Платформи и прикачни за риболов на плувка ✔️ nikulden.com

Платформи и прикачни за риболов на плувка

Нов
Прикачно MAVER MV-R Accessory Arm 20/30cm

Прикачно Maver, с възможност за монтиране на платформи с кръгъл крак, с диаметър 25, 30 или 36мм. Дължина - 30 см
36,00 лв.
DAIWA чорап за щека Single Pole Sock - DAIWA

Кръгъл Пеперударник - мрежа за фиксиране на щеката към платформата. Закрепва се със стандартна резба към всяко едно прикачно за платформа.
 
24,00 лв.
Греда/прикачно за живарници за платформа D25-30-36mm - MAVER Reality

Предно прикачно за живарници от MAVER. Може да монтирате до 5 броя живарници - бързо и лесно, като монтажните планки са подвижни и бързо и лесно си нагласявате живарниците според големината и вашите потребности. 
Лесен и бърз за монтаж и настройка. 
100,00 лв.
Прикачно за платформа на 90 - MAVER MVR MINI REST

Прикачно 90 градуса, с вътрешен винт за монтиране на платформа с кръгъл крак. На него се закача мрежичка, живарник или други аксесоари с външен винт. Има бутон за бързо освобождаване и не се налага да се сваля от краката на платформата.
За всички платформи с диаметър на крака 25мм, 30мм и 36мм
Дължина - 20см

30,00 лв.
ПРИКАЧНО ДЪРЖАЧ ЗА ЧАДЪР
Качествен телескопичен държач за чадър, изработен от алуминий и с патентованата система "One Touch Block", т.е. с двойни глави (скоби), които се отварят напълно и бързо само с натискане на бутон и могат да се захванат за всички щанги за столове с диаметър от 25 до 36 мм. Има основна дължина 33 см и може да се удължи до 45 см.
67,50 лв.
Прикачно - стойка Маса със Сенник
Новост в гамата на Formax Elegance Pro е първокласна алуминиева табла за стръв (50x45 см), предназначена за хранилки и плувки - от любителски до състезателни. Тавата е с практично твърдо покритие, което предпазва стръвта от слънцето и UV лъчите, като същевременно запазва стръвта върху нея на сянка. Покритието е твърдо, сгъваемо (в едно парче) и много лесно за монтиране. Това означава, че се закрепва с лента велкро, а под тавата минава шнур с предпазен щифт, който я държи здраво на място. Тавата е свързана към столчето за хранене (единия от краката) с класически държач (скоба), а от другата страна има регулируем телескопичен крак с широки крачета, за да се предотврати пропадането върху мека почва.
172,20 лв.
Заден държач за въдица - DAIWA NZON DUAL REAR ROD REST

Двоен заден държач за въдица - N'ZON. Идеален, ако искате просто да оставите въдицата или пък да я „заключите“ в червената област.
Независимо дали трябва да засечете бързо и веднага или да ги оставите на "рън", той обслужва и двата подхода с лекота
9,00 лв.
21 ПЛАТФОРМА DAIWA TOURNAMENT 800SB - D36

 

SYSTEM 36 - 6 броя, 36mm телескопични крака. Иновативна система на фиксиращия винт на крака за местене на 180 градуса за по удобен достъп до него.
Алуминиево-стоманена рамкова конструкция, с подвижна платформа за краката
Напълно нова система за фиксиране на модулите с нова "easy click layers" закопчалки  за заключване. 
Платформата е снабдена с 20 милимитрова, перфорирана тава за совалки.
Под седалката са интегрирани 2 броя подвижни тави с модулно-подвижна система за организация. Тавите се вадят странично.
Фиксирана 20мм плитка тава
Подвижен куфар с дръжка. В него има - 3 плитки (20mm) тави снабдени със 64 броя совалки. Совалките са - 30 бр. къси, 20бр. дълги и 14бр. дълги двойни)
Тегло - 22кг
Модерна силиконова седалка в два цвята с фиксиран държач за щеката отпред и широк брандиран колан с 4 точково захващане към платформата.

1400,00 лв.
Двоен пеперударник-чорап за риболов на щека Daiwa DDPS1

Чорап с мека плетена мрежа за фиксиране на щеката към платформата. Двоен обем. Той е особено необходим когато разглобявате щеката на две места и вътре в него фиксирате две снадки без те да се удрят и застъпват. Също така, широкия чорап ви помага да не го "целите" и да не си губите времето.
Пеперударник - мрежа за риболов на щека.
Стандартен монтаж
18,00 лв.
-19,50 лв.
Прикачно Matrix Self-Supporting Side Tray
След много тестове на различни дизайни, конструкторите на Matrix създадоха своята първа самоносеща тавичка Self-Supporting Side Tray, отлично прикачно за риболовна платформа, което в този вариант е ощ...
175,50 лв.
195,00 лв.
Предна греда за платформа Maver UFO EVO LAKE

Предна греда за щека за монтиране на платформа. Много удобна, с лек, гумен преден супорт с гнездо за безопасно фиксиране на щеката в средата. Може да се обърне и на обратната си страна и да се ползва, като равна дълга греда, особено полезно при риболов на течение или при активен риболов с много придърпване и мистини на такъма. Монтира се на всички стандартни прикачни. 
Греда за монтиране на риболовна платформа. Регулируема по височина и ширина. Практична и лека.
 
200,00 лв.