Воблер IRIS Flash Jerk 9.5cm 37g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Воблер IRIS Flash Jerk 9.5cm 37g

Iris Flash Jerk съчетава различни уникални функции в атрактивен и компактен дизайн. Една различна и иновативна примамка за риболов на щука.
  • Fire Tiger
  • Redhead Tiger
  • Roach

33,00 лв. С вкл. данък

27,50 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

Воблер SPRO Flash Jerk Iris Flash Jerk съчетава различни уникални функции в атрактивен и компактен дизайн. Реалистичният профил в комбинация с големи холограмни очи, задействат оптичните сетива на предпазливите хищници. Просто хвърляте и издърпвате примамката и тя ще ви покаже своят съблазнителен танц между 30 и 100 см. дълбочина. Подробности за продукта: Цвят: Hot Perch Размер: 8.5см Тегло: 24г Дълбочина на газене: 1м
Spro
S4867 1201-Fire Tiger

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 100 и 199 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Намаленията не важат за DAIWA макари  !!! 

Изображение IRIS Flash Jerk Цена Добави в количката
Fire Tiger 33,00 лв. с ДДС
add_circle купи
Redhead Tiger 33,00 лв. с ДДС
add_circle купи
Roach 33,00 лв. с ДДС
add_circle купи