Списък на продуктите с марка Mad

Mad

-87,75 лв.
ЯКЕ-ПОЛАР MAD FLEECE JACKET
Качествено връхно яке, изработено от мека поларена материя. Основният материал е ветроустойчив, дишащ и дори водоустойчив. Перфектно за риболов, туризъм и дори за ежедневна употреба. Атрактивен принт.
87,75 лв.
175,50 лв.
-84,50 лв.
Гащеризон Mad Guardian Pro Trousers XL
Без значение дали в дъжд или сняг, дори в комбинация със силен вятър, този революционен гащеризон предпазва тялото от тези атмосферни условия.
84,50 лв.
169,00 лв.
Флуорокарбонов повод MAD AMBUSH
Вече почти всички са запознати с предимствата на Флуорокарбона. Неговите специални качества го правят напълно невидим във водата, което разбира се е от голямо значение в риболова на големия умен шаран. Амбуш-Флуорокарбонът има много ниска памет, което го прави несравним за при по-твърдите монтажи.
21,60 лв.
ЯКЕ MAD-SOFTSHELL
Изработено според последните новости в дизайна и текстилните технологии, ние ви предлагаме многофункционално устойчиво и меко яке – подходящо за всяка дейност на открито. То е устойчиво на вятър, сняг...
281,90 лв.
ЯКЕ-ПОЛАР MAD FLEECE JACKET
Яке от високо качество, изработено от мека поларена материя, което идеално съчетава излъчване и изпълнение. Основният материал е ветроустойчив, дишащ и дори водоустойчив, и е снабден с 2 външни джоба,...
175,50 лв.
Шаранджийскa въдица MAD XT1 SERIES
Страхотни въдици за риболов на шаранови риби с 3 секции и със супер фини водачи, първият от които е 50мм за по-лесно и бързо изхвърляне на влакното.
174,90 лв.
Шаранджийскa въдица MAD XT1 SERIES 3.60м
Страхотни въдици за риболов на шаранови риби с 2 секции и със супер фини водач, първият от които е 50мм за по-лесно и бързо изхвърляне на влакното.
145,90 лв.
Поплавък за кеп MAD
Универсалният поплавък от серията STRATEGY пасва на почти всички дръжки за кепове.
13,90 лв.
-2,43 лв.
D-Rig Gripper Hook
Качествени куки за риболов на шаран.
5,67 лв.
8,10 лв.
Обтегачи MAD Insomnia Specialisr Hangers
Оборудвани са с фантастичен дизайн на клипса подходяш за всякакъв тип риболов. Той не се откача и в най-горно положение, а с помощта на подвижната халка, може да регулирате силата на захвата му.
19,90 лв.
Буфер
Тези буфери се използват при монтаж на хеликоптер, както и за предпазване на възли. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
4,30 лв.
Система за задно олово
Система за задна тежест. Тази система ви позволява лесно да направите задно утежнение на всеки монтаж. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
3,40 лв.
Вирбел с халка тип хеликоптер MAD Heli swivel
Стандартен шаранджийски вирбел на MAD® с допълнителна, споена стоманена халка. Подходящ при подвижен монтаж, хеликоптер или за по-свободно движение при твърди монтажи. Издръжливост: 80 lbs / 36.4 кг
5,80 лв.
Клипс за олово
С гордост ви представяме едни от най-добрите клипсове на пазара днес. Дизайнът на клипсовете MAD® Safety Lead Clip е компютърно проектиран, което им дава гаранция за 100% устойчивост при всякакви условия. Могат да се комбинират перфектно с нашите MAD® вирбели и шлаухи.
7,20 лв.
Комплект - Clever pack touchdown
Комплект монтажи за утежнение. Използва се за утежняване на линията при фини дънни монтажи. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
12,60 лв.
Комплект стопери за пелети
Комплектът се състои от 136 на брой стопери в 3 различни размера, специално изработени за риболов с пелети. Тяхната V-форма позволява лесно да определяте разстоянието на пелетите от куката. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
5,40 лв.
Шлаух за монтажи
Прозрачен тънък шлаух за едва доловими монтажи против изплюване или за осигуряване на безвъзлови връзки. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
1,80 лв.