Контейнер за бял червей - MV-R MAGGOT NET - различни размери

Мрежест контейнер за с твърдо дъно за съхранение на бял червей и пинки по време на риболов. Проблема с умирането на червеите по време на горещите летни дни е решен с този специален контейнер. Той е изработен от здрава, ситна найлонова мрежа. Така червея в него се вентилита, диша и се запазва дълго време и при най-високите температури. Сложен в този контейнер, вашият червей винаги ще е в отлична форма.
Предлага се в няколко варианта/големина
 
21,67 лв.
Калъф за прашки - MAVER MV-R EVA CATAPULT BAG 30x22x10см

EVA калъф за транспорт на прашки. Всеки напреднал риболовец - любител или състезател притежава различни прашки. Обикновено те са някъде по багажа на различни места. В този калъф, ще може да ги наредите, заедно с резервни ластици и прашките винаги ще са ви под ръка.
25,00 лв.
Сито MAVER MV-R Sieve с диаметър 44 см за 40L бака - два размера мрежа

Сито MAVER MV-R Sieve  с диаметър 44 см за 40L бака.
Модерно сито с пластмасов обръч и стоманена мрежа за сеене на захранка или стръв. Този диаметър влиза перфектно в 40 литра бака.
Предлага се с два размера мрежа 3мм и 4мм. Обикновено 3мм мрежа се ползва за по финни и леки захранки и глина. Също така за пресяване на бял червей. 
Мрежата 4мм се ползва за по-едри захранки с по-едра структура и трошени пелети и зърна. Също така за пресяване на торен и земен червей. 
 
45,00 лв.
Сито MAVER MV-R Sieve с диаметър 36 см за 19L кофа - два размера мрежа

Сито MAVER MV-R Sieve  с диаметър 36 см за 19L кофа.
Модерно сито с пластмасов обръч и стоманена мрежа за сеене на захранка или стръв. Този диаметър влиза перфектно в 19 и 24 литрови кофи.
Предлага се с два размера мрежа 3мм и 4мм. Обикновено 3мм мрежа се ползва за по финни и леки захранки и глина. Също така за пресяване на бял червей. 
Мрежата 4мм се ползва за по-едри захранки с по-едра структура и трошени пелети и зърна. Също така за пресяване на торен и земен червей. 
 
30,00 лв.
PVA конец KODEX Meltz Factor3 PVA String (10m spool)

Част от отличната гама Meltz PVA от Kodex, тази струна Factor3 с ниско съдържание на остатъчни вещества е направена от три пластинчати нишки, осигуряващи три опции за скорост на топене. Използвайте заедно за по-бавно топене (90 секунди), разделете на двойни нишки, за да увеличите скоростта (60 секунди), или разделете на единични нишки за бърза скорост на топене в студени зимни условия (30 секунди). Factor3 е идеален за връзване на пълнители или създаване на стрингери и се предлага на лесна за съхранение 10-метрова макара.
3,33 лв.
KODEX Meltz PVA 20mm Continuous 6m in Tube plus rammer

Meltz непрекъснат PVA е разработен и тестван на място в продължение на повече от 12 месеца, за да се гарантира, че мрежата има перфектната скорост на топене. На практика не оставя следи, дори и там, където е направен възелът. Kodex също така се увери, че мрежата е фина микро, гладка на допир и анти-стълба. Получавате удивителна дълготрайна дължина от 6 метра и системата за товарене е първокласна, допълнена със здрава трамбовка. Предлага се в тесен (20 мм) и широк (40 мм) диаметър, както и пълнители. Мрежата сега се разтваря още по-бързо, по-стегната от преди и захваща тръбата за зареждане още по-добре.
26,67 лв.
KODEX Refill Spool of Meltz PVA 20mm Continuous 6m

6-метрова макара за пълнене от Meltz непрекъснат PVA, която е разработена и тествана на място в продължение на повече от 12 месеца, за да се гарантира, че мрежата има перфектната скорост на стопяване. На практика не оставя следи, дори и там, където е направен възелът. Kodex също така се увери, че мрежата е фина микро, гладка на допир. Предлага се както в тесен (20 мм), така и в широк (40 мм) диаметър.
23,33 лв.
Гумен капак за кофа с ръкав

Гумен капак с ръкав, за кофа .
Два размера - за кофи 12 л. и 18 л.
Капакът се използва, за предпазване на захранката от дъжда. Ръкава ви дава удобен достъп, като си предпазвате захранката от дъжд и слънце.
23,33 лв.
Middy Чашка за прашка

Резервни чашки за прашки MIDDY. Отлична изработка. Ляти и твърди. Не се деформират при натягане на прашката за стрелба и така не губят от стръвта и я концентрират в точка.
Здрави и надеждни. Могат да се монтират и на прашки от конкурентни марки.
3,33 лв.