Въдица Daiwa FUEGO CAMO SPOON TROUT - 1,95m / 1.5-5gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Въдица Daiwa FUEGO CAMO SPOON TROUT - 1,95m / 1.5-5gr

FUEGO CAMO SPOON TROUT

Trout spinning rod

Следвайки желанията на риболовците и съвременния спинингов риболов, DAIWA Fuego Spoon Trout, е модел, проектиран за риболов с малки и микро клатушки и воблери на зарибени водоеми и реки със силно течение. Екипирана е с отлична тънка и жилава HMC+ carbon fiber бланка с полу-параболична акция. Но, не си мислете, че това е някаква "мекица". Бланката се държи отлично при замятане, постига дистанция, има забележителна точност и реализира кълванетата безотказно. Тези спининги най-добре работят с примамки в диапазона 1.5-5g. По време на битката с рибата, бланката отлично "гаси" ударите и се огъва в перфектна крива, чак "до дръжката". Екипировката на спининга е предвидена за фини и тънки плетени влакна. А, иновативния Seaguide® макародържач, ви дава директен достъп до бланката и така вдига значително "чуваемостта" на спининга и насладата от битката с трофея.
В заключение, DAIWA FUEGO CAMO SPOON TROUT има ексклузивен дизайн и финишинг по отношение на външния вид и окраска.
 
  • HMC+® carbon бланка
  • Premium EVA дръжки
  • Seaguide® макародържач
  • Titanium oxide водачи

130,00 лв. С вкл. данък

108,33 лв. Без данък

Бърза поръчка
Не всеки продукт от онлайн магазина е наличен във физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Daiwa
11124-195
Тегло
75 гр.
Марка
Daiwa
Брой водачи
10 бр.
Брой секции
2
Дължина въдица
1.95 метра
тип риболов
Спининг
Тип въдица
Спинингова въдица
Материал Дръжка
Eva foam
Транспортна дължина
101 см
Акция
1,5-5

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!