DAIWA PROREX FLEXI JIG-SYSTEM FN HOOK - черен цвят 6 броя в опаковка
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-0,21 лв.

DAIWA PROREX FLEXI JIG-SYSTEM FN HOOK - черен цвят 6 броя в опаковка

Тези фини висококачествени куки с химически заточен връх на куката са монтиращите куки за волфрамовите глави Prorex Flexi Jig-System TG.

Изключително голямото отворче предлага много място, за да позволи свободно действие на примамката върху волфрамовата глава. Благодарение на голямото отворче тези куки могат лесно да се поставят и на разцепени пръстени, напр. когато се изисква използването на единични куки при спинери и др.

  • 4
  • 1
  • 2

6,79 лв. С вкл. данък

5,66 лв. Без данък

7,00 лв. - 0,21 лв.

Бърза поръчка

Не всеки продукт от Онлайн магазина е наличен във Физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Daiwa
15412-002
Размер
1
2
4
6
Марка
Daiwa

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение Размер Цена Добави в количката
2 7,00 лв. 6,79 лв. с ДДС
add_circle купи
1 7,00 лв. 6,79 лв. с ДДС
add_circle купи
4 7,00 лв. 6,79 лв. с ДДС
add_circle купи