Калъф за живарник Filstar - единичен
Калъф за живарник кръгъл единичен на FilStar, изработен от импрегниран водонепроницаем плат. Външен джоб за колче. Съвременен дизайн. Диаметър 60 - см.
23,90 лв.
Калъф за живарник Filstar - двоен
Калъф за живарник кръгъл двоен на FilStar, изработен от импрегниран водонепроницаем плат. Допълнителен външен джоб за колче. Диаметър - 60 см.
31,50 лв.