Нов
Prologic Max5 Carbon Polarized Sunglasses Очила
Две нови версии на поляризирани слънчеви очила за този сезон, като двете са снабдени със защитен калъф, връзка и кърпичка за почистване. Стилни и удобни.
51,25 лв.
Нов
Prologic Ice Winter Hat Шапка
Перфектната зимна шапка за риболов в студените дни. Меката подплата отвътре и практичните наушници ще ви стоплят през цялото време.
28,25 лв.
Нов
Prologic Chod Rig Cap Шапка
Стилна и удобна шапка с бродирани лога и етикети.
20,83 лв.
Нов
Savage Gear SG4 Bib and Brace Водоустойчив гащеризон
SG4 Bib and Brace е водоустойчив гащеризон, който издържа на най-суровите условия и ще ви държи да ловите по-дълго време. Изработен от трислойна материя, която е водоустойчива, дишаща, подсилена и с еластична материя на коленете, за да ви помогне да се движите свободно.
249,17 лв.
Нов
Savage Gear SG2 Thermal Suit Зимен костюм за риболов
Водоустойчив, дишащ и здрав, този костюм е проектиран да издържи в тежки зимни условия, също така да Ви осигури максимален комфорт.
332,50 лв.
Нов
Шапка YGK X-Braid Riberta-GE CAP ModelA, Type1
Оригинална шапка с козирка носеща марката на известния риболовен бранд YGK, която е подходяща за риболов или ежедневно ползване и се отличава със стилен и изчистен дизайн.
60,00 лв.
Нов
Очила Costa Rincon, Shiny Black, Gray Silver Mirror 580P
Подобно на известния калифорнийски бряг, чието име носи, Rincon има прав преден профил, стилни обгръщащи извивки и дръжки с остра линия. Изработената от растителна смола рамка носи духа на упоритите с...
352,50 лв.
Нов
Очила Costa Diego, Matte Gray, Gray Silver Mirror 580G
Модел слънчеви очила Costa, чието име е вдъхновено от град San Diego. При изработката на лещите е използвана специална патентована технология 580, благодарение на която се осигурява 100% UV защит...
390,00 лв.
Нов
Очила Costa Diego, Matte Gray, Green Mirror 580G
Модел слънчеви очила Costa, чието име е вдъхновено от град San Diego. При изработката на лещите е използвана специална патентована технология 580, благодарение на която се осигурява 100% UV защита и в...
482,50 лв.