Воблер SPRO Fat IRIS 40 DEPTH 2м / 6,2г
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Воблер SPRO Fat IRIS 40 DEPTH 2м / 6,2г

Изкуствена примамка, разработена от екипа на SPRO, която освен привлекателни големи очи има невероятна игра. Подходяща за риболов на щука и распер.
  • Herring
  • Perch
  • Rainbow Trout
  • Firetiger
  • Brown Trout
  • Hot Tail
  • Redhead Tiger
  • Hot Perch
  • Roach
  • Shad

23,90 лв. С вкл. данък

19,92 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

Воблер SPRO FATIRIS 4cm 6.2г Изкуствена примамка, разработена от екипа на SPRO, която освен привлекателни големи очи има невероятна игра. При спиране на проводката примамката отлага своето изплуване за 1 до 3 секунди, след това бавно се издига към повърхността.Точно на това й действие хищникът не може да устои. Повърхността на тялото е релефна и създава допълнителни вибрации във водата, а голямата дрънкалка в примамката създава силен шум и подлудява хищните риби. Благодарение на формата си примамката лети на далеч, но широката глава предпазва от закачане в дървета или камъни, като отблъсква куките настрани. Воблерът е оборудван с остри здрави японски куки Gamakatsu.
Spro
S4867 2011-Herring

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 100 и 199 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Намаленията не важат за DAIWA макари  !!! 

Изображение Fat IRIS 40 DEEP Цена Добави в количката
Herring 23,90 лв. с ДДС
add_circle купи
Perch 23,90 лв. с ДДС
add_circle купи
Rainbow Trout 23,90 лв. с ДДС
add_circle купи
Firetiger 23,90 лв. с ДДС
add_circle купи
Brown Trout 23,90 лв. с ДДС
add_circle купи
Hot Tail 23,90 лв. с ДДС
add_circle купи
Redhead Tiger 23,90 лв. с ДДС
add_circle купи
Hot Perch 23,90 лв. с ДДС
add_circle купи
Roach 22,50 лв. с ДДС
add_circle купи
Shad 23,90 лв. с ДДС
add_circle купи