Джиг Hayabusa Jack Eye Ace 40г
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Джиг Hayabusa Jack Eye Ace 40г

  • 8
  • 6
  • 9

22,70 лв. С вкл. данък

18,92 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

Техническа характеристика:

  • Джиг Hayabusa Jack Eye Ace 40г-Японската компания Hayabusa отново е пионер в своята област, този път с план, който изглежда като нищо, с което сме свикнали в дизайна и свойствата.FS-415 Ace е точно това, което подсказва името му: "асо" в ръкава за най-трудните дни за риболов. В риболовните кръгове това се превежда по следния начин: ако има риба там и тя не удря нищо друго, тогава опитваме Хаябуса Ас.На пръв поглед човек може да разбере, че нямаме нищо общо с обикновените джигове и,че с Ac навлизаме в нова ера на този тип примамки. Формата му е полиедрична, за да отразява възможно най-много светлина по време на движение. Неговото разпределение на теглото е от средата  назадРядко някои модели отлично се справят и в двата, тоест когато даваме поръчки с полюса и когато ги оставяме да потъват или прави паузи между ударите.Има много нервна игра и мощно трептене, което разпръсква иридесценция и вибрации. При потапянето Acе Hayabusa се завърта около въображаема вертикална ос с гръб към дъното.При всеки ход тя прилича на плячка, която се опитва да плува ранена и панически, гледаща „нагоре“ към повърхността, като същевременно потъва в характерния вихър на риба, която сега се предлага като „закуска“.С този план имаме в ръцете си много мощен инструмент за спининг, брегови джигинг и лодка джигинг. С него можем да достигнем отдалечени точки от брега, където са пелагично подхранвани, или да покрием много голяма водна повърхност, успоредна на брега. Лесен и много ефективен начин за риболов е бързото водене на примамката.Докато този конкретен план на Хаябуса е във водата и под наш контрол, можем да сме сигурни, че работи 100%. Започнете от дъното към повърхността, като му давате смели и последователни команди. Оставете го да се плъзга и променя скоростта си. Дайте му живот с мощни туичове и много бързо водене насред нищото, чак до брега.
  • Jack Eye Ace е мулти-инструмент, едно от най-иновативните предложения на Hayabusa.

  • Асиметрична холограма-различна от двете страни
  • Куки с покритие против ръжда.
  • Корпус с твърдо лаково покритие




Hayabusa
FM1415-4902

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 100 и 199 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Намаленията не важат за DAIWA макари  !!! 

Изображение Цвят Hayabusa Цена Добави в количката
6 22,70 лв. с ДДС
add_circle купи
8 22,70 лв. с ДДС
add_circle купи
9 22,70 лв. с ДДС
add_circle купи