KODEX Zig Beasts 10s Microbarb Kit (Foams, Tops, Hair-Stems and Hooks)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

KODEX Zig Beasts 10s Microbarb Kit (Foams, Tops, Hair-Stems and Hooks)

И така, какво е толкова трудното в завързването на зиг риг, нали? Е, за да се получи всичко перфектно и да се постави куката под правилния ъгъл, са необходими време, умения и знания. Новият Zig Beasts bitz прави всичко идеално всеки път и позволява двойни цветови комбинации, които са доказали, че улавят повече риба.

20,00 лв. С вкл. данък

16,67 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

Нашият консултантски екип дори добави опции за летене и грешки към тази много умно обмислена система. Куката е разположена под правилен ъгъл и можете да сменяте комбинации мигновенно. Проектиран за използване с куки размер 10, но стеблото може да се удължи, ако се използва размер 8. Уникална система, която улеснява настройването на перфектните зиг монтажи всеки път. Променяйте цветовете и комбинациите по желание и привличайте повече хапки/хапки. Имайте предвид, че ако използвате кука с размер 8, не използвайте влакна, по-дълги от шест фута. По същество те са проектирани да се използват с кука с размер 10.

Kodex
M2056

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 100 и 199 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Намаленията не важат за DAIWA макари  !!!