Въдица за морски риболов - Daiwa SALTIGA AIR PORTABLE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Въдица за морски риболов - Daiwa SALTIGA AIR PORTABLE

Saltiga AP -AIR PORTABLE

Многосекционните въдици DAIWA Saltiga AP са проектирани за безкомпромисно приложение при най-сурови условия в тропически и други големи рибни дестинации. Затворените дължини от 67 см до 78 см позволяват лесен транспорт в багажа – скъпите тръби за транспортиране на пръчки от сега нататък са в миналото.

За да се осигури безопасен риболов на силни бойни риби като GT, риба тон, Cubera, Amberjack, Rooster & Co., заготовката за пръчка, макародържачът, водачите и съединенията трябва да бъдат с изключително високо качество. Заготовките от въглеродни влакна HVF с технологията X45 са изключително издръжливи и устойчиви на усукване – точни замятания и контролирано представяне на примамката са възможни всеки път. Гръбнакът на пръчките Saltiga предлага огромни запаси от мощност за контрол на големи екземпляри по време на битка и да ги отведе от опасни зони и рифове с напълно затворено съпротивление. Действието на върха ускорява твърдите примамки до много добри разстояния за замятане. Двойните K-образни водачи на Fuji SiC издържат дори на най-силните натоварвания. V-Joint са подсилени със специален материал от въглеродни влакна BIAS, което води до невероятно здрави съединения с идеално хармонична крива на огъване. Разликата с пръчка с две секции е трудна за откриване! Оригиналните макародържатели Fuji с двоен винт осигуряват трайно тежките въртящи се макари и предотвратяват разхлабване на макарата по време на битка. Ергономично оформените дръжки от Hard-EVA са приятни за хващане, предлагат оптимално предаване на мощността и предотвратяват твърде бързото изтощаване по време на риболов.

Трисекционният модел с дължина 1,70 м е разработен за скоростен джигинг на средни до големи дълбочини. Изключително твърдата бланка с тегло на замятане 180-400g е перфектно балансирана и предлага огромни запаси от мощност за битката.

В зависимост от модела тези въдици също са много подходящи за риболов в Норвегия на треска и камбала!

HVF® заготовка от въглеродни влакна
X45® конструкция от въглеродни влакна
V-Joint® 
Двойни водачи на Fuji® SiC
Fuji® макародържач
Premium Hard-EVA дръжка
Полутвърд транспортен калъф

  • 2.40/50-120
  • 1.70/180-400

630,00 лв. С вкл. данък

525,00 лв. Без данък

Бърза поръчка
Не всеки продукт от онлайн магазина е наличен във физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Daiwa
11500-175
Размер
1.70/180-400
2.25/60-165
2.40/50-120
2.55/50-160
Марка
Daiwa

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение Размер Цена Добави в количката
1.70/180-400 630,00 лв. с ДДС
add_circle купи
2.40/50-120 640,00 лв. с ДДС
add_circle купи