Течен ароматизатор - BAIT-TECH Triple-N Stick Mix Liquid (500ml)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Течен ароматизатор - BAIT-TECH Triple-N Stick Mix Liquid (500ml)

BAIT-TECH Triple-N Stick Mix Liquid е продукт за риболовна стръв, който е предназначен да подобри атрактивността и привлекателността на смесите, използвани при риболов на шаран. Продуктът е произведен от BAIT-TECH, базирана в Обединеното кралство компания, която е специализирана в производството на висококачествени продукти за стръв за риболов.

Triple-N Stick Mix Liquid е формулиран с помощта на смес от естествени съставки и аромати, които са специално предназначени да привличат шаран и други видове сладководни риби. Течността може да се използва за овлажняване на смеси за топчета, захранка или пелети, които след това освобождават атрактивни вкусове и аромати във водата, за да привлекат рибата.

22,00 лв. С вкл. данък

18,33 лв. Без данък

Бърза поръчка
Не всеки продукт от онлайн магазина е наличен във физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Освен това е подходящ за PVA, което означава, че може да се използва заедно с PVA торби за създаване на изключително атрактивни и ефективни съоръжения за риболов на шаран.

Като цяло, BAIT-TECH Triple-N Stick Mix Liquid е популярен избор сред шаранджиите, които искат да увеличат шансовете си за улов на повече риба.

BAIT-TECH
15220086
Марка
Bait-tech
тип риболов
Шаран

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!