Кастингови въдици

Кастингови въдици

Savage Gear SG4 Power Game Trigger Кастинг въдица
 Savage Gear SG4 Power Game е серия мощни кастинг въдици предназначени за риболов с големи примамки. Перфектно балансирана, бърза и много чуствителна бланка, която сработва отлично при улов, така че рибата да не се откача по време на вадене или да се разкъсва нейната уста. Страхотна въдица подходяща за щука и сом с всякакъв вид примамки. Въдицата има достатъчно мощ, за да се справи с улов на много големи хищници.  
215,83 лв.
Tailwalk Outback Light Casting Травъл кастинг въдица
Tailwalk Outback Light Casting е серия травел кастинг въдици, които са създадени да се наслажавате на лайт спининг риболова навсякъде където пътувате, било то по-работа или на почивка. Въдиците са многофункционални, с плътен връх, подходящи за сладководен и морски риболов с всякакъв вид примамки до опоменатият тест на въдицата, която може да бъде навсякъде с вас благодарение на компактната транспортна дължина.
491,67 лв.
Savage Gear SG2 Power Game Trigger Кастинг въдица
Savage Gear SG2 Power Game е серия мощни кастинг въдици предназначени за риболов с големи примамки. Перфектно балансирана, бърза и много чуствителна бланка, която сработва отлично при улов, така че рибата да не се откача по време на вадене или да се разкъсва нейната уста. Страхотна въдица подходяща за щука и сом с всякакъв вид примамки. Въдицата има достатъчно мощ, за да се справи с улов на много големи хищници.  
174,17 лв.
Savage Gear SG4 Jerk Specialist Trigger Кастинг въдица
 Savage Gear SG4 Jerk Specialist Trigger е серия въдици, които са  разработени за риболов с тежки и големи примамки като джъркове. Много мощна бланка и супер удобна цяла дръжка са на ваше разположение за риболов на най-големите хищници обитаващи водоемите в България и не само.  
190,83 лв.
Savage Gear SG2 Medium Game Trigger Кастинг въдица
 Savage Gear SG2 Medium Game Trigger е серия кастинг въдици предназначени за риболов с малки до средни примамки. Перфектно балансирана, бърза и много чуствителна бланка, която сработва отлично при улов, така че рибата да не се откача по време на вадене или да се разкъсва нейната уста. Страхотна медиум въдица подходяща за риболов на костур, бяла риба и щука с всякакъв вид примамки. Въдицата има достатъчно мощ, за да се справи с улов и на по-едри хищници.
132,50 лв.
Savage Gear SG2 Jerk Specialist Trigger Кастинг въдица
 Savage Gear SG2 Jerk Specialist Trigger е серия въдици, които са  разработени за риболов с тежки и големи примамки като джъркове. Много мощна бланка и супер удобна цяла дръжка са на ваше разположение за риболов на най-големите хищници обитаващи водоемите в България и не само.  
129,17 лв.
Savage Gear SGS2 Jigging Trigger Кастинг въдица
Ловете безупречно с всички видове примамки с ненадминатата мощност на гамата въдици SGS2 Jigging Trigger. Създадени, за да отговарят на съвременния стил на джигиране, тези въдици имат уникален строй , за да придаде наистина „живо“ действие на вашата примамка и да ви помага да усетите всяко движение на примамката, независимо дали е метално или меко. Въдицата е достатъчно мощна и силна за да се справите с големите морски хищници.
129,17 лв.
Savage Gear SG4 Big Bait Specialist Trigger Кастинг въдица
Savage Gear SG4 Big Bait Specialist Trigger е кастинг въдица създадена  за риболов с много големи и тежки примамки. Бланката е с прогресивен строй и е подсилена за хвърляне на големи примамки. Отличен избор за любителите на тежкия риболов!  
224,17 лв.
Tactica Bass Casting 2.29m 12-25g fast Tica


Кастингова спининг въдица

Дължина: 2.29м
Транспортна дължина: 1.18м
Тегло: 156г 
Брой секции: 1бр
Акция: 12-25г (бърза)
Материал: Лек и чувствителен карбон ТС3
Дръжка от EVA с удобен палец
Водачи: 11бр FUJI
145,00 лв.