Воблер Rapala Super Shadow Rap Glide
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Воблер Rapala Super Shadow Rap Glide

Любимецът на щуките вече има още по-атрактивна версия - Super Shadow Rap Glide. Двуделният воблер следва S-образна траектория, която подлудява щуките, но това не е всичко.
  • SSDRG11 - SNS
  • SNS
  • 11
  • 45
  • Варираща
  • 959365

49,90 лв. С вкл. данък

41,58 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

Любимецът на щуките вече има още по-атрактивна версия - Super Shadow Rap Glide. Двуделният воблер следва S-образна траектория, която подлудява щуките, но това не е всичко. Примамката притежава сменяема тежест от волфрам (Screw Diver System), която е на винт и се фиксира в долната част на воблера. Така може да се регулира дълбочината на газене, която се търси в конкретната ситуация. Още една причина да ползвате Super Shadow Rap Glide, е и резервната опашка, като така можете да избирате между естествена разцветка и по-агресивен цвят. При равномерно прибиране примамката се движи S-образно, а при туич, прави къси резки завои. Двете тройни куки на VMC са свързани към тялото посредством здрав split ring и вирбел. В конструкцията на тялото не е използвано олово. Подвижната тежест, включена в комплекта, е: - 5 g за 11 cm - 10 g за 16 cm
Rapala
959365

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 100 и 199 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Намаленията не важат за DAIWA макари  !!! 

Изображение Модел Цвят Размер, cm Тегло, g Дълбочина на газене, м код Цена Добави в количката
SSDRG11 - SNS SNS 11 45 Варираща 959365 49,90 лв. с ДДС
add_circle купи