Списък на продуктите с марка TORAY

TORAY

Плетено влакно Toray Sea Bass PE Power Game
Осемнишково плетено влакно от Toray, което е изключително гладко, гъвкаво и фино. Нишките са сплетени по изцяло нова технология, която прави влакното меко като коприна и ляга перфектно ...
86,00 лв.
Флуорокарбон Toray Saltline Super Light Fluorocarbon
Висококачествено флуорокарбоново влакно за light game морски риболов. Съчетава перфектен баланс от здравина и еластичност, като същевременно остава устойчиво на износване и абсорби...
42,00 лв.
Плетено влакно Toray Trout Real Fighter PE
Ултра чувствителното и ултра здраво, Toray Trout Real Fighter PE е като истински японски боец на Trout Area арената. Финото четиринишково влакно с висока плътност има ниско въздушно съпротивление и позволява дълъг кастинг дори с леки примамки.
49,50 лв.
Плетено влакно Toray Jigging PE Power Game X8
Toray Jigging PE Power Game X8 е висок клас осемнишково плетено влакно, проектирано за джигинг риболов в солена вода. Влакното е произведено по уникален метод - разработка на Toray и е снабдено със специално покритие, което намалява съпротивлението при обиране или пропадане на примамката.
98,00 лв.
Плетено влакно Toray Saltline Super Light PE
Toray Saltline Super Light PE е 4 нишково плетено влакно, което е синоним за високо качество и надеждност гарантирани от японската марка Toray. Моделът ще ви предложи фина презентация и отлична чувствителност в съчетание с голяма издръжливост дори при използване в солена вода.
55,00 лв.
Флуорокабон Toray Fluorocarbon Chinu Ikadakakari Syun-Ka-Shu-To
Toray е един от най-доверените и популярни производители на риболовни влакна и бланки за въдици в Япония, име което отдавна се е превърнало в нарицателно за най-високо качество и надеждност. Флуо...
52,00 лв.
Плетено влакно Toray Jigging PE Power Game X4
Четиринишково плетено влакно, изработено в Япония от Toray за light, slow и shore jigging. Влакното е изключително здраво, а специалното му покритие намалява триенето и заплитанията.
49,50 лв.
Флуорокабон Toray Solaroam Lure Fluoro
Флуорокарбон, създаден за перфектен кастинг с далечни замятания при риболов с примамки. Влакното е истински боец в ръцете на риболовеца със своята здравина и гладкост.
17,90 лв.
Флуорокарбон Toray Power Game Lure Leader Fluorocarbon
Toray е един от най-доверените и популярни производители на риболовни влакна и бланки за въдици в Япония, име което отдавна се е превърнало в нарицателно за най-високо качество и надеждност. Toray Po...
27,50 лв.
Флуорокарбон Toray Fluorocarbon Solaroam Exthread Тype NS
Когато става дума за леки и фини влакна, Toray Fluorocarbon Solaroam Exthread е мястото, където разговорът спира. Няма друго подобно влакно проектирано за finesse презентации, което да предоставя така...
32,90 лв.
Toray Ultimate PE 50м 0.167мм Типет
Едно от най-качествените монофилни влакна за поводи на нашия пазар на известната японска фирма Toray. Всеки, който един път е ловил с това влакно става фен на марката. Изключително издържливо, надеждно, походящо както за нимфов риболов, така и за суха муха! Best Seller! Made in Japan! 50m
8,90 лв.
Toray Ultimate PE 50м 0.107мм Типет
Едно от най-качествените монофилни влакна за поводи на нашия пазар на известната японска фирма Toray. Всеки, който един път е ловил с това влакно става фен на марката. 
8,90 лв.
Toray Excellent 0.19 mm Pro Type 100- Fluoro Carbon / 50m /
Изключително качествено японско влакно на Toray за поводи от 100% флуорокарбон, много точен диаметър и отлична здравина. 
24,90 лв.
Toray Excellent 0.134 mm Pro Type 100- Fluoro Carbon / 50m /
Изключително качествено японско влакно на Toray за поводи от 100% флуорокарбон, много точен диаметър и отлична здравина. 
24,90 лв.
Toray Excellent 0.112 mm Pro Type 100 Fluoro Carbon 50m
Изключително качествено японско влакно на Toray за поводи от 100% флуорокарбон, много точен диаметър и отлична здравина. 
24,90 лв.