Добавка Bream - Carp BS20
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Добавка Bream - Carp BS20

Bream & Carp BS20 е отличен стимулатор за апетита на рибите, който по време на тестовете се доказва като ефективен за всякакъв вид риболов (фидер, метод фидер, щека). Името BS20 идва от най-често ...
  • 0.30
  • 952999

9,50 лв. С вкл. данък

7,92 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

Bream & Carp BS20 е отличен стимулатор за апетита на рибите, който по време на тестовете се доказва като ефективен за всякакъв вид риболов (фидер, метод фидер, щека). Името BS20 идва от най-често привлечената и уловена риба - Bream and Skimmers (едра и дребна платика), също така и шаранът отговаря много добре. Не е препоръчително смесването с пикантни добавки, тъй като ефектът на продукта е по-малък. Ароматът на BS20 е насочен изцяло към стимулиране на рецепторите на рибите и почти не може да се усети от хората. Комбинира се много добре с някои от другите добавки на VDE в съотношение 1:1 – Bream T, Vanilla, Strawberry, Banana. Добавката може да се използва целогодишно, но най-добри резултати се постигат през по-топло време. Също така ефектът на BS20 се подсилва повече в комбинация със сладникави продукти (например Record Sweet), отколкото комбиниран със солени продукти (като Record Silver). Тестовете показват, че с BS20 се хващат повече големи екземпляри, като може да отнеме малко време, докато тези риби се появят, но веднъж направят ли го, ще се задържат дълго време. Проверено е, че BS20 работи значително по-добре при по-бавно течение и в затворени водоеми. Разфасовката от 300 грама се комбинира перфектно с микс от 2 до 4 килограма. Най-подоходящо е да добавите 50% от BS20 в началото на приготвянето на микса си и 50% в края. Спокойно можете да използвате този продукт и да ароматизирате своята стръв. BS20 по никакъв начин няма да се отрази негативно на живата ви стръв.
van den eynde
952999

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 100 и 199 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Намаленията не важат за DAIWA макари  !!! 

Изображение РАЗФАСОВКА, KG код Цена Добави в количката
0.30 952999 9,50 лв. с ДДС
add_circle купи