Захранка Swim Stim Groundbait
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Захранка Swim Stim Groundbait

Swim Stim Groundbait е изключително универсална, може да се използва за всички типове фидер риболов, pole риболов и дори да участва в приготвяне на пасти. Захранката е произведена по Koi технология и ...
  • DY003
  • DY004
  • Amino Black
  • 1.00
  • 931642
12,75 лв. (с данък) 12,75 лв. (без данък)
Бърза поръчка
Swim Stim Groundbait е изключително универсална, може да се използва за всички типове фидер риболов, pole риболов и дори да участва в приготвяне на пасти. Захранката е произведена по Koi технология и е обогатена с аминокиселини. Включваща доказани хранителни стимуланти като krill и betain, тя е екстремно привлекателна за шаран, лин и платика.
931642

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение Модел Артикул РАЗФАСОВКА, KG код Цена Добави в количката
DY004 Amino Black 1.00 931642 12,75 лв. с ДДС
add_circle купи
DY003 Betaine Green 1.00 931169 12,75 лв. с ДДС
add_circle купи