Varivas Standard Leader 6X 2.70m
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Varivas Standard Leader 6X 2.70m

7,99 лв. С вкл. данък

6,66 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

Универсален повод от Varivas. Създаден с маслиненозелена задна част, която върви към прозрачна предна част, използвайки новото „гладко технологично покритие“ на Varivas за повишена издръжливост, по-добра устойчивост на нараняване и намалено триене. Тези поводи също са третирани със специално ненатоварващо покритие от смола, за да се осигури ниска памет и да се предотврати всякакво нежелано абсорбиране на вода. Страхотен водещ избор както за сладки, така и за соленоводни приложения. От начинаещи до професионални риболовци, потоци, езера и солена вода, този продукт е универсален избор за всички нива на умения и условия. Невидим във водата. Цветът на задната част е Мъгливо зелено, а на върха - Natural Clear. Има по-малък краен диаметър, за да съответства на дебелината на върха. Smooth Tech Coating намалява повърхностното триене, увеличава издръжливостта, предотвратява абсорбцията на вода. Цвят: Задна част: Мъгливо зелено / Типет: Прозрачен , 2.70м
VARIVAS
4695

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 3% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!
За всички поръчки над 2 кг и отстъпки над 10% НЕ ВАЖИ безплатната доставка !!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!