Кепове, глави, дръжки за кепове и грипери за риболов ✔️ nikulden.com

Кепове, глави, дръжки за кепове и грипери за риболов

Нов
Дръжка за кеп BROWNING Black Magic CFX Net Handle - 2.00m

Здрава и устойчива телескопична дръжка за кеп, предназначена за универсална употреба. Без проблеми с нея може да се кепват и големи риби като шаран, амур или бяла мряна. Резбата е универсална и пасва на всички глави за кеп, които се предлагат на пазара.
48,00 лв.
Нов
Дръжка за кеп MAVER Scogliera Strong Tele - 5m

Телескопична дръжка за кеп, характеризираща се с особено здрава, твърдост и перфектен баланс. Тя е идеален избор за риболовни ситуации от скали или пристанища, високи брегове, където условията за риболов изискват дължина, твърдост и надеждност.

Тегло – 360гр
Диаметър в основата на дръжката – 23мм
Транспортна дължина – 154 см
Произведена в Reglass, Италия

220,00 лв.
Бърза връзка FQL-03
Аксесоарът улеснява работата с кепове, прикачни, колчета и много други, като премахва необходимостта от непрекъснато завъртане и отвъртане за употребата им.
7,80 лв.
Бърза връзка FQL-02
Аксесоарът улеснява работата с кепове, прикачни, колчета и много други, като премахва необходимостта от непрекъснато завъртане и отвъртане за употребата им.
8,50 лв.
Бърза връзка FQL-01
Аксесоарът улеснява работата с кепове, прикачни, колчета и много други, като премахва необходимостта от непрекъснато завъртане и отвъртане за употребата им.
8,50 лв.
Глава за кеп KODEX DBX WIDE-FRAME - 28 (72сm)

Идеална, мега широка глава за кеп, подходяща за тройфени бели мряни, кефали или шарани. Главата е с дълбока, мека, полиестерна мрежа и матирана черна рамка с перфектна твърдост и устойчивост. Резбата е универсална и пасва на всяка една дръжка за кеп на пазара.
38,00 лв.
Дръжка за кеп DAIWA 24 AIRITY COMMERCIAL NET HANDLЕ - 3.50 метра

Daiwa Airity Commercial Net Handle е професионална карбонова дръжка за кеп от най-висок клас. Състои се от две части с обща дължина 3.50 метра. Отличава се с твърдост и здравина, качества, които отлично пасват на динамични ситуации в модерния риболов. Произведена е от HVF Carbon /High Volume Fibre/, като това я прави достатъчно здрава, за да се справи и с трофейни екземпляри. Отличен избор, както за професионалисти, така и за любители риболовци, които държат да получат максимално качество за вложените от тях средства.

Дължина 3.50 метра
Тегло - 280 гр
Транспортна дължина –  187 см
Брой секции - 2
Тип сглобка – щекерна
Възможност за удължаване напред с предни секции от модел Tournament или Tournament Pro
Възможност за удължаване назад с удължител Daiwa D-Vec 1.5m /DVLNHE-AU/

300,00 лв.
Дръжка за кеп DAIWA DVEC POWER NET HANDLE - 3.8m

Daiwa DVEC Power Net Handle e дръжка за кеп от три части с обща дължина 3.80 метра. Предлага две опции дължини за ползване, благодарение на резби при върховата и средната секция. Допълнителното подсилване на секциите й осигурява достатъчно мощ и стабилност, за да се справи с най-напрегнатите ситуации и трофейни екземпляри. Също така може да се удължи над 5 м с добавянето на 1.5 м D-VEC удължител.
150,00 лв.
Телескопичен кеп LINEAEFFE с гумирана мрежа- 1.50m/52x46cm

Алуминиев телскопичен кеп, оборудван със здрава алуминиева рамка и гумирана мрежа щадяща рибите. Походящ е за спинингов риболов в солена или сладка вода от лодка или бряг. Оборудван е с удобна дръжка за сигурен грип и сгъваема глава за по-лесно транспортиране.

Размери на главата: 52 х 46 см
Максимална дължина: 150 см
Размер на окото на мрежата: 1х0.5 см

70,00 лв.
Шок абсорбер за тролинг LINEAEFFE FISHING FERRARI SHOCK ABSORBER - Ø 3.3см

Опора за въдицата при тролинг риболов, изработена от EVA материя. Предназначението й е да помага на риболовеца да фиксира въдицата на корема при борбата със закачената трофейна риба, като абсорбира ударите на трофейните екземпляри. Практичен и полезен аксесоар, както за морски, така и за сладководен риболов. Много е компактен и не пречи нито в лодката нито е задължително да го държите на колан на кръста. Ползва се само при необходимост.
48,00 лв.
Гумирана глава за кеп MAVER - MV-R CARP GUMMY

MV-R Carp Gummy е глава за кеп, предназначена за риболов на шарани в комерсиални водоеми. Мрежата е с гумирано покритие, предпазва и не наранява уловените риби.
36,00 лв.
Savage Gear Pro Finezze Net With Scale 5kg M 44X50X42cm 20cm 1sec Кеп
Страхотен олекотен и супер здрав плаващ кеп на марката Savage Gear. Ергономична дръжка за перфектен захват с вграден кантар за измерване на улова, лека и супер здрава рамка, поплавък който не позволява на кепа да потъне и олекотената дълбока гумирана мрежа. Вграден дълъг ластик в дръжката със завършек здрава метална карабина, което позволява носене през рамо.
179,00 лв.
SB Кеп 3 in 1 Hand Trout Net
Алуминиевата рамка на конструкцията е изключително лека, като същевременно предлага изключителна здравина и устойчивост. Шестостенната гумирана мрежа е с плоско дъно, където рибата може да легне &ndas...
116,00 лв.
SB Кеп Green Folding Game Fishing Net
Кеп с изключително лесен механизъм за сгъване на главата. Дължината му в работно състояние е 139.7 см, а в сгънато - 81.30 см. Конструкцията е изработена от лек алуминий, а теглото на целия кеп е само...
102,00 лв.
Щекерна дръжка за кеп DAIWA 24 MATCHMAN LANDING NET HANDLE - 3.00 метра

Двусекционна щекерна дръжка с дължина 3.00м, подходяща за широк спектър от риболовни ситуации. Изключително здравите секции, произведени от HMC+ карбон, без проблем се справят и с трофейни шарани, амури или бели мряни. 
Транспортна дължина - 150 см
90,00 лв.
Щекерна дръжка за кеп DAIWA 24 NZON FEEDER LANDING NET HANDLE - 4.00 метра / 3 части

Трисекционна щекерна дръжка с дължина 4.00м, подходяща за всякакъв тип фидер риболов. Изключително здравите секции, без проблем се справят и с трофейни шарани, амури или бели мряни. Дръжката се отличава с бърз и стегнат строй, а за още по-голямо удобство на риболовеца са монтирани 2 втулки с резби, за да може дръжката да се ползва на две дължини.

Транспортна дължина - 152 см
Тегло – 389 гр

200,00 лв.
Щекерна дръжка за кеп DAIWA 24 NZON FEEDER PRO LANDING NET HANDLE - 4.00 метра на 3 части

Професионална, трисекционна щекерна дръжка с дължина 4.00м, Изработена от HMC+ карбон, подходяща за всякакъв тип фидер риболов. Изключително здравите секции, без проблем се справят и с трофейни шарани, амури или бели мряни. Дръжката се отличава с бърз и стегнат строй, а за още по-голямо удобство на риболовеца са монтирани 2 втулки с резби, за да може дръжката да се ползва на две дължини.

Транспортна дължина - 152 см
Тегло - 313 гр

280,00 лв.
КЕП с две мрежи DAM Big Boat 80 / 70 / 180cm
Стандартен кеп със силиконова мрежа подходящ за риболов от лодка. Разглобяема дръжка, лесен за транспортиране. В КОМПЛЕКТА Е ВКЛЮЧЕНА И РЕЗЕРВНА МРЕЖА
56,90 лв.