DAIWA PRO STAFF VERTICAL Vertical rod 2.10/14-35
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

DAIWA PRO STAFF VERTICAL Vertical rod 2.10/14-35

DAIWA PRO STAFF VERTICAL

Pro Staff Vertical е прецизно настроен за нуждите на съвременния вертикален риболов от лодка на костур, бяла риба и щука.

Действието на върховата бланка е коректирано, за да може да се представи съблазнително не само малки и средни силикони, а дори примамки с тежки джиг глави в силни течения и дълбоки води. По всяко време твърдият "гръбнак" на въдицата предлага достатъчно мощност при засечка, да фиксира куката ефективно в устата на хищника! Това е от най-голямо значение при улов на едра бяла риба или щука! Сегментацията 1+1 на бланката предлага перфектна крива на огъване при натоварване и прави тази пръчка почти нечуплива при обичайни условия на риболов. Въдицата е екипирана с оригинален макародържач Fuji ACS и Fuji® Alconite K-водачи.

  • HVF® Nanoplus бланка от въглеродни влакна
  • X45® конструкция на бланката
  • V-Joint® заключване на снадките
  • Fuji ACS макародържач
  • Fuji® Alconite K-водачи
  • Дръжка от корк/EVA

350,00 лв. С вкл. данък

291,67 лв. Без данък

Бърза поръчка
Не всеки продукт от онлайн магазина е наличен във физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Daiwa
11324-196
Тегло
130 гр.
Марка
Daiwa
Брой водачи
9 бр.
Брой секции
2
Дължина въдица
2.10 метра
Транспортна дължина
153 см

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!