Къмпинг осветление ✔️ nikulden.com

Къмпинг осветление

Къмпинг осветлението е основен компонент на всяко къмпинг пътуване, тъй като ви позволява да виждате в тъмното и да изпълнявате задачи като готвене и поставяне на палатката. Ето някои видове осветление за къмпинг, които можете да разгледате:

Челници: Те са малки, леки и могат да се носят на главата ви, оставяйки ръцете ви свободни за други задачи. Те са идеални за туризъм или правене на нещо, което изисква да използвате ръцете си на тъмно.

Лампи - Фенери: Те са чудесни за осветяване на по-голяма площ, като къмпинг или палатка. Те могат да се захранват от батерии или пропан, а някои дори имат слънчеви панели за презареждане.

Фенерчета: Те са компактни и лесни за носене, което ги прави идеални за туризъм или разглеждане на тъмно. Могат да се държат в ръка или да се монтират на статив за повече стабилност.

Когато избирате осветление за къмпинг, вземете предвид фактори като размера на вашата група, продължителността на пътуването ви, вида на дейностите, които ще правите, и вашия бюджет. Също така е добра идея да вземете резервни опции за осветление, в случай че основният ви източник на осветление се повреди или остане без захранване

Подкатегории

LUMIAX MKII HEAD LAMP Лампа за глава

 Новата лампа за глава Prologic Lumiax MKII е интелигентна, практична и изключително удобна за използване. Освен стандартната конфигурация за ръчно осветление, Lumiax разполага с интелигентна технология на сензори за движение, за да помогне за увеличаване на живота на батерията. Четири различни опции за бяла светлина могат да бъдат избрани също така и две опции за червена светлина. Способност за впечатляващ 70 метров обхват на лъча с издръжливост до 135 часа с използване на 3 броя ААА батерии. Lumiax разполага с IPX6 водоустойчив рейтинг, което означава, че може да издържи и на най-силните валежи и тежки метеорологини условия, с които някога бихте се сбълскали.
63,00 лв.
Prologic Lumiax Headlamp Водоустойчива лампа за глава3W Gree LED Лампа за глава с приближение 
150 лумена 
Две работни възможности: постоянна и мигаща светлина с регулируема яркост 
Регулируем фокус на лъча (дълъг и къс) чрез завъртане на главата на лампата
Регулируем ъгъл на наклон до 90 градуса 
Работи с 3 броя ААА батерии (не са включени в комплекта) 
100% водоустойчивост

59,00 лв.
Prologic Gaurdian Magnetic Rechargable Remote Control Bivvy Light Лампа

Gaurdian Bivvy Light е най-доброто в компактното осветление между цена и качество. Отличава се с впечатляваща мощност от 180 лумена с три променливи настройки на яркостта, които отговарят на вашите изисквания. Допълнителна функция на два мигащи режима предлага страхотен самонасочващ се фар, когато сте в лодката по тъмно.Guardian Bivvy разполага с възможност за магнитен монтаж и стандартна кука, което позволява лесното й закрепване към вашиата палатка.
Заключващото окачване на куката осигурява допълнителни опции за закрепване и може лесно да бъде окачено от близките дървета, огради, колчета и род поди. Освен това може да помага и за подпомагане на нощната фотографияНапълно водоустойчив по спецификация IPX5 означава, че може да остане отстрани в най-лошото време и винаги е готов да освети пътя, когато е необходимо. С напълно презареждаща се лека литиева батерия има време на светене до 20 часа с едно зареждане. Доставя се с USB кабел за презареждане, като може да бъде напълно презареден за по-малко от 2,5 часа.Ръчното дистанционно управление предлага безпроблемна работа в най-тъмните нощи, което се отличава с обхват от 5 метра.
74,00 лв.
Prologic C-Series Bivvy Light 150 Lumen Лампа


Безжичен
Зарежда се чрез USB
Задейства се от алармата
Показва коя аларма се е включила
Ръчно включване/изключване
Увеличаване на яркостта

83,00 лв.
Челник 3w, 3xAAA
Челник - фенер със сменяеми батерии 3xAAA
15,00 лв.
Челник 12LED, 3xAAA
Челник - феенер 12LED, батерии 3xAAA
10,50 лв.
Veniard SB Master UV Фенер
Отличен UV фенер на Veniard на разумна цена.
59,00 лв.
GULFF PRO 365 UV Фенер
Отличен UV фенер на Gulff със литиево-йонна батерия за многократно зареждане. 
89,90 лв.
Gulff Lampman 365nm/3W UV Фенер
Ако искате да имате наистина отличен UV фенер, когато изработвате мухи и да ви служи дълго вереме, това е вашия избор! Има 18650 !!!! зареждания!
94,90 лв.
SG MP Flip and Cap Head Lamp Челник фенер
 Savage Gear MP Flip and Cap Head Lamp е супер лек и компактен челник, който може да се използва с ластична лента или чрез закрепяне върху козирка на шапка. 3 режима на бяла и 2 режима на червена светлина. Безконтактно включване и изключване с лек замах пред самата лампа, благодарение на вграден сензор за движение. Дълготрайна акумулаторна батерия зареждаща се с usb кабел(включен в комплекта). Напълно водозащитен този челник е отлично решение за използване в сякакви метеорологични условия.
59,00 лв.
Челник Halo Multi Colour Headtorch
Практичен челник със следните характеристики: - Три цветови опции на осветяване - бяло, зелено и червено; - Четири настройки за яркост на бялата светлина (350 лумена, 250 лумена, 140 лумена и 90 л...
69,00 лв.
Челник CORMORAN - I-COR 1 Headlight

При здрач или тъмнина i-COR 1 превръща нощта в ден.
I-COR 1 е много здрава, водоустойчива (IPX4 стандарт) и прахоустойчива лампа, с функция за монтаж за всякакъв вид ситуации. За често използване при водата е много лек и компактен, както и удобен за носене. Управлява се чрез два бутона. I-COR 1 е оборудван с мощен (80 лумена) XPE LED, два червени светодиода и автоматична функция, която може да се контролира чрез плъзгане с ръка.
 
18,00 лв.
Плуващ фенер Lineaeffe

Плуващ LED фенер с автоматично запалване. Веднъж включен, той излъчва прекъсната светлина. Отлично решение за любителите на нощния риболов с лодка,
Захранване-  батерии 2 x D - не са включени.
20,00 лв.
Челник CZ Zoom Head Lamp
Характеристики: - 3W изключително ярка LED светлина - Дистанция на светлинния лъч - повече от 150м - Регулируем фокус на лъча - Регулируем ъгъл на главата – до 90° 
35,80 лв.
-15,80 лв.
Челник Halo Headtorch AL350C
Практичен челник със следните характеристики:
- Сила на осветяване - 500 лумена в boost режим;
- Регулируема яркост (High - 350, Medium -150, Low - 25 lumens);
142,20 лв.
158,00 лв.
Prologic Gaurdian Magnetic Rechargable Remote Control Bivvy Light Лампа
Gaurdian Bivvy Light е най-доброто в компактното осветление между цена и качество. Отличава се с впечатляваща мощност от 180 лумена с три променливи настройки на яркостта, които отговарят на вашите изисквания. Допълнителна функция на два мигащи режима предлага страхотен самонасочващ се фар, когато сте в лодката по тъмно.
74,00 лв.