Влакно Lazer Precision Feeder
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Влакно Lazer Precision Feeder

Lazer Precision Feeder е влакно с изключително високо качество. Притежава отлична здравина – както на опън, така и на възел. Разтегливостта му е намалена до минимум, което позволява прецизно от...
  • 0.26
  • 0.22
  • 150
  • 4.50
  • 954192

8,50 лв. С вкл. данък

7,08 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

Lazer Precision Feeder е влакно с изключително високо качество. Притежава отлична здравина – както на опън, така и на възел. Разтегливостта му е намалена до минимум, което позволява прецизно отчитане на кълването и точност при замятане. Изключително гладката му повърхност спомага за далечни замятания и повишаване на износоустойчивостта. Потъва много бързо и е подходящо за риболов на фидер, но също и за всякакъв друг риболов – с или без макара. Налично на 150 метрови ролки в индивидуална прозрачна опаковка и с диаметри от 0.229 до 0.269mm. Цвят – тревисто зелено. Споделяме какво казва за новото ни влакно Красимир Сабахов от КСР Пловдив 2020 - Филстар, Републикански Шампион по Фидер Риболов - 2021 г.: "Здравейте, приятели на фидер риболова. В последните месеци имах честта да тествам и одобря новото фидер влакно на Filstar - Precision Feeder. Всичко започна в края на лятото на 2021 г. с подбирането на качествено японско монофилно влакно, което да покрива всички критерии, свързани с модерния фидер риболов. Тоест - да запазва здравината си дълъг период от време, да потъва много добре и да е с минимална разтегливост. След като направих достатъчно на брой риболовни излети, за да се уверя в качествата на влакното, дойде и последнитя важен тест - състезание. Състезание, което по стечение на обстоятелствата се проведе в тежки метеорологични условия - силен страничен вятър, неприятен дъжд и риболов на дистанция от над 60 м с тежки хранилки, които изискваха максимално натоварване върху такъмите. Влакното се справи страхотно с последната задача, а аз заех I-во място. Като заключение бих уверил колегите фидеристи, че без колебания могат да се доверят на това ново влакно на пазара. Особено го препоръчвам за метод фидер риболов поради изключителната му издръжливост. "
lazer
954192
Размер, mm
0.229

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 100 и 199 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Намаленията не важат за DAIWA макари  !!! 

Изображение Размер, mm ДЪЛЖИНА, M ТЕСТ, KG код Цена Добави в количката
0.22 150 4.50 954192 8,50 лв. с ДДС
add_circle купи
0.26 150 6.00 954194 8,50 лв. с ДДС
add_circle купи