Списък на продуктите с марка Daiwa

Daiwa е японска марка за риболовни принадлежности, която работи от 1955 г. Компанията произвежда широка гама от риболовно оборудване, включително риболовни макари, въдици, влакна и примамки.

Daiwa е известна със своите иновативни дизайни и напреднали технологии в риболовните съоръжения. Те са разработили много патентовани функции като Magsealed технология, T-Wing система и Air Rotor, които осигуряват подобрена производителност, издръжливост и лекота на използване.

Риболовните съоръжения на Daiwa са популярни както сред любителите, така и сред професионалните риболовци по целия свят. Техните продукти са предназначени за различни риболовни приложения, включително сладководен и соленоводен риболов, и отговарят на различни нива на умения и предпочитания.

Нов
Макара с преден аванс DAIWA 17 BALLISTIC LT

Daiwa Ballistic LT е макара с модерен дизайн, при производството, на която са използвани иновативните и LT /Light&Tough/ и MAG SEALED технологии. Новите LT макари са значително по-леки и в същото време по-мощни. Размерите на тялото на макарата са намалени, но мощността е подобрена. MAG SEALED конструкцията предпазва макарата от агресивното действие на морската вода, прах и други замърсявания на вътрешния механизъм. MAG SEALED осигурява надеждност и лекота на движението.
Технологии:
·  Zaion тяло
·  Mag Sealed конструкция
·  6 лагера
·  DS5 Аеро ротор
·  CNC cut TOUGH DIGIGEAR®
·  ATD авансонва система
·  Infinite anti-reverse® - супер стоп на задния ход
·  Crosswrap line laying system
·  Silent oscillation system
·  Аеро бигел
·  TWIST BUSTER II - Система за намаляване усукването на влакното.
·  CNC фрезована алуминиева дръжка
·  ABS алуминиева шпула
·  Longlife bail spring
390,00 лв.
Нов
Макара с преден аванс Daiwa 20 LUVIAS LT

Моделът Luvias от много години се отличава с изключително леко тегло и издръжливост, при изключително съотношение цена-качество. Корпусът на макарата Monocoque Zaion защитава предавката, като това осигурява максимално гладко движение. Благодарение на Monocoque технологията, в корпусът на макарата е вложено зъбно колело с увеличен размер, което води до повишаване на мощността и удължаване живота на макарата. CNC фрезованата алуминиева предавка Tough Digigear е изключително устойчива и гарантира безпроблемна работа. Дизайнът Magsealed надеждно предотвратява навлизането на солена вода и частици мръсотия през оста и увеличава продължителността на живота на макарата. Алуминиевата шпула Longcast ABS разполага със специален ръб, който допринася за по-дълги дистанции на замятане. Страхотен избор за макарата, както за морски, така и за сладководен спинингов риболов!
 

Размери 1000, 2000 и 2500 се доставят с I-Shape форма на кноба
Размери 3000 и 4000 се доставят с T-Shape форма на кноба

 
Технологии:

LT (Light & Tough)
ZAION® body
Monocoque® body
MAGSEALED® конструкция
 9 лагера
ZAION® AIR ROTOR®
CNC фрезован TOUGH DIGIGEAR®
ATD™ авансова система
INFINITE ANTI-REVERSE®
Cross Wrap® system
Алуминиева Air шпула
CNC фрезована алуминиева дръжка
Hi-Grip handle knob
AIR BAIL®
Twist Buster® II
Made in Japan

760,00 лв.
Нов
Топ Модел Фидер въдица DAIWA TOURNAMENT SLR - 11/12/13/14ft - 3.35/3.66/3.96/4.27м

Много от светоизвестните топ-състезатели и риболовци са я обявили за една от най-добрите фидер въдици на пазара в момента.
Бланката на Daiwa Tournament SLR Feeder е създадена в комбинация от последните технологии за карбонови влакна и най-новите разработки на Daiwa в състезателните въдици. Преди всичко трябва да отбележим новата X45X Full Shield карбонова бланка. Тя е с 25% по-ефективна и технологична от по-стария добре известен модел X45. В новата бланка е увеличена устойчивостта на усукване и така при кастинг с X45X, не се губи от акумулираната енергия в паразитни вибрации и колебания. Кастингът е по-дълъг и много точен, и имате пълна гаранция, че всичката енергия, която сте вложили в замятането ще се трансферира през бланката директно в кастинга.
В допълнение към новата Bias Carbon Technology, бланката е изградена с новата HVF nanoplus - технология за слепване на карбоновите влакна с минимално количество смола. Тази технология, намаля теглото на бланката и въдицата стои изненадващо "безтегловно" в ръката.
Трябва да отбележим и отличните водачи на SeaGuide TDG, които са здрави и надеждни, с изключително фина керамика и намалено тегло. Така Daiwa Tournament SLR получава допълнителна редукция на теглото и съвършен външен вид, който радва окото.
Завършвайки обзора на въдицата, не може да не се спрем на дръжката. Тя е изработена в типичния Daiwa стил, с ексклузивен и елегантен дизайн, включващ висококачествен корк в средната част, ръкохватки от най-лекия и фин Duplon за сигурен грип при работа с въдицата и уникален завършек с логото TOURNAMENT върху горната част на дръжката. Макародържачът е Fuji VSS.
Снадките на въдицата са изработени с патентованата технология на Daiwa - V-Joint. Така снадките се "заключват" външно и от вътрешната страна. Като в допълнение не се "втвърдява" въдицата в мястото на снаждането, а се запазва перфектната крива на бланката при натоварване.
Въдицата разполага със закачалка за такъма над макародържача и брандирана капачка на дръжката с гравирано векторно лого DAIWA.

X45X Full Shield - Bias Carbon Technology от ново поколение
HVF nanoplus - технология за намаляване на общото тегло но бланката.
V Joint α - втулки на снадките.
Подобрени SLR Quiver върхове
Fuji VSS макародържач с винтов механизъм
SeaGuide TDG водачи с фина керамика
Нов дизайн дръжка от Корк с Duplon ръкохватки. 
Лазерно гравирана Duplon дръжка
Закачалка за куката

1050,00 лв.
Нов
Въдица за риболов от лодка DAIWA SUPER KENZAKI BOAT

Daiwa Super Kenzaki Boat е перфектен избор за тролинг морска въдица. Предназначена е за употреба със страндартни спинингови макари и мултипликатори. Моделите с тест 60lb и 80lb са походящи за риблов на кльонк. Изрботена е от изключително издръжливи и надеждни, високомодулни карбонови бланки и Fuji Alconite O-водачи с две крачета. Винтовият Fuji DPS макародържач и гумената основа при края на дръжката – Fuji GRC Butt Cap, допринасят за удобството по време на тежки битки с трофейни хищници. Абсолютно универсална тролинг въдица, която ще Ви помогне във всяка една риболовна ситуация, съобразявайки разумно акцията и примамките, които използвате.
Технически характеристики:

Мощна карбонова бланка
V-Joint
Дръжка покрита с EVA материя
Fuji Alconite „О“ водачи
Fuji DPS винтов макародържач
Fuji GRC Butt Cap

250,00 лв.
Нов
Фидер въдица DAIWA 23 NINJA X FEEDER - 3.60m/3.90m

 
С фидер въдиците Ninja X ’23, DAIWA предлага серия първокласни фидери с изключително съотношение цена-качество. Изработени от тънки и леки бланки, от въглеродни влакна HMC+, тези добре балансирани фидер въдици се отличават със здрав гръбнак, който спомага за достигането на далечни кастинг дистанции и улеснява изваждането на трофейни екземпляри като шарани, амури или бели мряни. Версиите с акции 150 и 220 гр са оборудвани с изключително широки водачи на върховете – перфектни за използване на шок лидери. Въдиците с акция до 120g са предназначени за използване в тихи води или при бавно течение, а върховете им индикрат дори най-плахите кълванета, при това на дистанция. Фидерите са оборудвани с водачи от титаниев оксид, два карбонови върха и един от фибростъкло, коркова дръжка за комфортен и сигурен грип и транспортен калъф от плат.
Технологии:

HMC+® carbon fiber blank - бланки
Premium cork grip  - премиум коркова дръжка
DPS reel seat – винтов макародържач
Titanium oxide guides – водачи
Транспортен калъф от плат

140,00 лв.
Нов
Тениска DAIWA D-VEC T-SHIRT - светло сива със синьо лого

Тениска с къс ръкав, с лого на любимата марка - DAIWA. Логото е поставено отпред в ляво и отзад на гърба по цялата дължина. Тениската е мека, удобна и комфортна. Може да я ползвате, както за риболов, така и в ежедневието си.
Състав: 60% памук / 40% полиестер
40,00 лв.
Нов
Фидер - DAIWA NINJA X FEEDER

Серията Ninja X Feeder на DAIWA са първокласни фидер въдици с изключително съотношение цена-качество. Изработени са с тънка и лека бланка от високо-модулен карбон. Тези въдици са добре балансирани и притежават мощен "гръбнак", в резултат на което се постигат далечни дистанции и се справят с лекота с изморяването на рибата! Heavy и Extra Heavy фидер вариантите разполагат с широки водачи, идеални при използването на шок лидери и по-дебели влакна. Серията разполага с голямо разнообразие от дължини и акции, за да е лесен изборът Ви.
Технологии:

HMC+® карбонова бланка 
Дръжка от корк
Водачи от титаниев оксид
3 броя връхчета (2 карбонови и 1 стъклопластов)
Траспортен калъф

140,00 лв.
Спининг въдица DAIWA 23 NINJA X COMPACT SPIN - 2.25m/2.45m

Двете въдици X-Compact от серията Ninja X са най-компактните спинингови въдици в цялата гама въдици на DAIWA. Телескопичната част с подвижна дръжка имат транспортна дължина от само 50 см – тези въдици могат лесно да се транспортират в раница или куфар и са готови за риболов веднага. Композитните бланки от въглеродни влакна са снабдени с Seaguide водачи. Въпреки бюджетната си цена, тези въдици няма да оставят у вас неизпълнени желания по отношение на представяне при замятане и изваждане на рибата. Ninja-X-Compact са напълно подходящи спътници при всеки един риболовен излет.
Технологии:

Carbon composite blank – бланки от композитни и карбонови материали
Premium EVA grip – премиум EVA дръжка
Functional screw reel seat – ергономичен, винтов макародържач
Seaguide® titanium oxide guides - водачи
Hook keeper – държачи за куки

150,00 лв.
Спининг въдица DAIWA 23 NINJA X KIDS - 1.60m/1.80m

С пръчките Ninja X Kids, DAIWA предлага продукти, специално проектирани за използване от деца и юноши. Дължините от 1,60м и 1,80 м са изключително лесни и удобни за боравене. Моделът Power Kids с дължина 1,80 м и акция 20-60 g позволява използването и на по-тежки примамки за ловене на щука или шаран. Действието на бланките от въглеродни влакна HMC+ е проектирано да позволява добри дистанции на замятане и възможно най-универсално приложение. Въдиците са оборудва със здрави водачи с двойни крачета, за да издържат и на по-големи натоварвания!
Технологии:

HMC+® carbon fiber blank - бланки
Cork / EVA grip – корк/EVA дръжка
DPS reel seat – винтов макародържач
Titanium oxide double leg guides – водачи с двойни крачета

48,00 лв.
Спинингова въдица DAIWA 23 MORETHAN SHAD ATTACK - 2.40m/2.55m/2.70m

Моделът Daiwa ’23 Morethan Shad Attack e оборудван с най-висококачествени компоненти, действието на бланките, изработени от SVF nanoplus карбон, е прецизно съобразено с изискванията на модерния риболов на костур, бяла риба и щука. Моделите Perch и Zander Attack с акция 7-32g (Perch) или 14-56g (Zander) са изключително бързи, с твърд връх и предават дори най-плахите кълванета на хищниците, перфектно към частта на дръжката. Кастингът с този модел е изключително точен и прецизен, а далечни дистанции се покриват с лекота. Morethan Shads са въдици, които са идеални и за риболов с твърди примамки. Воблери и повърхностни примамки могат с лекота да бъдат хвърляни на голяма дистанция и да бъдат водени агресивно. Действието на въдицата Pike Attack с акция 18-64g е много подходяща за класически риболов с шадове, но също така върши превъзходна работа при риболов с меки примамки и спинърбейтове. При напрежение тази въдица се отличава с мека парабола, а гръбнакът усвоя мощните тласъци по време на битка с трофейни екземпляри. Благодарение на вложеният в бланките X45 BIAS карбонов материал от въглеродни влакна, V-Joint Alpha шпигота е проектиран да е още по-тънък, което води до увеличение на бързината с още 10 % и допълнително подобрява кривата на огъване. Изключителен избор на спининг въдица, за риболовците, които държат да получат най-доброто за парите си.
Технологии:

SVF® Nanoplus carbon fiber blank - бланки
X45® carbon fiber construction - конструкция
V-Joint® Alpha spigot joint - шпигот
Cork grip in premium quality – Премиум коркова дръжка
Fuji® reel seat - макародържач
Tubular tip – Кух връх
Fuji® Titanium SiC K-guides – водачи
Hook keeper – Държач за куки
Exclusive transportation holdall – Ексклузивен, висококачествен калъф

720,00 лв.
Спининг въдица DAIWA PRO STAFF Catfish Spin - 2.60m/80-240gr

Моделът Catspin от гамата Pro Staff Catfish е разработен за активен спининг риболов от лодка и от брега. Специален акцент е поставен върху дизайна на бланката – въдицата позволява прилагането на широка гама от различни примамки и грамажи. Гръбнакът предлага огромни резерви за контрол на големи сомове дори при тежки условия. Дължината от 2,60 м е особено удобна при риболов от бряг, но също така позволява употреба от лодка. Въдицата Pro Staff Catspin може да се използва и за риболов на щука с големи по размер примамки. Оборудвана с ергономичен макародържач DAIWA Air Sensor и първокласна коркова дръжка.

HVF® Nanoplus carbon fiber blank - бланки
X45® carbon fiber construction - конструкция
Fuji® Alconite K-guides - водачи
Daiwa Air Sensor Reel Seat - макародържач

420,00 лв.
Класьор за блесни и клатушки DAIWA PRESSO WALLET (C) - M/L

Първокласни чанти, произведени от оптични карбонови нишки, предназначени за съхранение на микро клатушки за риболов на пъстърва. Клатушките могат да бъдат фиксирани хоризонтално или вертикално. Вътрешният разделителен слой предотвратява контакт между куките и по този начин повреди върху повърхностите на примамките не са възможни. Вътрешната част на ципът е със специално покритие за предотвратяване на закачане. Предлагат се в два размера – Medium и Large в черен цвят.
Medium:

Размери – 14х20х4 см
Тегло – 55 гр

Large:

Размери – 17х23х4 см
Тегло – 63 гр

65,00 лв.
Спининг въдица DAIWA 23 SEAHUNTER X - 2.40m/2.60m/2.70m

Разнообразните целеви въдици от серията Seahunter X са оптимизирани за съответната област на приложение и отделните методи на риболов. Превъзходно оборудвани с водачи Seaguide, устойчиви на солена вода, бланки от въглеродни влакна HMC+, здрави и надеждни шпиготи и EVA дръжки със сигурен и удобен грип. Въдиците Seahunter X се предлагат при отлично съотношение цена/качество.
SEAHUNTER X PILK COALFISH
Двете дължини от серията са идеално пригодени за използване с шадове или по-малки пилкери, като предлагат изключителна надеждност. Хармоничното действие на бланките надеждно предотвратява откачането по време на битка и позволява добра дистанция за замятане при риболов от лодка и от брега.
SEAHUNTER X PILK MACKEREL
С тази специализирана въдица за скумрия дори борбата с няколко риби едновременно не представлява проблем. Бланката предлага достатъчно мощност да се справи с тези мощни риби и да ги вдигнете лесно на борда.
SEAHUNTER X PILK COD
Двата модела предназначени за риболов на треска, се отличават с върхов строй и силов гръбнак, като спомага за правилната проводка на примамките и надеждното изваждане на рибите, дори от големи дълбочини. Seahunter X Pilk Cod са надеждни спътници във всички морета, както и в крайбрежните води на Скандинавия.
Технологии:

HMC+® carbon fiber blank - бланки
Spigot put over joint - шпигот
Premium EVA grip – премиум EVA дръжка
DPS reel seat – винтов макародържач
Full carbon fiber tip, color-contrasted – карбонов, оцветен връх за отлична индикация
Seaguide® titanium oxide guides - водачи

90,00 лв.
Силиконова примамка DAIWA STEEZ STIRRING SHAD - 5.3см / 1.2g - 10 бр в опаковка

STEEZ STIRRING SHAD е качествена силиконова примамка, която успешно привлича хищниците със своята атрактивна игра и специална технология на изработка. Може да се използва в комбинация с джиг-глави, чебурашки, офсетни куки и дроп-шот монтажи. Дори и при най-слабото въртене с макарата, опашката започва да се движи като това привлича и най-пасисните хищници. На фона на претоварения пазар с най-различни силиконови примамки, може да бъдете сигурни, че ако имате този шад в кутията си, винаги ще успеете да излъжете някой хитър хищник.
Една опаковка съдържа 10 броя
Теглото на един силикон е 1.2 гр
 
10,00 лв.
Силиконова примамка DAIWA STEEZ STIRRING SHAD - 7.1см / 3g - 8 бр в опаковка

STEEZ STIRRING SHAD е качествена силиконова примамка, която успешно привлича хищниците със своята атрактивна игра и специална технология на изработка. Може да се използва в комбинация с джиг-глави, чебурашки, офсетни куки и дроп-шот монтажи. Дори и при най-слабото въртене с макарата, опашката започва да се движи като това привлича и най-пасисните хищници. На фона на претоварения пазар с най-различни силиконови примамки, може да бъдете сигурни, че ако имате този шад в кутията си, винаги ще успеете да излъжете някой хитър хищник.
Една опаковка съдържа 8 броя
Теглото на един силикон е 3 гр
10,00 лв.
Удължител за кеп DAIWA NZON Landing Net Handle Extension - 1m

Удължител за кеп DAIWA N'ZON Landing Net Handle Extension. Съвместим с моделите -  DAIWA 24 NZON FEEDER PRO LANDING NET HANDLE и DAIWA 24 NZON FEEDER LANDING NET HANDLE.

Дължина – 100 см
Транспортна дължина  - 100 см
Тегло – 100 гр

90,00 лв.
Спининг въдица DAIWA 23 PROREX XR CHEBUJIG - 2.35m/2.65m

Серията Prorex XR предлага удивителна гама модели, походящи за всяка област от съвременния спинингов риболов! Изключително тънките и леки бланки HVF Nanoplus се отличават с удивителни характеристики и предразполагат към комфортен риболов дори по време на дълги сесии. Технологията HVF Nanoplus се грижи за лекото им тегло и перфектен баланс, като ги отличава с бърз строй и уникална чувтвителност. Бланката незабавно предава всеки контакт с дъното и дори най-леките почуквания направо в ръката, като позволява перфектно усещане за водене на примамките. Прилагането на наночастици в смолата повишава съдържанието на карбонови влакна до максимум, като това позволява проектирането на бързи и леки пръчки с висока издръжливост. Благодарение на твърдия си гръбнак се постигат страхотни дистанции при кастинг с невероятна прецизност. Шпиготът V-Joint се грижи за хармонична крива на огъване по време на битки. Изключителният макародържач от въглеродни влакна DAIWA Air Sensor е с ергономична форма и значително допринася за приятното боравене. Prorex X е продукт създаден, благодарение на най-новите първокласни технологии за производство на въдици, иновативни и надеждни компоненти.
И двете въдици Chebujig превръщат риболова на костур и бяла риба в невероятно удоволствие. Тези въдици са предназначени за използване с малки и леки, меки примамки при риболов със стандартни глави за силикони или система „Чебурашка“. Твърдият връх от въглеродни влакна се грижи за оптимално отчитане на кълванета, дори на големи разстояния. Благодарение на здравия и твърд гръбнак, засечките са мигновени. Дръжките са изработени в комбинация от EVA и карбон материали.
Технологии:

HVF® Nanoplus carbon fiber blank - бланка
X45® carbon fiber construction - конструкция
V-Joint® put-over joint - шпигот
DAIWA® Air Sensor reel seat - макародържач
Fuji® Alconite K-guides - водачи

350,00 лв.
Спининг въдица DAIWA 23 XR FINESSE - 2.25m/5-21g

Серията Prorex XR предлага удивителна гама модели, походящи за всяка област от съвременния спинингов риболов! Изключително тънките и леки бланки HVF Nanoplus се отличават с удивителни характеристики и предразполагат към комфортен риболов дори по време на дълги сесии. Технологията HVF Nanoplus се грижи за лекото им тегло и перфектен баланс, като ги отличава с бърз строй и уникална чувтвителност. Бланката незабавно предава всеки контакт с дъното и дори най-леките почуквания направо в ръката, като позволява перфектно усещане за водене на примамките. Прилагането на наночастици в смолата повишава съдържанието на карбонови влакна до максимум, като това позволява проектирането на бързи и леки пръчки с висока издръжливост. Благодарение на твърдия си гръбнак се постигат страхотни дистанции при кастинг с невероятна прецизност. Шпиготът V-Joint се грижи за хармонична крива на огъване по време на битки. Изключителният макародържач от въглеродни влакна DAIWA Air Sensor е с ергономична форма и значително допринася за приятното боравене. Prorex X е продукт създаден, благодарение на най-новите първокласни технологии за производство на въдици, иновативни и надеждни компоненти.
Въдицата Prorex XR Finesse е идеално избор за риболов с Drop Shot, Free, Texas или Carolina Rigs монтажи. Бързата бланка с кух връх, отчитат дори най-плахите почуквания.
Технологии:

HVF® Nanoplus carbon fiber blank - бланка
X45® carbon fiber construction - конструкция
V-Joint® put-over joint - шпигот
DAIWA® Air Sensor reel seat - макародържач
Fuji® Alconite K-guides - водачи

350,00 лв.
Спининг въдица DAIWA TRIFORCE TARGET SPOON TROUT - 1.95m/2.10m

С въдиците Triforce Target Spoon Trout, Вие сте оптимално подготвени за съвременния спинингов риболов на пъстървови видове в езера и реки. Особено подходящ избор при използването на воблери и клатушки. Въдиците Triforce съчетават ултрамодерен дизайн с изключително съотношение цена-качество!
Технологии:

HMC+® карбонова бланка
Водачи от алуминиев оксид
Ергономичен винтов макародържач
EVA дръжка

68,00 лв.
Спининг въдица DAIWA 23 PROREX XR SPIN - 2.25m/2.40m/2.70m

Серията Prorex XR предлага удивителна гама модели, походящи за всяка област от съвременния спинингов риболов! Изключително тънките и леки бланки HVF Nanoplus се отличават с удивителни характеристики и предразполагат към комфортен риболов дори по време на дълги сесии. Технологията HVF Nanoplus се грижи за лекото им тегло и перфектен баланс, като ги отличава с бърз строй и уникална чувтвителност. Бланката незабавно предава всеки контакт с дъното и дори най-леките почуквания направо в ръката, като позволява перфектно усещане за водене на примамките. Прилагането на наночастици в смолата повишава съдържанието на карбонови влакна до максимум, като това позволява проектирането на бързи и леки пръчки с висока издръжливост. Благодарение на твърдия си гръбнак се постигат страхотни дистанции при кастинг с невероятна прецизност. Шпиготът V-Joint се грижи за хармонична крива на огъване по време на битки. Изключителният макародържач от въглеродни влакна DAIWA Air Sensor е с ергономична форма и значително допринася за приятното боравене. Prorex X е продукт създаден, благодарение на най-новите първокласни технологии за производство на въдици, иновативни и надеждни компоненти.
Моделите с акция от 10-30g до 18-84g са подходящи при риболов с меки примамки, туичбейтове, кранкове или спинърбейтове. В зависимост от акцията, въдиците от тази серия намират широка област на приложение: риболов на костур, кефал, пъстърва, бяла риба или щука.
Технологии:

HVF® Nanoplus carbon fiber blank - бланка
X45® carbon fiber construction - конструкция
V-Joint® put-over joint - шпигот
DAIWA® Air Sensor reel seat - макародържач
Fuji® Alconite K-guides - водачи

340,00 лв.
Мач въдица DAIWA AQUALITE SENSOR FLOAT - 3.90m/4.20m

С тези леки въдици за риболов с плувка всяка, битка обещава истинско удоволствие. Леката, полупараболична бланка, при натоварване, работи до дръжката и с лекота „укротява“ дори едрите риби. Благодарение на мекия връх и здравия гръбнак тези въдици също са много подходящи за риболов на пъстърва със sbirolino. Aqualite Sensor Float е идеалната въдица за риболов на лин, платика, пъстърва и по-малки шарани. Тази серия въдици са оборудвани с персонализирана коркова дръжка Armlock за най-голям комфорт по време на риболов.
Технологии:

HMC+® carbon fiber blank - бланки
Cork / EVA grip – дръжка от корк и EVA материя
Titanium oxide guides - водачи

170,00 лв.