Списък на продуктите с марка YGK

YGK
Плетено влакно YGK Frontier X8 Braid Cord for Jigging
Високотехнологично японско плетено влакно, произведено по патентованата технология "YGK Ultra High Molecular Weight Polyethylene" и специално проектирано за джигинг риболов. Изключително гъв...
73,00 лв.
Шапка YGK X-Braid Riberta-GE CAP Model A, Type 2
Удобна шапка с козирка от известния риболовен бранд YGK, която е подходяща за риболов или ежедневно ползване. Моделът е с универсален размер като ширината на шапката може да се регулира според нуждите...
25,90 лв.
Флуорокарбон YGK F-AID Super Strong
Флуорокарбонов повод F-AID Super Strong от популярния японски бранд YGK, предлагащ се в широка гама от размери. Отличен за ултра лайт риболов, поради тънките си размери и високата якост. Предлага се в...
15,30 лв.
Плетено влакно YGK Tai-rubber Custom PE Bornrush WX8
Висококачествено японско влакно, изплетено от осем PE нишки по усъвършенстваната технология WX. Характеризира се с ниска разтегливост и е изключително ефективно за големи дълбочини.
73,00 лв.
Плетено влакно YGK Frontier X4 - специална селекция
Специална селекция от 6 броя надеждно четири нишково плетено влакно YGK Frontier X4 произведено в Япония - гаранция за отлично качество и ефективност при риболов.
99,00 лв.
Плетено влакно YGK Frontier X8 - специална селекция
Специална селекция от 6 броя надеждно осем нишково плетено влакно YGK Frontier X8 произведено в Япония - гаранция за отлично качество и ефективност при риболов.
153,00 лв.
Шапка YGK X-Braid Riberta-GE CAP ModelA, Type1
Оригинална шапка с козирка носеща марката на известния риболовен бранд YGK, която е подходяща за риболов или ежедневно ползване и се отличава със стилен и изчистен дизайн.
30,90 лв.
Плетено влакно YGK X-Braid Upgrade X4
YGK X-Braid Upgrade X4 е четири нишково плетено влакно произведено в Япония - гаранция за отлично качество и ефективност при риболов. Производителят е използвал иновативен метод на изработка наречен GP, който значително повишава издръжливостта на влакното.
47,90 лв.
Плетено влакно YGK X-Braid Super Jigman X8
8-нишково многоцветно плетено влакно, произведено в Япония. Подходящо за ползване и при морски риболов.
99,00 лв.
Плетено влакно YGK X-Braid Upgrade Pentagram X8
YGK X-Braid Upgrade X8 Pentagram е плетено влакно изработено от възможно най-добрите материали и по най-новите технологии. Технологията на оплетка YGK WX превръща Pentagram в осем нишкова линия с несравнима гладкост, якост на опън и минимален диаметър.
59,00 лв.
Плетено влакно YGK X-Braid Upgrade X8
8-нишково плетено влакно, произведено в Япония с идеално кръгъл диаметър, леко тегло и здравина.
80,00 лв.
Плетено влакно YGK Galis Ultra Jigman WX8 PE
Плетено влакно YGK Galis Ultra Jigman WX8 PE се отличава с изключително гладка повърхност, без никаква памет. Влакното е произведено в Японие и може да се използва за всички видове спининг риболов.
199,00 лв.
Плетено влакно YGK X-Braid OHDRAGON X4
YGK X-Braid OHDRAGON е 4-нишково плетено влакно, изработено от PE нишки с ултрависока якост и оплетено по усъвършенстваната WX технологията.
44,50 лв.
Емблема YGK Patch
Текстилна емблема с логото на прочутата японска марка YGK.
24,90 лв.
Връзвачка за PR възел YGK Seki Knotter II
YGK Seki Knotter II е отличен инструмент за вързване на PR възли. Връзвачката има POM покритие с добри плъзгащи свойства, което намалява триенето и не уврежда влакното.
25,20 лв.
Ключодържател YGK Key Ring
Текстилен ключодържател с избродирано лого на известната японска марка за спортен риболов YGK.
12,50 лв.
Тениска YGK Xbraid T-shirt
YGK Xbraid T-shirt е тениска в черен цвят с изчистен дизайн и надпис Xbraid в лявата страна на гърдите и по-голям надпис отзад на гърба. Моделът е изработен от 100% дишащ полиестер, който спомага за извеждане на влагата. 
49,00 лв.
Шапка YGK Cap G-Soul
Удобна шапка с козирка и избродиран надпис G-Soul, носеща духа на известния риболовен бранд YGK.
33,30 лв.