Фидер Daiwa NZON Method MINI FEEDER - 12FT / 60gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Фидер Daiwa NZON Method MINI FEEDER - 12FT / 60gr

N'ZON MINI METHOD FEEDER - класически Method feeder въдица с параболична акция.Тези въдици позволяват меко и гладко замятане без да ви изпада захранката от кошницата. А внезапните и силни рънове и удари се абсорбират от отличната динамика на бланката. Благодариние на същата бланка няма да губите и откачате риби при ваденето. Те просто се "приспиват" и излизат по-лесно.

Тази серия се препоръчва за ползване в стоящи водоеми и езера.

150,00 лв. С вкл. данък

125,00 лв. Без данък

Бърза поръчка
Не всеки продукт от онлайн магазина е наличен във физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Техничеки характеристики:

  • Дължина - 3.66м
  • Акция - до 60гр
  • Тегло - 215гр
  • Транспортна дължина - 188см
  • Секции - 2+2
  • Брой водачи - 16
Daiwa
11330-360

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!