Кепове, глави, дръжки за кепове и грипери за риболов

Кепове, глави, дръжки за кепове и грипери за риболов

Savage Gear Pro Finezze Rubber Mesh Плуващ кеп
 Страхотен олекотен и супер здрав плаващ кеп на марката Savage Gear. Ергономична дръжка за перфектен захват, лека и супер здрава рамка, поплавък който не позволява на кепа да потъне и олекотената дълбока гумирана мрежа го превръщат в един изключително универсален за използване кеп при риболов на река, язовир или море. Изключително практичен позволяващ да се кепват от малки риби до такива с трофейни размери, а благодарение на лекото тегло изобщо не се усеща дори при целодневно носене. Вграден дълъг ластик в дръжката със завършек здрава метална карабина, което позволява носене през рамо!
65,83 лв.
Savage Gear Floating Fish Grip Грипер
Удобен и ергономичен грипер за риби, захватът на челюстите е направен да бъде максимално щадящ към рибите. Изключително здрав, но същевременно плуващ.
12,42 лв.
Адаптер за кеп Fast Release Adaptor
Адаптер с Cam lock механизъм за бърза връзка между глава за кеп и дръжка. Може да се използва и за бързо свързване при аларми, глави за колчета и бъзер барове.
5,67 лв.
Savage Gear Full Frame Landing Net Telescopic Кеп
Този супер здрав и издръжлив кеп е идеален за риболов на всякакви хищни риби.Телескопична дръжка със система за плъзгане и щракване,  която има лазерно гравирана линийка за измерване на улова.
123,33 лв.
Бърза връзка FQL-01
Аксесоарът улеснява работата с кепове, прикачни, колчета и много други, като премахва необходимостта от непрекъснато завъртане и отвъртане за употребата им.
6,50 лв.
Бърза връзка
Аксесоарът улеснява работата с кепове, прикачни, колчета и много други, като премахва необходимостта от непрекъснато завъртане и отвъртане за употребата им.
4,67 лв.
Резервна мрежа за кеп Fox Horizon X4
Резервна мрежа за кеп с цвят каки, съвместима с Fox Horizon X4. Предлага се в два размера: първият е за Horizon X4 42'', пасващ и на глава с триъгълна форма и дължина на рамото 106,6 см, а д...
51,67 лв.
Магнитен държач Rapala RCD Magnetic Release
Здрава магнитна закачалка с карабинер, идеална за кепове или други големи инструменти и аксесоари, които желаете да прикрепите към своя елек или друго риболовно облекло. Формата на магнитите позволява...
27,92 лв.
Дръжка за кеп/рачило FilStar Titan Net Handle
FilStar Titan Net Handle е усилена, телескопична, стъклопластова дръжка за кеп/рачило, която притежава четири секции.
33,58 лв.
Scierra Trout Net Floating M Кеп
Плуващ мухарски кеп с удобна дръжка и текстилна дълбока мрежа, която е от бързо съхнеща материя.
32,50 лв.
Дръжка за кеп Power Net Handle
Серия дръжки за кепче, изработени от олекотен и здрав материал, гарантиращ дълготрайна употреба. Дължини: 2.0 и 3.0м - телескопична сглобка
16,92 лв.
Кеп Daiwa INFINITY Carp Landing Net 1.80m.

INFINITY Carp Landing Net

Model 11561-175/-180

Мрежите за кепване на шарани Infinity се отличават с много тънки и леки дръжки на мрежата от въглеродни влакна с дължина 1,80 м. Дръжката се грижи за перфектен захват. С дължина на рамката от 105 см и дълбочина 85 см, главата на мрежата за приземяване с мекия мрежест материал предлага достатъчно място и за големи екземпляри.
Двусекционният модел е идеален за приложение от лодка.
Оборудван с CNC-изрязан алуминиев разпръскващ блок.
216,67 лв.