Вирбели, карабинки, халки и бързи връзки

Вирбели, карабинки, халки и бързи връзки

Нов
Savage Gear Solid Rings Халки
Solid Rings са халки способни да издържат на вода с висока соленост без корозия,  проектирани за максимална здравина и производителност.Те се отличават със заоблено тяло, което намалява шанса за увреждане на повода при натиск.Идеални за джигинг, джигове на брега и всякакви други морски риболовни стилове.
6,58 лв.
KODEX Maggot Clip (12бр в опаковка)

Тези леки щипки позволяват перфектно представяне на червеи във води под налягане или през зимните месеци, когато е по-трудно да се уловят. Както при всички крайни принадлежности на Kodex, тези щипки имат напълно антирефлексно покритие и показват ясни инструкции за употреба на гърба на опаковката. Получавате 12 щипки в пакет.
7,50 лв.
ProRex Snap Swivel 10бр.

Прорексът се завърта със закопчалки, направени от изключително дебела и здрава "неръждаема стомана" и имат изключително висока линейна сила. Тези скоби не се огъват дори при най-високи напрежения и предлагат оптимална безопасност.
3,75 лв.
Пакет 10бр карабинка DAIWA TOURNAMENT W-SNAP

Супер качество карабина. Изработена от легирана, карбонова пружинна стомана. Карабината се ползва за закачане на джигове, воблери, пилкери и други примамки. Карабината е със специална - широка дъга за да запази качествената игра на примамката. Супер качество.
7,50 лв.
0,67 лв.
Комплект 15бр Совалки Daiwa - 19см

Комплект совалки с дължина 19см. Съдържа 15бр совалки с отлично качество. Всяка совалка е снабдена с обтегач.
Совалките се ползват за транспорт и съхранение на готови такъми, предварително вързани в къщи и подготвени за риболов. Така не губите време за ги връзвате на водоема.
30,00 лв.
Вирбел CORMORAN Profi Cross-Lock Пакет 10 бр/пакет

Здрав и надежден вирбел за тролинг и тежък спининг.
Много е жалко при тролинга да ви изненада някой мустакат трофей и да ви счупи вирбела. Така губите и сома и скъпия воблер. Затова ви предлагаме тази серия вирбели на Cormoran с гарантирано качество, голям тест и надеждна карабина.
Бройките вирбели и тяхния тест, са показани за всеки номер.
Успех в риболова!
3,75 лв.
Латексови рингчета за пелети - MIDDY Band Em Latex Bands

Прецизно изрязани и невероятно здрави ленти за стръв от пелети, изработени от 100% естествен супер-разтегателен латекс. Предлага се в „Малък“ размер за поставяне на пелети между 6 мм и 14 мм, по-малък „Микро“ размер за поставяне на пелети между 3 мм и 8 мм, плюс още по-малък размер „Нано“ за супер плътно прилепване около 3 мм до 6 мм пелети.
4,17 лв.
Тръбички за кримп - DAIWA PROREX DOUBLE CRIMPS M

PROREX CRIMPS
Първокласни, дебели стени и в същото време меки щипки за такелажни стоманени лидери, твърди моно водачи и др. Благодарение на мекия месингов материал лидерният материал е защитен при кримпване.
Кримпите Prorex се предлагат и като двойни кримпове (арт. 15048-300, 15408-301, 15408-302). Двойните кримпове са особено подходящи за такелаж на дебели стоманени жици и за твърди моно или флуоровъглеродни лидери.
2,92 лв.
Пакет 10бр карабинка DAIWA TOURNAMENT D-SNAP

Супер качество карабина. Изработена от легирана, карбонова пружинна стомана. Карабината се ползва за закачане на джигове, воблери, пилкери и други примамки. Карабината е със специална - широка дъга за да запази качествената игра на примамката. Супер качество.
8,33 лв.
Супер качество Халки TOURNAMENT Split Ring

Супер качество халки с различни диаметри по 20бр. в опаковка.
Надеждни и сигурни. Отлични за морски и сладководен риболов с голяма здравина и издръжливост.
8,33 лв.
Пакет 10бр карабинка TOURNAMENT SW-SNAP

Супер здрава карабина с кръстосано заключване  Карабината се ползва за закачане на джигове, воблери, пилкери и други примамки. Карабината е със специална - широка дъга за да запази качествената игра на примамката. Супер качество.
7,50 лв.
Тракалка - PROREX SCREW-IN INSERT GLASS RATTLE

Малките стоманени топчета в стъклената обвивка произвеждат лек тракащ шум и по този начин могат да провокират рефлекса на ухапване в определени ситуации.
Идеален в комбинация със системата Prorex Screw-In.
6,67 лв.