Списък на продуктите с марка Unitika

Unitika

Unitika Trout Leader Fluoro 30 m Флуорокарбон
Флуорокарбон с японско качество, произведен в Япония от Unitika. Мек, за да презентирате и водите примамките оптимално, но и изключително устойчив на триене.
17,00 лв.
Unitika Univenture X8 Braid PE Multicolor 300m Плетено влакно
Unitika Univenture X8 Braid PE Multicolor e 8-нишково плетено влакно от най-високо качество, подходящи за използване както в солена, така и в сладка вода. 5 различни цвята на всеки 10 метра. Всеки цвят е маркиран на всеки метър (жълт маркер) и на всеки 5 метра (жълт/черен маркер).
75,00 лв.
Unitika Compact Shock Leader FC 30 m Флуорокарбон
Флуoрокарбон на бранда Unitika в разчлини размери, произведен в Япония. Всеки размер е в различен цвят, за по-лесно различаване.
12,50 лв.
Unitika Night Game the Super PE Плетено влакно за риболов
 Качествен, японски 4-жилен брейд, специално разработен за леки и ултралеки приложения. Първоначално създаден за LRF(Light Rock Fishing), този брейд е със стегната оплетка, кръгло сечение и повишена устойчивост на протриване. Бял на цвят, с лилава белязка на всеки 25м и специфично тегло близко до неутралното - 0.98. Повишен кастинг, невероятна чувствителност, изключително подходящ за микро джиг риболов на костур, area риболов на зарибени американки, както и stream риболов на пъстърва и кефал на по-малки реки. Предлага се в разфасовки по 150м.
56,00 лв.
Unitika Eging Super III X8 150 m Плетено влакно
8 нишково плетено влакно произведено в Япония. Цветно метрирано - на всеки 10м цвета се променя, а на всеки метър има черен маркер.
53,00 лв.
Unitika Univenture X8 200 m Плетено 8-нишково влакно
Висококачествено 8-нишково влакно,специално обработено, за да запазва цвета си по-дълго.5 цвята на всеки 10 метра (с маркировка от 1 м на всеки 5 метра)
66,00 лв.
Unitika Silver Thread Shock Leader 100 m Флуорокарбон
Unitika Silver Thread FC е много здраво флуорокарбоново влакно за шок лидер поводи. Неговите свойства позволяват по-добро представяне и работа както в сладки, така и в солни води. Одобрено от IGFA.
73,00 лв.
Unitika Silver Thread Trout Leader FC 30m Флуорокарбон
Unitika Silver Thread Trout Leader FC 30 е флуорокарбонов повод, създаден специално за риболов на пъстърва. Произведено е от Unitika Ltd., японска компания, специализирана в производството на въдици и други риболовни принадлежности.
Unitika Silver Thread Trout Leader FC 30 също е известен със своята висока здравина и устойчивост на абразия, което го прави идеален за риболов в скалисти или хлъзгави зони, където има вероятност влакното да влезе в контакт с грапави повърхности.
Като цяло Unitika Silver Thread Trout Leader FC 30 е надежден и висококачествен риболовен повод, който е специално проектиран за риболов на пъстърва и е предпочитан от много риболовци заради своята здравина, издръжливост и невидимост под вода.
17,00 лв.
Unitika Silver Thread FC 150 m Флуорокарбон
Unitika Silver FC е изключително здраво флуорокарбоново влакно. Неговите плаващи свойства позволяват по-добро представяне и работа с повърхностни примамки както в сладки, така и в солни води. Това влакно е също толкова впечатляващо, че се използва направо като влакно за намотаване на макара. Одобрено от IGFA.
26,00 лв.