GAD PinPoint 722L 2.18m 1.8-10g Спининг Въдица
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

GAD PinPoint 722L 2.18m 1.8-10g Спининг Въдица

722L е с кух връх (tubular)  - универсалнa ,лекa и мощнa спининг въдица. А високотехнологичната база Pontoon21, използвана за високи серии, ви позволява да реализирате плановете си на възможно най-високо ниво. Така разработчиците на въдици GAD® успяват да създадат модели, които с право и отдавна спечелиха титлата на шедьоври от бюджетния ценови диапазон

82,50 лв. (с данък) 82,50 лв. (без данък)
Бърза поръчка

Описание на GAD® PinPoint спининг въдици – Finesse Impact

Както знаете, същите инженери работят върху принадлежностите на марката GAD® (Global Anglers Dedicated), както и за Pontoon21. Те отлично знаят къде е възможно и си струва да спестите и къде - в никакъв случай. А високотехнологичната база Pontoon21, използвана за високи серии, ви позволява да реализирате плановете си на възможно най-високо ниво. Така разработчиците на въдици GAD® успяват да създадат модели, които с право и отдавна спечелиха титлата на шедьоври от бюджетния ценови диапазон.

Дължина : 2.18м

Акция : 1.8 - 10г

Строй : Бърз (fast)

Тест lb 4-8

Секции : 2

 

PinPoint 772L

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!