Воблери

Воблери

Jackson Artist FR70 / FR80 / FR105 Воблер
Jackson Artist FR е отличен миноу модел, който се държи страхотно на силно течение, а изразената му вибрация привлича риби и от дълбините. Ако го оставяте да потъва, той ще пропада с потрепващо движение. Страхотен воблер с която може да се хванат всякакви хищни риби.
30,67 лв.
Jackson R.A. Pop Попер
Jackson R.A. POP е попер, невероятно повърхностно забавление. Отличава се със страхотна дистанция на замятане и изключително лесно бива накаран да издава специфичния за поперите звук. За разлика от много попери, R.A. POP позволява и сравнително бързо водене на повърхността, което понякога е разковничето на успеха при риболов с попер.
24,83 лв.
Jackson Meteora 110 Воблер
Jackson Meteora 110SP e идеален съспендинг воблер. Волфрамовият център на тежестта е позициониран възможно най-ниско на нивото на коремната област на примамката за да гаарантира голяма стабилност и перфектен баланс. 
34,17 лв.
Jackson Katana 130 SP Воблер
Jackson Katana 130 SP е отличен висококачествен твърд jerkbait, проектиран и произведен от престижната японска марка Jackson.Неговите спиращи движения ще привлекат дори най-ленивата риба, която няма да може да устои.
28,17 лв.
Jackson Athlete14SS Воблер
Воблерът Jackson Athlete 14SS е част от легендарната серия Athlete  на японската марка и е създаден за постигане на дистанция и стабилно поведение във всякакво време и вълни. При различна скорост на водене има различна игра. При по-бавно се поклаща от страна на страна, а при по- агресивно и бързо водене има вибрация и около оста на движение.
33,00 лв.
Savage Gear Jig Pencil Micro Z 5.6cm Воблер пенсил
Jig Pencil Micro Z е примамка тип пенсил с дължина 5.6см и тегло 15 грама. Страхотно плувно действие, примамлива игра и страхотни отблясъци при пропадане. Чудесна примамка с която може да се хванат всякакви хищни риби в сладка и солена вода!
12,42 лв.
Воблер Classic Dr Evil 9cm 24gr Gillies

Воблер Dr Evil Gillies-е проектиран да бъде свръх дълбок и да стига точно до мястото, където лежат големите риби. Дизайнът му помага за спускането на тази примамка до дълбочина над 7м.Д-р Зло е перфектно оразмерен за привличане на удари както от големи, така и от дребни хищници,което го прави превъзходна примамка за тролинг и за кастинг.
21,58 лв.
Воблер Loco Perrito Pontoon 21
 Loco Perrito безупречно демонстрира всички функции на играта, които бихте очаквали от него. Неговата тайна се крие във вътрешния балансьор , работещ на принципа на Step Counter Type Balancer ( Pontoon21 SCT-Balancing System ).
18,33 лв.
Maria Yamashita Tight Slalom 80mm 11g
Воблер Maria Tight Slalom - специална разработка на японците за улов на морски костур, но по нашите ширини се справя идеално за паламуд.
28,33 лв.
Yo-Zuri Crystal Minnow Deep Diver 90mm 9.5g R1134

Воблер R 1134 Crystal Minnow Deep Diver доказал се с изключителните си резултати както на българското Черноморие, така и в северна Гърция, а и в сладководните водоеми. Подходящ за риболов на Лефер, Паламуд, Турук, Туна, Бяла риба,Сом и др.
24,96 лв.
Yo-Zuri Crystal Minnow Deep Diver 130mm 24g R1136

Воблер R 1136 Crystal Minnow Deep Diver доказал се с изключителните си резултати както на българтското Черноморие, така и в северна Гърция, а и в сладководните водоеми. Подходящ за риболов на Лефер, Паламуд, Турук, Туна, Бяла риба,Сом и др.
26,63 лв.
Savage Gear Deep Walker 2.0 17.5cm 70g Воблер
 Нов подобрен модел на класическата примамка за морски риболов Deep Walker. Голям пенсил, със супер реалистичен профил, с който може да се лови по няколко различни начина, за да провокира удари от най-различни хищници. При равномерно водене има типичната игра за пенсил примамка, леко лакатушеща и потрепваща около собствената си ос. При туичване има високочeстотна вибрация, а в пауза при пропадането е отново с "жива игра", като също трепти. Скоростта на потъване и дизайна на примамката позволяват това да се лови с нея от повърхността, до средния слой вода. Перфектна за използване по време на много лоши метеорологични условия. Страхотен полет дори и във ветровито време. Супер здрава конструкция и вградена тракалка в задната част на тялото. Пенсила е оборудван с висококачествени BKK UAR тройни куки и е с волфрамово утежнение.   
21,58 лв.
Savage Gear Deep Walker 2.0 17.5cm 50g Воблер
 Нов подобрен модел на класическата примамка за морски риболов Deep Walker. Голям пенсил, със супер реалистичен профил, с който може да се лови по няколко различни начина, за да провокира удари от най-различни хищници. При равномерно водене има типичната игра за пенсил примамка, леко лакатушеща и потрепваща около собствената си ос. При туичване има високочестотна вибрация, а в пауза при пропадането е отново с "жива игра", като също трепти. Скоростта на потъване и дизайна на примамката позволяват това да се лови с нея от повърхността, до средния слой вода. Перфектна за използване по време на много лоши метеорологични условия. Страхотен полет дори и във ветровито време. Супер здрава конструкция и вградена тракалка в задната част на тялото. Пенсила е оборудван с висококачествени BKK UAR тройни куки и е с волфрамово утежнение.   
19,92 лв.
Воблер за морски риболов DAIWA SEABASS MINNOW 120F- 12 cm, 19,5gr

Дължина: 12см Тегло: 19,5гр
Seabass Minnow е проектиран за риболов от брега или от ллодка в непосредствена близост до скали. Воблерът работи на средна дълбочина, над скалите. Вътрешните тежести гарантират перфектен баланс, а също и атрактивен за рибите шум. Воблерът е екипиран със супер остри неръждаеми тройни: размер 2.


DaiwaВоблерпримамки за риболов
13,33 лв.