Атрактант DB Hydrolysed Shrimp Extract
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Атрактант DB Hydrolysed Shrimp Extract

Течните атрактанти са печаливша карта, когато се опитвате да надиграете предпазливи риби като шаран и мряна. Специалистите от Dynamite Baits прекараха дълго време в изследвания и разработки, за да пол...
  • DY1246
  • Shrimp Extract
  • 500
  • 954213
26,92 лв. (с данък) 26,92 лв. (без данък)
Бърза поръчка
Течните атрактанти са печаливша карта, когато се опитвате да надиграете предпазливи риби като шаран и мряна. Специалистите от Dynamite Baits прекараха дълго време в изследвания и разработки, за да получат тази първокласна концентрирана течност, съдържаща истински екстракт от скариди. DB Hydrolysed Shrimp Extract е перфектна за покриване на бойлита, за апликация на стръв за скука или за подсилване на PVA торбички. Съдържа смлян протеин и разтворени скариди с мощен аромат, с които ефективно привлича рибата. Характеристики Съдържа натурален екстракт от скариди Концентрирана течност със силен аромат Изключително вискозна, но лесно разтворима течност Високо съдържание на протеини и ниско съдържание на мазнини Подходяща за PVA
954213

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение Модел Артикул Разфасовка, ml код Цена Добави в количката
DY1246 Shrimp Extract 500 954213 26,92 лв. с ДДС
add_circle купи