Savage Gear Seeker ISP 68 Джиг примамка
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Savage Gear Seeker ISP 68 Джиг примамка

 Примамката Seeker е с проектирана за много далечни замятания дори във ветровито време. Дизайнът и е такъв, че тя има страхотно супер живо плувно действие. Страхотна система за 360 градусово завъртане при най-малкото спиране, създава невероятни отблясъци при пропадане. ISP- интензивно ударна точка, представлява предварително пробити дупки по тялото на примамката които са запълнение с UV епоксидна смола. Подходяща за използване както в сладка, така и в солена вода!
  • Fluo UV Green Yellow
9,67 лв. (с данък) 9,67 лв. (без данък)
Бърза поръчка
14722-Black Pearl
Производител
Savage Gear

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение Цвят Цвят Цена Добави в количката
- Black Pearl 9,67 лв. с ДДС
add_circle купи
- Fluo UV Red Black 9,67 лв. с ДДС
add_circle купи
- Green Silver 9,67 лв. с ДДС
add_circle купи
- White Pearl 9,67 лв. с ДДС
add_circle купи
Fluo UV Green Yellow - 9,67 лв. с ДДС
add_circle купи