Макари за риболов

Богат избор от марки и модели риболовни макари

Нов
Savage Gear SG4Ag 4000 FD Макара
Силна, лека и гладка, SG4AG е макара, която предлага производителност толкова добра, колкото изглежда. Конструирана с корпус и ротор от подсилен с въглерод композит (CRC) и здрави и леки алуминиеви компоненти. Разполага с 6+1 сачмени лагери от неръждаема стомана, включително два висококачествени японски сачмени лагера и се възползва от нашата патентована грес DuraGrease, която предпазва от корозия и износване. Както всички макари на Savage Gear, SG4AG е направена с нашите собствени специфични инструменти и иновативни идеи, включително изработена по поръчка Т-образен клипс за по-лесна работа.
179,17 лв.
-12,00 лв.Нов
Морска макара с намотано влакно Lineaeffe SHIZUKA SK8

Макарата е предназначена за морски риболов, сърф кастинг, риболов на дъно и риболов в големи реки, като Дунав и Марица.
Снабдена е с мощна и тягова кинематика и здрава и надеждна конструкция. Предвидена е за едри, трофейни риби и работа с голями тежести - 150-200-300 грама. Макарата е комплектована с намотано влакно. Основната шпула е метална, а резервната е графитна шпула. Ръкохватката е снабдена с удобна "топка" за здрав захват и сигурен грип.
Отлично съотношение ЦЕНА / КАЧЕСТВО!
38,00 лв.
50,00 лв.
Нов
Savage Gear SG8 250 LH Мултипликатор
Богатство от идеи и иновации, които да ви помогнат да постигнете целите си за риболов. Освен очевидните впечатляващи характеристики, като сачмени лагери 7+1 от неръждаема стомана, машинно обработено зъбно колело, DuraGrease и алуминиева рамка + корпус (супер здрав и твърд), истинският акцент на този SG8 BC е външната центробежна спирачка.Тази спирачка улеснява замятането и особено борбата с голяма риба, увеличава разстоянието на замятане и намалява проблемите при замятане при силен вятър. Способна е да хвърля примамки от пет грама нагоре.


Алуминиева рамка и корпуси, боядисани с EDP
Прецизно копче за плъзгане
Отделен макародържач от неръждаема стомана на модела
Външна центробежна спирачка
DuraGrease
 7+1 стоманени сачмени лагери (два японски BB)
Предавателно число: 8.1/1
Капацитет: 180M/0.25MM
Обиране (см/1 оборот): 70
Мах. драг – 9кг
350,00 лв.
Нов
Savage Gear SGS8 4000 FD Макара
Това е нашият нов SGS8, напълно покрита с SW500. Макарата е устойчива на солена вода и по други начини, включително нейните запечатани 8+1 стоманени сачмени лагери, запечатана система за аванса и лек и здрав алуминиев корпус и ротор от композитен материал, подсилен с карбон.

Възможността да издържате на постоянни нападения от солена вода обаче не е единственото качество на тази макара. Тя също така разполага с нашата система за плъзгане на триенето FCS 3, която съдържа шайби, направени в трислоен дизайн – слой от фибростъкло със слой от въглеродни влакна от двете страни. Това придава на шайбите ненадмината твърдост, което води до ултра-гладко и мощно съпротивление, спиращо рибата – това също така означава, че могат да се обръщат и да се използват от двете страни, за да се удължи живота им.


Макара, устойчива на солена вода
Kalloy Body - Алуминиево тяло
CRC Карбонов ротор
VSS пружинна система
FCS 3 Drag - Шайбите, използвани в тази авансова система са направени в трислоен дизайн - един слой от фибростъкло плюс по един слой от карбонови влакна от двете му страни
HS Drag - Гумено уплътнение на аванса
Torqueshift 2 - зацепваща система с алуминиево машинно изрязано зъбно колело
Dura Grease - Патентована грес  за гладка и дълготрайна работа
Dura Oil - иновативна смазка
BR-S - Braid Ready Spool - Основна алуминиева шпула готова за плетено влакно, която елиминира необходимостта от моно подложка
Кръгъл клипс на шпулата
Aero Lip - специален ръб на шпулата, който помага по-далечно замятане
8+1 запечатани сачмени лагери от неръждаема стомана
Dynamic Line Managment - безупречна система за редене на влакното
SST Handle - Дръжка с вътрешна резба
Кръгла голяма ръкохватка за удобство и сила
Запечатана карбонова авансова система
Покритие SW500 против корозия
282,50 лв.
Нов
Savage Gear SG10 250 LH Мултипликатор
Представяме ви най-доброто от технологията и иновациите на Savage Gear, нашата водеща макара за примамки се нарича SG10. Той е пълен с идеи и иновации, които да ви помогнат да постигнете целите си за риболов. Освен очевидните впечатляващи характеристики, като сачмени лагери от неръждаема стомана 10+1, машинно обработено зъбно колело, DuraGrease и алуминиева рамка + корпус (супер здрав и твърд), истинският акцент на този SG10 BC е външната центробежна спирачка. Тази спирачка улеснява замятането и особено борбата с голяма риба, увеличава разстоянието на замятане и намалява проблемите при замятане при силен вятър. Способна е да хвърля примамки от пет грама нагоре.
479,17 лв.
-18,30 лв.Нов
Макара Matrix Ethos XR
Макарата Matrix Ethos XR се предлагат в размери 3000 и 3500, като дизайнът и е фокусиран да покрие всички нужди на фидер риболова и риболова на плувка. Моделът има здрав и устойчив на огъване графитен...
134,20 лв.
152,50 лв.
МАКАРА TACTIC
Бюджетна макара - TACTIC е с графитен корпус, преден аванс, 1 лагер.
16,88 лв.
ШАРАНДЖИЙСКА МАКАРА RONDEL 10000 SD
Предназначена за изключително далечни дистанции и най-големите изкушения в риболова на шарани.
151,67 лв.
Шаранджийска макара RONDEL 7000 SD
Предназначена за изключително далечни дистанции и най-големите изкушения в риболова на шарани.
131,67 лв.
МАКАРА ЗА ФИДЕР РИБОЛОВ AVATAR NG FEEDER 5000
Avatar NG Method 5000 е предназначен за риболовци, които харесват техниката на фидер риболов и се нуждаят от много достъпна, но и модерна и качествена макара с механизъм за свободно движение. Тя е оборудван с 3 + 1 лагера, има прецизен преден аванс, 5,5: 1 обороти и капацитет на шпулата 0,20мм. / 200 м., водач срещу усукване на влакното и здрава дръжка с гумена ръкохватка.
45,70 лв.
МАКАРА THUNDER 2004
THUNDER е с олекотено тяло, прецизен преден аванс, алуминиева шпула, метална дръжка с гумена дизайнерска ръкохватка и модерен дизайн.
43,75 лв.
МАКАРА Carp Pro D-Carp 5500
Шаранджийска макара с преден аванс Carp Pro D-Carp 5500
95,67 лв.
ZENON
Formax Zenon e топ моделът на спининг макарите на FORMAX. Корпусът е изработен от изключително лека и твърда магнезиева сплав. Zenon е оборудван с висококачествен и добре оразмемерен задвижващ механизъм, който спомага за перфектно редене на влакното. ZENON е боядисън със специален „хамелеонов“ цвят, който прелива в различни нюанси на виолетово и синьо. Изработен е с прецизен преден аванс и антиусукваща система за навиване на влакното. 
96,83 лв.
ZAYDEN
Formax Zayden е модерна висококачествена спининг макара 
62,50 лв.
МАКАРА ЗА СПИНИНГ РИБОЛОВ BLAZE 2000
Моделът Blaze на Formax е модерна и висококачествена спининг макара, оборудвана с 5+1 лагера, прецизен аванс и отлично подреждане на влакното благодарение на вградената система "S-Stroke". Основната шпула е метална, а резервната е графитна и е по-дълбока.
42,50 лв.
МАКАРА LEGACY
FORMAX LEGACY е оборудвана с 2+1 лагера и има метална шпула. Прецизна изработка в съчетание с отлична цена, за постигнатото качество.
29,38 лв.
LEGACY FEEDER Макара за Фидер
Formax Legacy Feeder е с плитка, широка алуминиева шпула, 3 лагера, балансиран ротор, стоманени лагери 2+1, надежден преден аванс, метална дръжка. 
28,36 лв.