Воблер Little John Baby DD 70 Spooky Roach
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Воблер Little John Baby DD 70 Spooky Roach

Тези воблери са подходящи за риболов с тънки плетени влакна, за да не повлиява играта им. Тънкото и леко пелтено влакно предпоставка и за по далечно замятане, не плаши рибата, а воблерът гази по-дълбоко. Всичко това води до улов на по-голяма бас, щука, сом и бяла риба.

20,90 лв. С вкл. данък

17,42 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

John Crews Crankbait Little John DD 70 и Little John Baby DD 60 Размер: 7cm Тегло: 28.6g Дълбочина на газене: 7m Тип: плаващ Оборудван с 2 броя тройни куки GAMAKATSU Тези воблери са подходящи за риболов с тънки плетени влакна, за да не повлиява играта им. Тънкото и леко пелтено влакно предпоставка и за по далечно замятане, не плаши рибата, а воблерът гази по-дълбоко. Всичко това води до улов на по-голяма риба. Тези примамки се предлагат в широка гама цветове, адаптиани за различните водни и атмосферни условия. Оборудвани са с тройни куки Gamakatsu. Тяхното плоско тяло предизвиква уникални вибрации и движене във водата.
Spro
S4867 504

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 100 и 199 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Намаленията не важат за DAIWA макари  !!!