MIDDY Quartix Feeder Rest (Front)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MIDDY Quartix Feeder Rest (Front)

Това е предната фидер опора в гамата Quartix от Middy, изцяло проектирана по поръчка от нулата и разработена в продължение на много месеци. Той е изправен само от едната страна, за по-лесно поставяне на пръчката, плюс изправената част е леко извита, за да държи пръчката здраво по време на кълване. Зоната за почивка е особено широка, което е идеално, когато трябва да пуснете въдицата, за да откачите риба. Има меки гумирани "TPE" канали, за да не се хлъзга, дори когато пръчката ви е наклонена надолу към водата. Можете също така да регулирате ъгъла на останалата част да бъде под произволен ъгъл до достигане на 180 градуса, благодарение на простото заключване на ъгъла с натискане на бутон. Останалата част е доста тясна, така че се побира в чантата, докато компактният общ размер позволява повече място. Месинговата резба е напълно сигурна, за да осигури стабилност и здравина.

25,00 лв. С вкл. данък

20,83 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

MIDDY
M1950
Марка
MIDDY

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 100 и 199 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Намаленията не важат за DAIWA макари  !!!