Light Спининг въдица Daiwa GEKKABIJIN LRF - 2,20m / 0.5-5 gr - 0.5-7gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Light Спининг въдица Daiwa GEKKABIJIN LRF - 2,20m / 0.5-5 gr - 0.5-7gr

Daiwa Gekkabijin LRF лайт спининг въдица

Това е една изумителна въдица и правилния инструмент за риболов на стандартен и "rock fishing" съвременен спиниг. Има невероятно мощна и бърза бланка, която е абсолютен фаворит на японския пазар, където UL фишинга е много популярен, конкуренцията огромна, а клиентите изключително придирчиви и селективни. А, сега тези изключителни спиниги станаха достъпни и в Европа, като безапелационно фокусираха вниманието и на европейските риболовци. Независимо от това, какъв метод, стил, проводка или примамка искате да исползвате за вашия ултра лайт спиниг, Daiwa Gekkabijin ще ви свърши перфектна работа. Кастинга на супер леки примамки е бърз и лесен, воденето на примаките е просто и ефективно, специалния връх ще пресъздаде желаните движения и ясно ще отчете кълването. Просто лекотата с която се прави целия риболов от замятането през воденето, кълването, засичане, вадене на рибата е абсолютна наслада за сетивата на риболовеца, като ще постигнете покой и равновесие в душата. Предлагат се няколко варианта на спинига - две дължини, два вида акция и два вида върхове.

Индикацията S (solid carbon) е за плътен "жило" връх, а - Т (tubolar) е за стандартен кух връх. Жилото е по-предпочитано за най-леките примамки, особено силикони, а кухия връх за малко-по тежките и за по-далечни кастинги.

Бланките са изработени от 1К карбонови фибри и са подсилени с патенования от Daiwa - Braiding X Method. Спинига е оборудван с Fuji водачи и с уникален за модела патентован от Daiwa макародържач. Дръжките са направени от най-леката и качествена EVA материал.

The rods are made from 1K carbon fiber and reinforced with Daiwa's patented Braiding X method. The package is completed with Fuji line guides and Daiwa Unique reel seats. Като резултат имате 106 грамов спининг с универсално прилажение за всички варианти Ultralight и Light спининг!


 

  • 2.24m 05-5gr
  • 2.24m 05-7gr

190,00 лв. С вкл. данък

158,33 лв. Без данък

Бърза поръчка
Не всеки продукт от онлайн магазина е наличен във физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Модел

Дължина

Акция

Транспортна дължина

Тип
връх

Брой части

Тегло

GKLRF74UL-S-AU

2.24 м

0.5-5 гр

117см

жило

2

106гр

GKLRF74UL-T-AU

2.24 м

0.5-7 гр

117см

кух

2

108гр

             

Характеристики:
Braiding X manufacturing
• 1K woven carbon fiber blanks
• Daiwa Unique reel seat
• Fuji line guides
• EVA grips
 

Daiwa
GKLRF74UL-T-AU
Размер
2.24m 05-5gr
2.24m 05-7gr
Марка
Daiwa

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение Размер Цена Добави в количката
2.24m 05-7gr 190,00 лв. с ДДС
add_circle купи
2.24m 05-5gr 190,00 лв. с ДДС
add_circle купи