Изкуствени примамки за риболов ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Изкуствени примамки за риболов

Изкуствените примамки за риболов са имитация на живи водни обитатели като рибки, раци, калмари, личинки, червеи и много други, предназначени да настървят рибата да ги атакува (да кълве). Те се предлагат в различни форми, цветове и размери и могат да бъдат направени от материали като пластмаса, дърво, силикон или метал. Някои често срещани видове изкуствени примамки включват джигове, кранкбейтове, спинърбейтове, меки силикони, блесни и др. Изборът на примамка ще зависи от вида риба, която се цели, мястото за риболов и личните предпочитания на риболовеца.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Нов
Джиг глава с вирбел Cat Spirit
Джиг глава с изключително здрава VMC кука, вирбел със сачмен лагер, ринг от неръждаема стомана, 3D очи и брокатено покритие.
15,30 лв.
Нов
Воблер CORMORAN COR F14 4.5 см/7.1гр - Floating

Малък, компактен, плитко газещ воблер, който може да се използва за прецизен риболов в повърхностния воден слой или на труднодостъпни места. Походящ за риболов на кефал, пъстърва или костур. Дори когато се води с бавна проводка е много ефективен.

Дълбочина на газене: 1.2 м
Тип: Floating
Дължина: 4.5 см
Тегло: 7.1 гр

12,00 лв.
Нов
Lucky Craft Yawara 125 FW Воблер
Lucky Craft Yawara е създаден специално за риболов на лавраци. Yawara 125FW – оборудван със система за трансфер от волфрамови утежнения и тракалки, който ще ви позволи да постигате завидни дистанции.
32,00 лв.
Нов
Yarie Dexter 0.6 g Блесна клатушка
Yarie Dexter 0.6 g e блесна тип клатушка,произведена в Япония и е създадена за риболов на пъстърви в спокойни и течащи води, която работи ефективно при бавно и бързо изтегляне. Πopaди ниcĸoтo cи тeглo щe пoтъвa дocтa бaвнo и pибитe в гopния cлoй нa вoдaтa щe бъдaт пpeдизвиĸaни oт нeвepoятнaтa игpa. Изключително стабилно поведение не само при риболов на пъстърва в затворен водоем, но и при риболов на диви пъстърви и кефали в реки със слабо до умерено течение.
11,90 лв.
Нов
Джиг Nomura CHIKA - Total Silver

Метален джиг с неправилна форма на тялото, със супер реалистични, шахматно разположени цветове. Неправилният профил на примамката, гарантира хиперреалистично и хаотично движение, наподобяващо това на плячка в затруднение.
10,00 лв.