Списък на продуктите с марка MIDDY

MIDDY
Нов
Мач пръчка - MIDDY "ARCO-TECH K-335" WAGGLER ROD MULTI 11-12FT - 3.30 / 3.60м

Отлично предложение в Топ клас пръчките за риболов на зарибени водоеми. Пръчката е от две части и къс удължител с който може да се достигне максимална дължина от 3.35 до 3.65м. Бланката е тънка, лека и допълнително е подсилена с кевларена оплетка. Водачите са от най-висок клас, макародържача е винтов, а дръжката е тънка облечена с корк. Пръчката е с изцяло параболична акция и е идеална за риболов на шарани и амури, включително и с пелет ваглер.
 
150,00 лв.
Middy Чашка за прашка

Резервни чашки за прашки MIDDY. Отлична изработка. Ляти и твърди. Не се деформират при натягане на прашката за стрелба и така не губят от стръвта и я концентрират в точка.
Здрави и надеждни. Могат да се монтират и на прашки от конкурентни марки.
3,33 лв.
Дръжка за кеп - Middy White Knuckle

Щекерна дръжка за кеп на Middy с дължина 3 метра.
Дръжката има резби на две от секциите, което означава че може да се използва и на 2 метра. Резбите са стандартни.
50,00 лв.
Фидер стол MIDDY MX-100 Pole/Feeder Recliner Chair комплект

Революционен стол, предлагащ невероятен комфорт и възможност за риболов на щека или фидер въдица, снабден е с уникалната странична лента и опори.
416,67 лв.
Хранилка за бял червей MIDDY - SPEED FEEDER SIDE LEAD

Хранилка за риболов на Фидер в два грамажа.
Хранилка затворен тип за риболов с червей. Снабдена с капаче с вирбел и утежнение, което подпомага кастинга и бързото лягане на хранилката на дъното.
4,17 лв.
Глава за кеп MIDDY Mono Spoon

Глава за кеп с монофилна мрежа. Супер бърза и на отлична цена.
15,00 лв.
Телескопична дръжка MIDDY Power Handle 2.5m

Силовите дръжки са направени от фенолни влакна, което ги прави много здрави. Дръжките от 2 и 3 метра са телескопични с късо удължение от 0,5 метра за допълнителен обхват. И двете се свиват до компактни размери за лесно транспортиране. Те са едни от най-продаваните артикули за всички времена и предлагат изключително съотношени цена - качество.
26,67 лв.
MIDDY Quartix Feeder Rest (Front)

Това е предната фидер опора в гамата Quartix от Middy, изцяло проектирана по поръчка от нулата и разработена в продължение на много месеци. Той е изправен само от едната страна, за по-лесно поставяне на пръчката, плюс изправената част е леко извита, за да държи пръчката здраво по време на кълване. Зоната за почивка е особено широка, което е идеално, когато трябва да пуснете въдицата, за да откачите риба. Има меки гумирани "TPE" канали, за да не се хлъзга, дори когато пръчката ви е наклонена надолу към водата. Можете също така да регулирате ъгъла на останалата част да бъде под произволен ъгъл до достигане на 180 градуса, благодарение на простото заключване на ъгъла с натискане на бутон. Останалата част е доста тясна, така че се побира в чантата, докато компактният общ размер позволява повече място. Месинговата резба е напълно сигурна, за да осигури стабилност и здравина.
20,83 лв.