Спинингова въдица Daiwa LEGALIS UL SPIN 2.10m / 3-15gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Спинингова въдица Daiwa LEGALIS UL SPIN 2.10m / 3-15gr

LEGALIS UL SPIN 

Спиниг Legalis Ultra-Light е отличен бюджетен спиниг с бърза акция и плътен връх за риболов на близки и средни дистанции на костур, пастърва, клен и други хищници. Перфектно мята и води малки силикони, клатушки, джигчета и воблери с тегло от 2 грама +

Строя на въдицата е полу-параболичен - бърз. Отлично балансираните 
HVF carbon fiber бланка не само замята бързо и точно, но и ефективно мори рибата, като доставя супер удоволствие от биткото с трофея. Дори и малкия. Водачите са - 
titanium oxide, а дръжката е в премиум Japan-style EVA handle!

  •  

100,00 лв. С вкл. данък

83,33 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

  • HVF® carbon fiber blank
  • V-Joint® put-over joint
  • Premium EVA handle
  • Titanium oxide guides
Daiwa
11768-210
Тегло
100 гр.
Марка
Daiwa
Брой водачи
8 бр.
Брой секции
2
Дължина въдица
2.10 метра
тип риболов
Спининг
Тип въдица
Спинингова въдица
Материал Дръжка
Eva foam
Транспортна дължина
111 см
Акция
3-15гр

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 100 и 199 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Намаленията не важат за DAIWA макари  !!!