Списък на продуктите с марка Kuusamo finland

Kuusamo finland
Спинер Kuusamo Kumma
Спинерът Kuusamo Kumma е прекрасна хибридна примамка, която комбинира силуета на воблер и отблясъците на въртяща се блесна. Лети отлично при кастинг и се представя еднакво добре както на бързеите, так...
23,90 лв.
Блесна Kuusamo Taimen-Lippa
Taimen-Lippa е тежка блесна, която постига далечни дистанции при замятане и създава силни вибрации, дори в по-тъмна вода.
17,90 лв.
Клатушка Kuusamo Rasanen Weedless Bead
Rasanen Weedless Bead е висококачествена клатушка с мънисто и кука "незацепляйка", произведена във Финландия. Това е класическа клатушка за щука, която се крие във водорасли и други препятст...
17,90 лв.
Клатушка Kuusamo Hauki
Hauki е модел на финландската компания Kuusamo, разработена с широк профил и специална бавна игра, която да привлече щуките.
19,50 лв.
Клатушка Kuusamo Professor 3 Bead
Kuusamo Professor 3 Bead перфектно имитира уклей и други пробляскващи рибки.
19,50 лв.
Клатушка Kuusamo Taimen Super
Taimen Super е изработена във Финландия клатушка, разработена за риболов на щука и пъстърва както за риболов от брега, така и при тролинг.
19,50 лв.
Клатушка Kuusamo Professor 2 Bead
Kuusamo Professor 2 Bead е перфектен избор за пасивни риби, които не са гладни. Играта на примамката и бляскащата и повърхност я правят неустоима за хищниците, дори да са по-летаргични.
22,00 лв.
Клатушка Kuusamo Latka
Клатушка Kuusamo Latka е с доказан резултат при риболов на пъстърва, дъгова пъстърва и щука. Kuusamo Latka има дългогодишен опит в риболовните дни с отлични резултати при улов на разнообразни вид...
17,50 лв.
Клатушка Kuusamo Rasanen Bead
Серията Rasanen е известна с това, че може да бъде ползвана във всякакви води, но е особено успешна в течащи - реки и потоци.
17,50 лв.
Клатушка Kuusamo Rasanen
Rasanen притежава класическа форма и разцветки за риболов на щука и пъстърва. Перфектна е за light риболов във всички видове води, особено потоци и реки.
17,90 лв.
Клатушка Kuusamo Muikku Weedless
Muikku е модел на финландската марка Kuusamo клатушка, която потъва бавно и е предназначена за риболов на щука.
30,00 лв.
Клатушка Kuusamo Professor 4
Professor 4 е част от семейството клатушки Kuusamo Professor, като при този модел отново е запазена геометрията на извивката на клатушката.
10,90 лв.