Мрежа MAD GUARDIAN - 5м
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Мрежа MAD GUARDIAN - 5м

Мрежата не е разтворима и е подходяща за направата на топчета с всякакъв тип и размер стръв: коноп, микс от смена, пелети, рибно месо, скариди, хайвер... Малките топчета могат да се закачат и на косъм точно като протеинови топчета.
  • широка
  • тясна

16,50 лв. С вкл. данък

13,75 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

Код: Размер: Дължина:
D8404 290 широк  5м
D8404 291 тесен  5м

Мрежа MAD GUARDIAN - Неразтворима Иновативен продукт, които ще отключи за вас много нови възможности в риболова! Принципът не е нов и е вдъхновен от опита на риболовците, които открай време използват парче чорапогащник пълно с хайвер или друга стръв, която не може да се закачи директно на кука или косъм. Мрежата не е разтворима и е подходяща за направата на топчета с всякакъв тип и размер стръв: коноп, микс от смена, пелети, рибно месо, скариди, хайвер... Малките топчета могат да се закачат и на косъм точно като протеинови топчета. Подходяща и за морски риболов!
Mad
D8404 290-тясна

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 100 и 199 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Намаленията не важат за DAIWA макари  !!! 

Изображение Размер Цена Добави в количката
тясна 16,50 лв. с ДДС
add_circle купи
широка 18,90 лв. с ДДС
add_circle купи