Вирбели, карабинки, халки и бързи връзки ✔️ nikulden.com

Вирбели, карабинки, халки и бързи връзки

Подвижен ролков вирбел с карабинка SPRO
Висококачествени вирбели SPRO Moving Rolling Swivel with Hook Snap, изработени от най-добрите материали: неръждаема стомана, запоени халки, прецизни лагери и други предимства. Гарантираме ви, че те ще устоят и на най-тежките условия и на най-едрия улов. Този модел се използва за закачане на ваглер към линията.
8,00 лв.
Троен Ролков Вирбел Maver High Speed Triple Swivel Competition

High Speed троен вирбел с карабинка. Може да се исползва и в сладка и в солена вода. Отлично качество с голяма якост. Перфектен за бомбарда, въртящи блесни изкуствени примамки.
7,00 лв.
-0,27 лв.
Пакет 7бр карабинка DAIWA D-SNAP W

Изключително здрава карабина, изработена от неръждаема стомана, с въртящ се вирбел. Карабината се ползва за закачане на джигове, воблери, пилкери и други примамки. Супер качество.
 
8,73 лв.
9,00 лв.
Ограничител кримп за повод SPRO
Втулка за кримпване. Използва се за преавене на клуп от монофилни влакна, плетени влакна, метални поводи за щука.
2,30 лв.
-0,13 лв.
Вирбел със стопер - DAIWA NZON

С тази бърза връзка, можете да смените повода за секунда.
Брой в опаковка: 10
 
4,37 лв.
4,50 лв.
Комплект вирбели Filstar Swivels Combo 2 - L
Комплектът Filstar Swivels Combo 2 съдържа внимателно подбрани вирбели с карабинки и карабинки, подредени в малка удобна кутийка с клик закопчаване. Сетът включва по два размера от шест различни модел...
13,50 лв.
Комплект вирбели Filstar Swivels Combo 4 - Carp
Комплектът Filstar Swivels Combo 4 - Carp съдържа внимателно подбрани вирбели за шарански риболов, подредени в малка удобна кутийка с клик закопчаване. Сетът включва шест различни модела вирбели, кат...
22,50 лв.
Луминисциращи мъниста Maver Luminex Ultra Soft

Меки, луминсциращи мъниста, които привличат рибата към светлината. Могат да се използват и през деня на по- голяма дълбочина. Преди хвърлянето им във водата е необходимо да се доближат за няколко секунди до източник на светлина. Благодарение на технологията използвана за производството им, излъчват два пъти по- интензивна светлина от повечето мъниста на пазара.
4,50 лв.
Ролкови Вирбели MIDDY Rotary Swivels 12бр №8

Висококачествени ролкови вирбели. Използват се за риболов на мач, болонезе и фидер. Много са полезни при риболов на течение, защото елиминират усукването на повода. Ушите са широки, за бързо и удобно монтиране на повода.
Вирбели - 12бр. в опаковка.
3,30 лв.
Гумени стопери MAVER - модел 1662

Качествени гумени стопери на Maver. Предлагат се 9 броя в пакет и 5 размера. Те са с удължен профил и държат здраво и стабилно на влакното. Използват се за монтажи за риболов на подвижна плувка, фидер монтажи и CARP FISHING монтажи.
Монтират се лесно, като влакното се продява през ушето на струната и стопера се сваля с пръсти директно върху влакното. Размера се подбира според дебелината на влакното.

SSS - 0,10 / 0,12 mm
SS - 0,12 / 0,14 mm
S - 0,14 / 0,16 mm
M - 0,16 / 0,18 mm
L - 0,18 / 0,20 / 0,22 mm

2,50 лв.
Вирбел-F2074
Express line вирбел с бърза връзка и гумен протектор.
2,60 лв.
Jackson Classic Snap Карабинки
Здрави и качествени карабинки със стандартна форма, размер и капацитет!
5,70 лв.
Yarie 806 Split Ring 100pcs Халки
Японското качество и сила ще бъдат на ваша страна винаги, когато използвате Split Ring халкичките на марката Yarie.
9,90 лв.
Халки OS-24 Jigging Ring Welldone
Висококачествени халки, които се предлагат в опаковка от 16 броя.
9,10 лв.
Халки OS-12 Pair Ring SW - усилени
Сплит рингове с кован профил, който води до по-голяма здравина и устойчивост на огъване. Халки модел OS-12, които се предлагат в три размера - S, M и L. Подходяща са за употреба при соленоводен риболо...
13,30 лв.