Макара SHIMANO Stradic 2500 FM
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Макара SHIMANO Stradic 2500 FM

SHIMANO Stradic 1000 FL - Макара Преден Аванс

439,00 лв. С вкл. данък

365,83 лв. Без данък

Бърза поръчка

Не всеки продукт от Онлайн магазина е наличен във Физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Обновения Stradic FM претърпява огромна промяна със значително подобрени характеристики и използвани технологии. Един от най-харесваните модели макари на Shimano се доближава максимално до флагманските модели. Използвайки Infinity Cloth значително се подобрява издръжливостта на макарата. Навиването и мощноста са изцяло подобрено благодарение на Infinity Drive. Перките против усукване потискат проблемите с линията и повишават увереността при замятане. Duracross с повишена издръжливост на драг шайбата поддържа борбата дори при много тежки ситуации. Новия Stradic FM е макара от следващо ниво, която да ви доставя удовлетворение и сигурност по време на риболов.

Xapaĸтepиcтиĸи:

Cъoтнoшeниe - 5.8:1

Drаg - 9 ĸг

Teглo - 220 гpaмa

Лaгepи - 6+1

Haвивaнe нa влaĸнo c 1 oбopoт - 86 cм

Kaпaцитeт нa шпyлaтa(мм-м) - 0.25 - 160

Kaпaцитeт нa шпyлaтa(ĸoнeц) - 1-320, 1.2-270, 1.5-220

Peзepвнa шпyлa - HE

Shimano
Stradic 2500 FM

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!